You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
ares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2006
- Like
- 595
- Πόντοι
- 96
Εχουν λαλησει οι αντρες ρε τι γινεται
δεν ξερεις τι ειναι ο αλλος. Τωρα τελευταια οι γυναικες βιαζουν αντρες με στραπον ή πεταγεται ξαφνικα ο φιλος της την ωρα που πατε στο κρεββατι και στον φοραει απο πισω. Λες αυτες οι διασημες που τις νομιζω της εμπιστοσυνης να κρυβουν κανα αραπη στη ντουλαπα ή να ξεπεταξουν κανα στραπον σκληρο απο καουτσουκ. Αρχισα να ανησυχω.
δεν ξερεις τι ειναι ο αλλος. Τωρα τελευταια οι γυναικες βιαζουν αντρες με στραπον ή πεταγεται ξαφνικα ο φιλος της την ωρα που πατε στο κρεββατι και στον φοραει απο πισω. Λες αυτες οι διασημες που τις νομιζω της εμπιστοσυνης να κρυβουν κανα αραπη στη ντουλαπα ή να ξεπεταξουν κανα στραπον σκληρο απο καουτσουκ. Αρχισα να ανησυχω.
ares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2006
- Like
- 595
- Πόντοι
- 96
Ρε αφηστε το κοσμο να τραβηξει μαλακια ελευθερα. Στην Σουηδια επιτρεπεται η δημοσια μαλακια με νομο. Η τελευταια ιστορια ομως στο βιντεο ειναι πραγματικα θλιβερη. Αλλα για ενα χουφτωμα δεν τρεχει και τιποτα. Τα παλια τα χρονια τσιμπουσαν οι αντρες τις γυναικες στον κωλο και αυτες απλα ελεγαν αναχαθεις βλακα.
ares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2006
- Like
- 595
- Πόντοι
- 96
Ενταξει σε μερικα τα παραλεει υπερβαλλει γιατι εμεις την δεκαετια του 80 στα 80's σφυριζαμε λεγαμε τι εισαι συ μαναρι μου και τους την πεφταμε στο δρομο οχι στα μπαρ που λεει αυτη. Αυτο ηταν το καμακι τοτε. Τωρα πανε ολα να τα ποινικοποιησουν και οι αντρες φοβουνται να πλησιασουν τις γυναικες
Παντως εγω δεν εχω αναγκη να τραβηξω βιντεο την καθε τυχαια ασημη αθλια ελλεεινιδα. Ναναι καλα το instagram που ειναι γεματο βιντεο διασημων γυναικων που αξιζουν
Τωρα οι ελλεεινιδες το καμακι το λενε catcalling. Ε οχι το σωστο καμακι δεν ειναι ουτε catcalling αλλα ουτε και crispy
Αυτα που λεει περι αυνανισμου στα λεωφορεια στα παρκα και πισω απ'τα χορτα τα εκανα ολα οταν ημουνα 19 με 20 χρονων. Και στριμωξιδι και τριψιματα και χυσιματα πανω στα παπουτσια τους. Και σε απεναντι παγκακια και σε αγκαλιαστο χορό σε παρτυ τριβομουν πανω στην κοπελα μεχρι χυσιματος. Αυτα ρε ειναι φυσιολογικα. Οι βιασμοι δεν ειναι φυσιολογικοι γιατι δεν ικανοποιεις μονο τον εαυτο σου αλλα βλαπτεις τη γυναικα. Γιατι αναρωτιεται οτι συμβαινουν μονο στην Ελλαδα αυτα ? Δεν καταλαβαινει γιατι ? Αφου ειστε ελλεεινιδες ρε και το παιζεται δυσκολες. Και φτυνετε οσους δεν ικανοποιουν τις απαιτησεις σας. Αλλα οταν δειτε αυτον που σας αρεσει και εχει αυτα που ζητατε τοτε πεφτετε εσεις οι ιδιες και τον τρωτε τον ροκανιζετε μετα μανιας. Τοτε δεν ειναι σεξουαλικη παρενοχληση απο την πλευρα της γυναικας!
Παντως εγω δεν εχω αναγκη να τραβηξω βιντεο την καθε τυχαια ασημη αθλια ελλεεινιδα. Ναναι καλα το instagram που ειναι γεματο βιντεο διασημων γυναικων που αξιζουν
Τωρα οι ελλεεινιδες το καμακι το λενε catcalling. Ε οχι το σωστο καμακι δεν ειναι ουτε catcalling αλλα ουτε και crispy
Αυτα που λεει περι αυνανισμου στα λεωφορεια στα παρκα και πισω απ'τα χορτα τα εκανα ολα οταν ημουνα 19 με 20 χρονων. Και στριμωξιδι και τριψιματα και χυσιματα πανω στα παπουτσια τους. Και σε απεναντι παγκακια και σε αγκαλιαστο χορό σε παρτυ τριβομουν πανω στην κοπελα μεχρι χυσιματος. Αυτα ρε ειναι φυσιολογικα. Οι βιασμοι δεν ειναι φυσιολογικοι γιατι δεν ικανοποιεις μονο τον εαυτο σου αλλα βλαπτεις τη γυναικα. Γιατι αναρωτιεται οτι συμβαινουν μονο στην Ελλαδα αυτα ? Δεν καταλαβαινει γιατι ? Αφου ειστε ελλεεινιδες ρε και το παιζεται δυσκολες. Και φτυνετε οσους δεν ικανοποιουν τις απαιτησεις σας. Αλλα οταν δειτε αυτον που σας αρεσει και εχει αυτα που ζητατε τοτε πεφτετε εσεις οι ιδιες και τον τρωτε τον ροκανιζετε μετα μανιας. Τοτε δεν ειναι σεξουαλικη παρενοχληση απο την πλευρα της γυναικας!
Τελευταία τροποποίηση:
Διαγραμμένο μέλος 228088
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2023
- Like
- 636
- Πόντοι
- 81
Ανακαλυψατε την Αμερικη συγχαρητηρια...δυστυχως ετσι ειναιΡε τι ανωμαλια υπαρχει!
ares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2006
- Like
- 595
- Πόντοι
- 96
Μα καλα αυτοι δεν ξερουν τα πορνο να τραβηξουν καμμια μαλακια ή να πανε σε κανα μπουρδελο? ΑναρωτιεμαιΑνακαλυψατε την Αμερικη συγχαρητηρια...δυστυχως ετσι ειναι
ares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2006
- Like
- 595
- Πόντοι
- 96
Αυτο για τις ελλεεινιδες που ψαχνουν για ασφαλεια
trelogiatross
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 374
- Πόντοι
- 20
Ρεεε τύπε μου βγήκε ο καφές από τη μύτηΕνταξει σε μερικα τα παραλεει υπερβαλλει γιατι εμεις την δεκαετια του 80 στα 80's σφυριζαμε λεγαμε τι εισαι συ μαναρι μου και τους την πεφταμε στο δρομο οχι στα μπαρ που λεει αυτη. Αυτο ηταν το καμακι τοτε. Τωρα πανε ολα να τα ποινικοποιησουν και οι αντρες φοβουνται να πλησιασουν τις γυναικες
Jim85
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 1.599
- Πόντοι
- 216
Άντρες...Τετοιοι αντρες χαλανε την πιατσα και δημιουργουν ελλεεινιδες και εμεις δεν βρισκουμε φυσιολογικη γυναικα να αγαπαει το σεξ
ares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2006
- Like
- 595
- Πόντοι
- 96
Σωστα δεν ειναι αντρεςΆντρες...
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.749
- Πόντοι
- 3.656
Σήμερα, σε ΑΤΜ στη Φιλολάου. Γυναίκα 60+, προσπαθεί να κάνει ανάληψη και δεν της βγαίνει. Πίσω της άλλη γυναίκα, ο 2ος στη σειρά Άντρας, προθυμοποιείται και της λέει, περιμένετε να κάνω εγώ τη δουλειά μου και σας βοηθάω. Τελειώνει, και τη φωνάζει να έρθει να τη βοηθήσει. Η Άλλη έρχεται, και πραγματικά είναι τα ζώα μου αργά, πληκτρολογεί σα να φοβάται, ίσως έχει κάποιο πρόβλημα. Κάποια στην ίδια περίπου ηλικία από την ουρά, αρχίζει να γκρινιάζει. ....Επιτέλους, είναι Σάββατο, κάντε πιο γρήγορα κλπ..... Γυρνάω, την κοιτάω και φωνάζω δυνατά. Μια γυναίκα έχει πρόβλημα. Ποιος τη βοηθάει; Φυσικά κάποιος άντρας. Ποιο άτομο γκρινιάζει; Φυσικά μια γυναίκα. Και μετά μιλάνε για καταπίεση. Δεν τόλμησε να πει κάτι
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.937
- Πόντοι
- 3.506
Πως την πετσόκοψες έτσι την ελλεηνιδα τύπε μουΣήμερα, σε ΑΤΜ στη Φιλολάου. Γυναίκα 60+, προσπαθεί να κάνει ανάληψη και δεν της βγαίνει. Πίσω της άλλη γυναίκα, ο 2ος στη σειρά Άντρας, προθυμοποιείται και της λέει, περιμένετε να κάνω εγώ τη δουλειά μου και σας βοηθάω. Τελειώνει, και τη φωνάζει να έρθει να τη βοηθήσει. Η Άλλη έρχεται, και πραγματικά είναι τα ζώα μου αργά, πληκτρολογεί σα να φοβάται, ίσως έχει κάποιο πρόβλημα. Κάποια στην ίδια περίπου ηλικία από την ουρά, αρχίζει να γκρινιάζει. ....Επιτέλους, είναι Σάββατο, κάντε πιο γρήγορα κλπ..... Γυρνάω, την κοιτάω και φωνάζω δυνατά. Μια γυναίκα έχει πρόβλημα. Ποιος τη βοηθάει; Φυσικά κάποιος άντρας. Ποιο άτομο γκρινιάζει; Φυσικά μια γυναίκα. Και μετά μιλάνε για καταπίεση. Δεν τόλμησε να πει κάτι
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.924
- Πόντοι
- 3.556
Ηράκλειο: Ανήλικη κατήγγειλε (ψευδώς) διπλό βιασμό επειδή καθυστέρησε να γυρίσει στο σπίτι
Δεκαπεντάχρονη κοπέλα κατήγγειλε ψευδώς, σύμφωνα με την αστυνομία, διπλό βιασμό για να γλιτώσει από την επίπληξη των γονιών της επειδή είχε αργήσει να επιστρέψει στο σπίτι της.
www.news247.gr
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.329
- Πόντοι
- 4.546
Αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν το φαινόμενο του βιασμού έχει μπει στη ζωή μας ως μια νέα νόρμα.
Ηράκλειο: Ανήλικη κατήγγειλε (ψευδώς) διπλό βιασμό επειδή καθυστέρησε να γυρίσει στο σπίτι
Δεκαπεντάχρονη κοπέλα κατήγγειλε ψευδώς, σύμφωνα με την αστυνομία, διπλό βιασμό για να γλιτώσει από την επίπληξη των γονιών της επειδή είχε αργήσει να επιστρέψει στο σπίτι της.www.news247.gr