Νέα

Τί θέλει μια θεά/γυναίκα εξώφυλλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Psili
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Psili

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
γειά σαϛ ! είμαι νέα στο φορoυμ αλλα διαβάζω τα ποστ σαϛ εδώ και λίγο καιρό με μεγάλο ενδιαφερον. αuτο που είδα είναι ότι απορειτε τι πρέπει να κανειs/εχειϛ για να ριξειϛ μια "μουναρα" παρτε λοιπόν και μια γυναικεία αποψh να μου πείτε και τι γνwμh σαs.

ολεϛ οι γυναίκεϛ θέλουν τα παρακάτω : (h σειρά προτεραιοτhταϛ διαφερει από γυναίκα σε γυναικα)
- λεφτα
- κοινωνικο στατυϛ
- ομορφια
- καλό χαρακthρα
- να την αγαπαει + να την έχει βασιλισσα
- να είναι καλόϛ πατεραϛ
- γαμο
- να τhϛ είναι πιστοϛ
- καλό sex

τον Mr Perfect λοιπον. (που δεν υπαρχει) αλλα η εξυπνh γυναίκα θα καταλαβει ότι κάποια από τα χαρακτhριστικα στη λίστα ανaiρουν το ένα το αλλο. τι θέλω να πω: έναϛ ωραιοϛ και πλούσιοϛ κατά 99% θα είναι μαλάκαϛ απλά γιατί bορει να είναι (δεν τον κατhγορω).
έναϛ καλόϛ συζυγοϛ κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι ο ωραιοϛ τιϛ πολhs. και τέλοϛ παντον σε γενικέϛ γραμμέϛ ο ωραιοϛ είναι mpeλαs.

εδώ να πούμε ότι οι γυναίκεϛ μαθαινουν να κοιτανε κ να παντρεuονται "προϛ τα πανω" στην κοινωνικh ταξh. και σχεδόν όλεϛ έχουν χασει τι mpαλα. έχει τύχει φιλι μου που πραγματικά είναι από πολύ φτwχh οικογένεια και δεν είναι κ πολύ ωραία να απορριψει ένα παλικάρι γιατί λέει βγαζει μόνο 1500 ευρw. ζουμε λοιπόν σε μια χώρα που η μέτρια έχει ψηλα τον αμανε

h γκόμενα εξwφυλλο σου λέει λοιπον: εγώ που είμαι ωραία γιατί να μην πάρω τον καλυτερο; το άλλο το mpαζο που νομιζει ότι δικαιουται τον πριγκhπα gouιλλιαμ είναι καλυτερh; κοινωνικο εργο θα κανω;

τι γkομενa εξwφυλλο λοιπόν θα την χαρουν συγκεκριμενοι γkομενοι: οι πλουσιοι , που θα θέλουν γαμο (αρα όχι οι πολύ ωραιοι), και θα τουϛ κάνουν τα χατιρια.

από τα αλλα ποστ σαϛ που διαβασα μου φανhκε ότι αυτό το θεwρειτε αδικια (;) εσείϛ αν hσασταν γυναίκεϛ εξwφυλλο δηλαδή πωϛ θα διαλεγατε; τον μετριο mpατhρh; περιμενω να ακούσω τιϛ γνώμεϛ σαϛ και καλwϛ σαϛ βρhκα!

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
αμα διαβαζες καιρο το φορουμ θα ειχες δει οτι ολοι γραφουμε με ελληνικους χαρακτηρες..

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
κανα βυζι θα μας δειξεις ψηλη? :tits2:

ποσο ψηλη εισαι αληθεια? :think:

OP
OP
P

Psili

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
συγγνώμη gastez αλλα δεν μένω ελλάδα και ο υπολογιστής δεν είναι δικός μου για να βάλω ελληνικούς χαρακτήρες  :(

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

spoon

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
4.225
συγγνώμη gastez αλλα δεν μένω ελλάδα και ο υπολογιστής δεν είναι δικός μου για να βάλω ελληνικούς χαρακτήρες  :(
Γι'αυτο και εχεις τοσο γαματες αποψεις!!!!Μαλλον εχει ξεφυγει απο το ελλεεινικο κατεστημενο μιας και μενεις στο εξωτερικο!!!! :)

sarris

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Και όταν περάσουν λίγο τα χρόνια και δε θα έχετε παντρευτεί κ ΔΕΝ θα περνάει η μπογιά σας ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ απεγνωσμένα για γάμο και ένα... σύντροφο.
Κ τότε ο φτωχός, άσχημος κλπ που στα 35+ φτιάχτηκε με τον κόπο του σιγά μη γυρίσει να δει αυτες τις πατσαβούρες!
Θα τις "γλεντάει" κ θα τις έχει γραμμένες στα @@ του μέχρι να βαρεθεί κ να τον τυλίξει μία.
Για πηγαίντε μια βόλτα κολωνάκι να δείτε τις γκόμενες δύο δύο στα μπαράκια να έχουν σηκώσει το τηλεσκόπιο κ να "ψωνίζονται" για το "καλό" παιδί.

Ρεζουμέ: Μείνετε στη δυστυχία σας για την αναζήτηση του πρίγκιπα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Παραμυθι και ιστορια..
Μεχρι να παει 35 ανυπαντρη,και να παρακαλαει στα ιν μπραρακια του κωλονακιου και της γλυφαδας...

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον
καλως ηρθες αν εισαι οποια λες (αν και δεν εχει σημασια)
οι ελληνιδες οι γυναικες(κυριως) ενδιαφερονται για λεφτα,κοινωνικο στατους κλπ σε πολυ μεγαλο βαθμο
δεν λεω οτι δεν το κανουν και οι ξενες αλλα οχι οι κοπελες που απλα γνωριζεις και κανεις σχεση μαζι τους
οι περισσοτερες γυναικες δεν λενε αυτο που σκεφτονται και θελουν σε αφηνουν να μαντεψεις για να εχουν το αλλοθι της αγνοιας
εμεις οι αντρες δεν ειμαστε πολυπλοκοι γιατι τα πραγματα δεν ειναι πολυπλοκα για τους πιο πολλους απο μας
θελουμε συγκεκριμενα πραγματα και καταστασεις
παλι οι περισσοτεροι(υπαρχουν εξαιρεσεις)
αρα η πληοψηφια των αντρων ζηταει μια γυναικα που να μην τους πρηζει με τα θελω, να τους ικανοποιει σεξουαλικα τα τερτιπια τους, να ειναι εμφανισιμη και κυκλοφορισιμη
και να μην γκριανιαζει-παραλογιζεται για το τιποτα
καλα αυτα που ζητατε εσεις οι γυναικες αλλα οσο πιο συντομα καταλαβετε οτι δεν υπαρχουν 500 εκατομυρια πριγκιπες και γονοι πλουσιων οικογενιων, τοσο πιο συντομα θα ριξετε τα στανταρ σας και πιθανον να ευτηχισετε κιολα
αλλα ειναι πολλοι οι παραγοντες που εχουν αλλαξει σημερα
δουλευετε οι περισσοτερες και καλα κανετε (υπερ ειμαστε) αλλα εχετε ψωνιστει τα μαλα
νομιζετε οτι πιασατε τον παπα απο τα @@ αλλα τες παντων
αν κατεβασετε τα στανταρ σας ισως να βρειτε κατι που σας ταιριαζει αλλιως ...
ολοι μονοι θα φυγουμε απο τον κοσμο anyway

OP
OP
P

Psili

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
sarris + hitman εγώ λέω το αντιθετο ότι όταν καταλάβειϛ ότι δεν υπάρχει ο τελειοϛ γκομενοϛ και δεν τον περιμενειϛ βρίσκειϛ ποια αλλα στοιχεια σε ενδιαφέρουν και κοιταϛ αυτά δε ζειϛ σε παραμυθι μέχρι να μεινειϛ στο ραφι

OP
OP
P

Psili

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
gonguevar αυτό λέω και εγώ ότι πρέπει να μια γυναίκα να έχει αυτογνwσια και να κοιταει εκεί που την περνει αλλα διαφωνειϛ ότι τhv γυναίκα εjωφυλλο την περνει να κοιταjει τον καλυτερο; η έστω έναν πλουσιο/καλο παιδι; ειδηκα αν αυτή είναι και από πλουσια οικογένεια η είναι μορφωμενη. τι εννοείϛ καλέ αν είμαι αυτή που λέω ?

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
ασπρουλη μπουχεσα ξυπνα κι ελα ν αναλαβεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sarris

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
sarris + hitman εγώ λέω το αντιθετο ότι όταν καταλάβειϛ ότι δεν υπάρχει ο τελειοϛ γκομενοϛ και δεν τον περιμενειϛ βρίσκειϛ ποια αλλα στοιχεια σε ενδιαφέρουν και κοιταϛ αυτά δε ζειϛ σε παραμυθι μέχρι να μεινειϛ στο ραφι

Δεν αναφερόμουν προσωπικά σε σένα, αλλά στο γυναικείο πληθυσμό... :)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Καλημερα.. γατογυναικα και συγχαρητηρια για το καινουργιο θρεντ που ανοιξες.Καλα ποστ και ευχομαι να μην εχει την τυχη του προηγουμενου.

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Ελπιζω να εχεις γερο στομαχι.

OP
OP
P

Psili

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Sarris , το καλό είναι ότι με όλεϛ τιϛ τρελεϛ που κυκλοφορούν εκεί έχω οι κοπέλεϛ που τουϛ "κοβει" και γινονται πιο χαλαρεϛ και ίσωϛ και παραδοσιακεϛ όταν προσεχουν την εμφάνιση τουϛ γινονται αναρπαστεϛ τι τραβατε και εσείϛ οι άνδρεϛ δε λεγεται.

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
στην εποχη μας το role model ειναι ιη εμφανιση-λεφτα
αν θεωρει μια γυναικα οτι ειναι μοντελο - εξωφυλλο μπορει να ψαξει να βρει αυτο που πιστευει οτι μπορει να διεκδικισει
αλλα η πληοψηφια που δεν ειναι ολες τοπ μοντελ- εξωφθλλα που την εχουν δει κοντεσες και ψαχνουν πλουσια κοροιδα η ωραιουσ τυπους εχουν ενα βασικοτατο προβλημα
οι πλουσιοι-ωραιοι αντρες ειναι οι περισσοτεροι στην καταγορια που σου προειπα,απλα εχοθν αυξημενες επιλογες απο τους υπολοιπους
δεν θελουν σπαστικες-ψωνισμενες-γκρινιαρες στην πληοψηφια γυναικες
υπαρχουν πολλα παλικαρια που εχω μιλησει μαζι τους με την ιδια αποψη και το καλυτερο ειναι πως αν εχουν μια ρημαδοδραχμη απο δικη τους δουλεια η κληρονομια δεν το γνωστοποιουν στις γυναικες που πλησιαζουν
δεν γενικα αποφευγουν να το επιδηκνειουν
θεωρουν οτι εχουν καλυτερες πιθανοτητες να γνωρισουν καποια που αξιζει αν το αγνοει
anyway πλουσιοι η ωραιοι οι αντρες ζητανε σχεδον τ α ιδια με τους υπολοιπους
αυτο αγνοουν οι περισσοτερες και ο μεσος ορος οσο παει και ανεβαινει για σοβαρες σχεσεις-γαμους
εχουμε αλλαξει και εμεις αλλα η αλλαγη των γυναικων τα κανε αποσκατα τα πραγματα
ελπιζω να βρουν ολες οτι ζητανε

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
λες τελαμωνιε?και γω αυτο σκεφτομουν :think:
  Φιλε....εχασες επεισοδια τα ξημερωματα...μπηκαν δυο συντονιστες στο διαλογο γιατι ειχε καβαλησει περα για περα το καλαμι και το θρεντ της το κλειδωσανε..αμα δεις τωρα την πρωτοεμφανιζομενη ειναι κλωνος της...ασε να σπασουμε πλακα :headbang: :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :headbang: :headbang: :headbang:

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
οικτο.............. μου αρεσει που απανταω κιολας σοβαρα εγω
καποιος να με βαρεσει  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom