μπορει να ειναι ο Καλουσης τυπε μουελα το καλοκαιρι Χανιωτη ρε μλκα να τη γνωρισεις
εχει και φιλες να ξερεις...που εχουν εξοχικα εδω και 10 χρονια Χαλκιδικη, ερχονται ολο το καλοκαιρι.
για Αλατζα δεν ειχα πει κατι.... γυναικαρα ή οχι,ενα 7αρακι σιγουρα το παιρνει αυτη στο βιντεο..!
αν δεν εκανες κατι ουτε με αυτην ,χλωμο το τοπιο
μου θυμιζεις τρομερα(στο θεμα γουστου) τον σπασικλα που βγαινω τα τελευταια χρονια
η μια του ξινιζει,η αλλη του βρωμαει και οποτε κανω πεσιμο χεζεται βρισκοντας δικαιολογιες
μια φορα σ ενα μπαρακι του ειπα επι λεξη "πες μου ρε μαλακα ΠΟΙΑ σ ΄αρεσει εδω μεσα να παω επι τοπου "
και οταν πηγα στην παρεα της κοιτουσε το κινητο του και κοκκινισε απο τον φοβο του,εχασε τα λογια του και με το ζορι ηρθε
ολη τη νυχτα μαλακιζοταν και εκτεθηκα που τον φωναξα,καλυτερα μονος μου
.....αυτος αυριο-μεθαυριο πολυ πιθανον να εινα δικαστης,τωρα προετοιμαζεται.
τις μαλακιες περι κυκλου τις αναμασαει και αυτος συνεχεια η παρηγορια του λουζερ
για του θιξω τον εγωισμο του ελεγα οτι ο πατερας του θα ηταν πιο μαχιμος,αυτος τιποτα..το χαβα του
δηθεν του αρεσουν οι skinny,δηθεν του αρεσουν οι μορφωμενες,δηθεν του αρεσουν οι λευκες ξενες
δεν του αρεσουν τα ελληναδικα,δεν του αρεσει η καπνιλα στα μαγαζια,δεν του αρεσει το βρωμικο μετα το ξενυχτι σαν τιτικα
του εκανα πασα μια φιλη της Ρωσιδας και παλι εκανε τον λαγο,δηθεν την ηθελε πιο ψηλη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (4 μέλη και 39 επισκέπτες)
ελα το καλοκαιρι Χανιωτη ρε μλκα να τη γνωρισεις
εχει και φιλες να ξερεις...που εχουν εξοχικα εδω και 10 χρονια Χαλκιδικη, ερχονται ολο το καλοκαιρι.
για Αλατζα δεν ειχα πει κατι.... γυναικαρα ή οχι,ενα 7αρακι σιγουρα το παιρνει αυτη στο βιντεο..!
μου θυμιζεις τρομερα(στο θεμα γουστου) τον σπασικλα που βγαινω τα τελευταια χρονια
η μια του ξινιζει,η αλλη του βρωμαει και οποτε κανω πεσιμο χεζεται βρισκοντας δικαιολογιες
μια φορα σ ενα μπαρακι του ειπα επι λεξη "πες μου ρε μαλακα ΠΟΙΑ σ ΄αρεσει εδω μεσα να παω επι τοπου "
και οταν πηγα στην παρεα της κοιτουσε το κινητο του και κοκκινισε απο τον φοβο του,εχασε τα λογια του και με το ζορι ηρθε
τις μαλακιες περι κυκλου τις αναμασαει και αυτος συνεχεια η παρηγορια του λουζερ
για του θιξω τον εγωισμο του ελεγα οτι ο πατερας του θα ηταν πιο μαχιμος,αυτος τιποτα..το χαβα του
δηθεν του αρεσουν οι skinny,δηθεν του αρεσουν οι μορφωμενες,δηθεν του αρεσουν οι λευκες ξενες
δεν του αρεσουν τα ελληναδικα,δεν του αρεσει η καπνιλα στα μαγαζια,δεν του αρεσει το βρωμικο μετα το ξενυχτι σαν τιτικα
του εκανα πασα μια φιλη της Ρωσιδας και παλι εκανε τον λαγο,δηθεν την ηθελε πιο ψηλη
Η Αλατζά πως προέκυψε;
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Φτάνει ρε μιζερόπουστα,φτάνειΑν ήταν έτσι τα λουκουμάκια...
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.774
- Πόντοι
- 3.656
Η Αλατζά πως προέκυψε;
Είπε ότι του την έπεσε αυτή σ'ένα πάρτι...αλλά αυτός κώλωσε
Είπε ότι του την έπεσε αυτή σ'ένα πάρτι...αλλά αυτός κώλωσε
Πότε ρε το θηρίο; Τώρα που βγαίνει mega ή εποχές metropolis?
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
Να γαμηθει εχει πολλες επιλογες παντως, κοροιδο να την φορτωνεται μονιμα δεν εχει χαχαχαχαΕχω παει 36. Δεν εχω ουτε ένα ένσημο. Είμαι εκπαιδευτικός. Είμαι καμμένο χαρτί; Θα με πάρουν ποτέ για δουλειά. Η μανα λεει οτι είμαι μεγάλη και οχι δεν θα με πάρουν. Ποιά πορεία να πάρω; Νιωθω αποτυχημένη. Να παντρευτώ τουλαχιστον για να αντισταθμίσω το τσαλάκωμα μου,μ´αυτον τον τρόπο; Γιατί και ανύπαντρη (που ολοι ξέρουμε πώς τις αποκαλούν) και άνεργη παει πολυ, δεν πάει; Εν τω μεταξυ μου αρέσει αλλο επαγγελμα και σπουδαζω δευτερη σχολη. Νιώθω πισω σε ολα. Πωπω δεν μπορω με τόσες αρνητικές σκέψεις, θα σκάσω. Μια συμβουλή; Insight ?
Η κλασική άχρηστη τεμπέλα που περιμένει τον μαλάκα και τη μάνα της να την ταϊζουν.Ας μάθει να φτιάχνει τουλάχιστον κανα φαγητό,μπας και γίνει λίγο χρήσιμη στο μαλάκα που θα την παντρευτεί
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Τυχαίο ταγκ @Γιώργος ΚρουςΕίπε ότι του την έπεσε αυτή σ'ένα πάρτι...αλλά αυτός κώλωσε
Πιστεύω θα ήθελε να σε ξανά διαβάσει
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.774
- Πόντοι
- 3.656
Πότε ρε το θηρίο; Τώρα που βγαίνει mega ή εποχές metropolis?
Εποχες...Σκόρδα fm
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να γαμηθει εχει πολλες επιλογες παντως, κοροιδο να την φορτωνεται μονιμα δεν εχει χαχαχαχα
Και τέτοια έχει
ares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2006
- Like
- 595
- Πόντοι
- 96
Εγω παντως αν ημουν τοσο τυχερος να συναντησω διασημη θα της μιλουσα τουλαχιστον. Τωρα αν ενδιαφερονταν ή οχι αλλαζει το πραγμα. Θα κολωνα λιγακι αν ηταν καμμια βαιτσου καμμια σκορδα αλλα γερονικολου μπακλεση λιωση οχι. Με τη βαιτσου καιγομαι πολυ γι'αυτο και λιγο με σκορδα και τσολκα οσο για νομικου τρελλαινομαι. Τη μακρυπουλια τη νιωθω δικια μου. Μολις τη δω κατευθειαν γλωσσοφιλοΤυχαίο ταγκ @Γιώργος Κρους
Πιστεύω θα ήθελε να σε ξανά διαβάσει
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Δεν μας παρατάς και εσύ!Εγω παντως αν ημουν τοσο τυχερος να συναντησω διασημη θα της μιλουσα τουλαχιστον. Τωρα αν ενδιαφερονταν ή οχι αλλαζει το πραγμα. Θα κολωνα λιγακι αν ηταν καμμια βαιτσου καμμια σκορδα αλλα γερονικολου μπακλεση λιωση οχι. Με τη βαιτσου καιγομαι πολυ γι'αυτο και λιγο με σκορδα και τσολκα οσο για νομικου τρελλαινομαι
ares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2006
- Like
- 595
- Πόντοι
- 96
Στη μακρυπουλια επιθεση κατα μετωπο ειμαστε και συνομηλικοι εχουμε πολλα κοινα ειναι το μιλφακι μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν μας παρατάς και εσύ!
ares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2006
- Like
- 595
- Πόντοι
- 96
Καλα ρε κωλονετε με τις διασημες αυτες ειναι πολυ γαμιολες αυτες θελουν κατα μετωπον. Την αρπαζεις φιλι κατευθειαν και μου αρεσεις σε γουσταρωελα το καλοκαιρι Χανιωτη ρε μλκα να τη γνωρισεις
ares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2006
- Like
- 595
- Πόντοι
- 96
Αυτες δεν κολωνουν στις ταινιες γιατι να κολωσουμε εμεις με αυτα που βλεπουμε και κανουν. Και μη μου πειτε ρολος το κανουν ψεμματα δεν νιωθουν γιατι ο φανης λαμπροπουλος αλλα λεει οτι κανουν αυτες κι αυτοι. Τα φιλια πεφτουν κανονικα το χαμουρεμα επισης και οσο και να προσπαθουν να το κρυψουν το πουλι σηκωνεται το μουνι υγραινεται
ares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2006
- Like
- 595
- Πόντοι
- 96
Hardcore με την τσαβαλου , suntan με την ελλη τριγγου ,deep end με την κορινθιου , το νησι με την δημητροπουλου, το φιλι της ζωης με την παπουτσακη , το king of mykonos και οι δικηγοροι της αθήνας με την μακρυπουλια
Τελευταία τροποποίηση:
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.077
- Πόντοι
- 3.556
τυπαρα μονο έξι συνεχομενα ποστ. πεσμένος εισαι σημεραHardcore με την τσαβαλου , suntan με την ελλη τριγγου ,deep end με την κορινθιου , το νησι με την δημητροπουλου, το φιλι της ζωης με την παπουτσακη , το king of mykonos και οι δικηγοροι της αθήνας με την μακρυπουλια
ares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2006
- Like
- 595
- Πόντοι
- 96
Βεβαια αφου ειμαι χωρις υπνο συνεχεια στο ιντερνετ εψαξα πολλα πραγματα για καποιες δουλειες μου και ποσταρα και μερικα σε φβ και ινστα και περασαν οι ωρες χωρις να το καταλαβω. Τελικα δεν σου φτανει ενα 24ωρο θα πρεπε να ειμαστε κατοικοι σε μεγαλυτερου μεγεθους πλανητη που γυριζει μια περιστροφη παραπανω απο 24 ωρεςτυπαρα μονο έξι συνεχομενα ποστ. πεσμένος εισαι σημερα
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.077
- Πόντοι
- 3.556
τύπε βαλε σερβαηβορ δειχνει ξατι κωλους. τωρα ειδα μια με τάτου στο κωλομερι μιλαμε για μεγαλη μποταναΒεβαια αφου ειμαι χωρις υπνο συνεχεια στο ιντερνετ εψαξα πολλα πραγματα για καποιες δουλειες μου και ποσταρα και μερικα σε φβ και ινστα και περασαν οι ωρες χωρις να το καταλαβω. Τελικα δεν σου φτανει ενα 24ωρο θα πρεπε να ειμαστε κατοικοι σε μεγαλυτερου μεγεθους πλανητη που γυριζει μια περιστροφη παραπανω απο 24 ωρες
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.315
- Πόντοι
- 4.546
Τιμούλα?τύπε βαλε σερβαηβορ δειχνει ξατι κωλους. τωρα ειδα μια με τάτου στο κωλομερι μιλαμε για μεγαλη μποτανα