loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εισαι αχαρακτηριστος...!Είσαι χαρακτηριστική περίπτωση...
εισαι αχαρακτηριστος...!Είσαι χαρακτηριστική περίπτωση...
εισαι αχαρακτηριστος...!
εγω δε κλαιγομαι..χεστηκα συγκεκριμενα...αυτες που ειναι αυτες να κλαψουν... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :-*Είσαι αχάριστη.
Σου λέω μία συμβουλή και μου λες "πφφφ....ακομα δε μπηκα μου την λες;;!καλα αρχισαμε".
Δηλαδή πώς να στο πω? Μήπως έπρεπε να σου πω "παρακαλώ"?
Και μετά κλαίγεσαι για τις ελλεεινίδες...
εγω δε κλαιγομαι..χεστηκα συγκεκριμενα...αυτες που ειναι αυτες να κλαψουν... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :-*
Ναι καλά, κάνε την πάπια αλλά δεν απάντησες σε αυτό που είπε ο νίντζα μαντάμ.εγω δε κλαιγομαι..χεστηκα συγκεκριμενα...αυτες που ειναι αυτες να κλαψουν... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :-*
Ναι καλά, κάνε την πάπια αλλά δεν απάντησες σε αυτό που είπε ο νίντζα μαντάμ.
Άσε που ήμουν αυτόπτης μάρτυρας της κουβέντας και πρέπει να πω ότι εσύ τον πήρες από τα μούτρα.
Έκανα ήδη την ανάλυσή μου και τα πορίσματά μου έχουν κατατεθεί στο έτερο θρεντ:Με όλο τον σεβασμό, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια διαφορά ανάμεσα στο παρόν thread και στο thread "Οι γκόμενες έχουν ξεφύγει"
Δε λες πάλι καλά που δεν τα λέει τραγουδιστά πια; Έσπαγα το κεφάλι μου να καταλάβω τα κρυφά νοήματα και τους συμβολισμούς που έκρυβε πίσω από τα άσματα!!Αυτό λέω και εγώ αλλά το κακεντρεχές μυαλό της σκέφτεται ότι θέλει.
Είναι κρίμα γιατί μου φαίνεται πολύ λιγότερο διαλλακτική απ' ότι ήταν παλιά.
Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι δε ξέρω τι φταίει για την περίπτωσή της.
Δε λες πάλι καλά που δεν τα λέει τραγουδιστά πια; Έσπαγα το κεφάλι μου να καταλάβω τα κρυφά νοήματα και τους συμβολισμούς που έκρυβε πίσω από τα άσματα!!
Ίσως δεν της έχει περάσει ακόμα η περίοδος;
Λες να είναι έγκυος; :o :o :oΤι να πω?
Αυτό με τα τραγούδια, ομολογώ ότι με είχε προβληματίσει πολύ και νόμιζα ότι μόνο εγώ δεν καταλάβαινα.
Δεν νομίζω να είναι λόγω περιόδου, εδώ μιλάμε για μεγαλύτερα πράγματα.
Τρομάζω μόνο που τα σκέφτομαι. :S
Έκανα ήδη την ανάλυσή μου και τα πορίσματά μου έχουν κατατεθεί στο έτερο θρεντ:
"Λουκρητία μου πολύ εύλογο το ερώτημά σου αλλά εγώ έχω εντοπίσει τη διαφορά των δύο θρεντ. Αυτό εδώ είναι πολύ πιο στοχευμένο, δηλαδή έχει ως κεντρικό θέμα αποκλειστικά τη μανία των ελεεινίδων να έχουν γκόμενο με λεφτά και αμάξι. Το άλλο είναι σχετικά πιο γενικευμένο, μιας και εκεί μιλάμε επίσης για το πόσο αγάμητες, πόσο ψηλομύτες, πόσο καβαλημένες, πόσο άχρηστες, πόσο ψωνισμένες, πόσο καργιόλες, πόσο μυξοπαρθένες και πόσο απελπισμένες είναι. Για να μην αναφέρω την υψίστης σημασίας παρουσία του Παλαιού στο άλλο θρεντ. Εγώ ψηφίζω "ελεεινίδες" πάντως, είναι πιο εξτραβαγκάν όπως και να το κάνεις."
[size=14pt]απλα περναω φαση κυκλοθυμιας...ξεχασα να πω οταν συστηθηκα οτι ειμαι ο ορισμος της μαλακίας[/size]...
Λες να είναι έγκυος; :o :o :o
Πάντως ορμονικό είναι, σίγουρα.
edit: εσύ πώς το εξηγείς; Μήπως της πέφτει βαρύ το βραδυνό τελευταία;
Α να γεια σου. Εδώ είναι επιστημονικό θρεντ, δεν είναι παίξε-γέλασε. Το άλλο είναι κοινωνικόΑν κατάλαβα καλά το thread "οι γκόμενες έχουν ξεφύγει" αναφέρεται μόνο σε ερωτικές/συντροφικές σχέσεις των γυναικών με άνδρες, ενώ το thread "Τι τρέχει επιτέλους με τις ελλεεινίδες" αναφέρεται στις οποιεσδήποτε σχέσεις και δραστηριότητες των γυναικών με όλο το κοινωνικοοικονομικό φάσμα...
μα δεν ελεγα γ σενα...γ μενα ελεγα...Έτσι ναι, συμφωνώ.
γαμω τις παραθεσεις εκανα παλι!!!!!μα δεν ελεγα γ σενα...γ μενα ελεγα...
Όχι, δε σκέφτηκα εγκυμοσύνη αλλά κάτι σε ψυχοσωματική πάθηση. Επίσης δε ξέρω αν είναι λόγω φαγητού.
Το ότι γελάει και αναγνωρίζει την έννοια του χιούμορ είναι καλό σημάδι.
Το θέμα είναι πως θα αντιδράσει σε λίγο...
Λες να το γυρίσει στα τραγούδια πάλι?
θ'ανεβω καιιιιιιιιιιιιιι θα τραγουδησωωωωωωωωωωω στο πιο ψηλοτεροοοοοο βουνοοοοοοοοο!!!!!!!!
δεν ειχα την προθεση μεσιε να σας οδηγησω εις την παρανοια...Τι παραθέσεις έκανες πάλι?
Θες να μας τρελάνεις?
Πωωω λέμεεεε, όντως δεν είσαι καλά σήμερα... :'( :'(μα δεν ελεγα γ σενα...γ μενα ελεγα...