Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (4 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: ελα το καλοκαιρι Χανιωτη ρε μλκα να τη γνωρισεις

εχει και φιλες να ξερεις...που εχουν εξοχικα εδω και 10 χρονια Χαλκιδικη, ερχονται ολο το καλοκαιρι.
για Αλατζα δεν ειχα πει κατι.... γυναικαρα ή οχι,ενα 7αρακι σιγουρα το παιρνει αυτη στο βιντεο..! :headbang:
αν δεν εκανες κατι ουτε με αυτην ,χλωμο το τοπιο :confused: :confused: :confused:

μου θυμιζεις τρομερα(στο θεμα γουστου) τον σπασικλα που βγαινω τα τελευταια χρονια
η μια του ξινιζει,η αλλη του βρωμαει και οποτε κανω πεσιμο χεζεται βρισκοντας δικαιολογιες
μια φορα σ ενα μπαρακι του ειπα επι λεξη "πες μου ρε μαλακα ΠΟΙΑ σ ΄αρεσει εδω μεσα να παω επι τοπου "

και οταν πηγα στην παρεα της κοιτουσε το κινητο του και κοκκινισε απο τον φοβο του,εχασε τα λογια του και με το ζορι ηρθε

ολη τη νυχτα μαλακιζοταν και εκτεθηκα που τον φωναξα,καλυτερα μονος μου :confused: :confused: :confused:
.....αυτος αυριο-μεθαυριο πολυ πιθανον να εινα δικαστης,τωρα προετοιμαζεται.
τις μαλακιες περι κυκλου τις αναμασαει και αυτος συνεχεια :jerking: :jerking: :jerking: η παρηγορια του λουζερ

για του θιξω τον εγωισμο του ελεγα οτι ο πατερας του θα ηταν πιο μαχιμος,αυτος τιποτα..το χαβα του
δηθεν του αρεσουν οι skinny,δηθεν του αρεσουν οι μορφωμενες,δηθεν του αρεσουν οι λευκες ξενες
δεν του αρεσουν τα ελληναδικα,δεν του αρεσει η καπνιλα στα μαγαζια,δεν του αρεσει το βρωμικο μετα το ξενυχτι σαν τιτικα

του εκανα πασα μια φιλη της Ρωσιδας και παλι εκανε τον λαγο,δηθεν την ηθελε πιο ψηλη :jerking: :jerking: :jerking:
μπορει να ειναι ο Καλουσης τυπε μου:rockon::rockon::rockon:

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.992
Πόντοι
1.056
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: ελα το καλοκαιρι Χανιωτη ρε μλκα να τη γνωρισεις

εχει και φιλες να ξερεις...που εχουν εξοχικα εδω και 10 χρονια Χαλκιδικη, ερχονται ολο το καλοκαιρι.
για Αλατζα δεν ειχα πει κατι.... γυναικαρα ή οχι,ενα 7αρακι σιγουρα το παιρνει αυτη στο βιντεο..! :headbang:
αν δεν εκανες κατι ουτε με αυτην ,χλωμο το τοπιο :confused: :confused: :confused:

μου θυμιζεις τρομερα(στο θεμα γουστου) τον σπασικλα που βγαινω τα τελευταια χρονια
η μια του ξινιζει,η αλλη του βρωμαει και οποτε κανω πεσιμο χεζεται βρισκοντας δικαιολογιες
μια φορα σ ενα μπαρακι του ειπα επι λεξη "πες μου ρε μαλακα ΠΟΙΑ σ ΄αρεσει εδω μεσα να παω επι τοπου "

και οταν πηγα στην παρεα της κοιτουσε το κινητο του και κοκκινισε απο τον φοβο του,εχασε τα λογια του και με το ζορι ηρθε

ολη τη νυχτα μαλακιζοταν και εκτεθηκα που τον φωναξα,καλυτερα μονος μου :confused: :confused: :confused:
τις μαλακιες περι κυκλου τις αναμασαει και αυτος συνεχεια :jerking: :jerking: :jerking: η παρηγορια του λουζερ

για του θιξω τον εγωισμο του ελεγα οτι ο πατερας του θα ηταν πιο μαχιμος,αυτος τιποτα..το χαβα του
δηθεν του αρεσουν οι skinny,δηθεν του αρεσουν οι μορφωμενες,δηθεν του αρεσουν οι λευκες ξενες
δεν του αρεσουν τα ελληναδικα,δεν του αρεσει η καπνιλα στα μαγαζια,δεν του αρεσει το βρωμικο μετα το ξενυχτι σαν τιτικα

του εκανα πασα μια φιλη της Ρωσιδας και παλι εκανε τον λαγο,δηθεν την ηθελε πιο ψηλη :jerking: :jerking: :jerking:

Η Αλατζά πως προέκυψε;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.774
Πόντοι
3.656
Η Αλατζά πως προέκυψε;

Είπε ότι του την έπεσε αυτή σ'ένα πάρτι...αλλά αυτός κώλωσε
:undecided:

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Εχω παει 36. Δεν εχω ουτε ένα ένσημο. Είμαι εκπαιδευτικός. Είμαι καμμένο χαρτί; Θα με πάρουν ποτέ για δουλειά. Η μανα λεει οτι είμαι μεγάλη και οχι δεν θα με πάρουν. Ποιά πορεία να πάρω; Νιωθω αποτυχημένη. Να παντρευτώ τουλαχιστον για να αντισταθμίσω το τσαλάκωμα μου,μ´αυτον τον τρόπο; Γιατί και ανύπαντρη (που ολοι ξέρουμε πώς τις αποκαλούν) και άνεργη παει πολυ, δεν πάει; Εν τω μεταξυ μου αρέσει αλλο επαγγελμα και σπουδαζω δευτερη σχολη. Νιώθω πισω σε ολα. Πωπω δεν μπορω με τόσες αρνητικές σκέψεις, θα σκάσω. Μια συμβουλή; Insight ?

Η κλασική άχρηστη τεμπέλα που περιμένει τον μαλάκα και τη μάνα της να την ταϊζουν.Ας μάθει να φτιάχνει τουλάχιστον κανα φαγητό,μπας και γίνει λίγο χρήσιμη στο μαλάκα που θα την παντρευτεί :undecided:
Να γαμηθει εχει πολλες επιλογες παντως, κοροιδο να την φορτωνεται μονιμα δεν εχει χαχαχαχα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.774
Πόντοι
3.656
Πότε ρε το θηρίο; Τώρα που βγαίνει mega ή εποχές metropolis?

Εποχες...Σκόρδα fm
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Να γαμηθει εχει πολλες επιλογες παντως, κοροιδο να την φορτωνεται μονιμα δεν εχει χαχαχαχα

Και τέτοια έχει

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Τυχαίο ταγκ @Γιώργος Κρους
Πιστεύω θα ήθελε να σε ξανά διαβάσει
Εγω παντως αν ημουν τοσο τυχερος να συναντησω διασημη θα της μιλουσα τουλαχιστον. Τωρα αν ενδιαφερονταν ή οχι αλλαζει το πραγμα. Θα κολωνα λιγακι αν ηταν καμμια βαιτσου καμμια σκορδα αλλα γερονικολου μπακλεση λιωση οχι. Με τη βαιτσου καιγομαι πολυ γι'αυτο και λιγο με σκορδα και τσολκα οσο για νομικου τρελλαινομαι. Τη μακρυπουλια τη νιωθω δικια μου. Μολις τη δω κατευθειαν γλωσσοφιλο

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Εγω παντως αν ημουν τοσο τυχερος να συναντησω διασημη θα της μιλουσα τουλαχιστον. Τωρα αν ενδιαφερονταν ή οχι αλλαζει το πραγμα. Θα κολωνα λιγακι αν ηταν καμμια βαιτσου καμμια σκορδα αλλα γερονικολου μπακλεση λιωση οχι. Με τη βαιτσου καιγομαι πολυ γι'αυτο και λιγο με σκορδα και τσολκα οσο για νομικου τρελλαινομαι
Δεν μας παρατάς και εσύ!

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Με τη μακρυπουλια δεν κολωνω καθολου μου εμπνεει να κανω παιχνιδια τρελα

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96

Καλα ρε κωλονετε με τις διασημες αυτες ειναι πολυ γαμιολες αυτες θελουν κατα μετωπον. Την αρπαζεις φιλι κατευθειαν και μου αρεσεις σε γουσταρω

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Αυτες δεν κολωνουν στις ταινιες γιατι να κολωσουμε εμεις με αυτα που βλεπουμε και κανουν. Και μη μου πειτε ρολος το κανουν ψεμματα δεν νιωθουν γιατι ο φανης λαμπροπουλος αλλα λεει οτι κανουν αυτες κι αυτοι. Τα φιλια πεφτουν κανονικα το χαμουρεμα επισης και οσο και να προσπαθουν να το κρυψουν το πουλι σηκωνεται το μουνι υγραινεται

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Δειτε το suntan δειτε το αλλο με τη μακρυπουλια δειτε τη δημητροπουλου δειτε την κορινθιου με τη λιονακη δειτε την τσαβαλου και την σκιαδη ρουφηχτα φιλια και οριακο σεξ

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Hardcore με την τσαβαλου , suntan με την ελλη τριγγου ,deep end με την κορινθιου , το νησι με την δημητροπουλου, το φιλι της ζωης με την παπουτσακη , το king of mykonos και οι δικηγοροι της αθήνας με την μακρυπουλια

Τελευταία τροποποίηση:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.077
Πόντοι
3.556
Hardcore με την τσαβαλου , suntan με την ελλη τριγγου ,deep end με την κορινθιου , το νησι με την δημητροπουλου, το φιλι της ζωης με την παπουτσακη , το king of mykonos και οι δικηγοροι της αθήνας με την μακρυπουλια
τυπαρα μονο έξι συνεχομενα ποστ. πεσμένος εισαι σημερα :coffee:

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
τυπαρα μονο έξι συνεχομενα ποστ. πεσμένος εισαι σημερα :coffee:
Βεβαια αφου ειμαι χωρις υπνο συνεχεια στο ιντερνετ εψαξα πολλα πραγματα για καποιες δουλειες μου και ποσταρα και μερικα σε φβ και ινστα και περασαν οι ωρες χωρις να το καταλαβω. Τελικα δεν σου φτανει ενα 24ωρο θα πρεπε να ειμαστε κατοικοι σε μεγαλυτερου μεγεθους πλανητη που γυριζει μια περιστροφη παραπανω απο 24 ωρες

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.077
Πόντοι
3.556
Βεβαια αφου ειμαι χωρις υπνο συνεχεια στο ιντερνετ εψαξα πολλα πραγματα για καποιες δουλειες μου και ποσταρα και μερικα σε φβ και ινστα και περασαν οι ωρες χωρις να το καταλαβω. Τελικα δεν σου φτανει ενα 24ωρο θα πρεπε να ειμαστε κατοικοι σε μεγαλυτερου μεγεθους πλανητη που γυριζει μια περιστροφη παραπανω απο 24 ωρες
τύπε βαλε σερβαηβορ δειχνει ξατι κωλους. τωρα ειδα μια με τάτου στο κωλομερι :bigdick::undecided::undecided::undecided: μιλαμε για μεγαλη μποτανα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom