Νέα

Τι θα κάνατε εάν...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα masistas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
... η γκομενα που πηδατε(οχι σχεση,μονο σεξ) σας ανακοινωσει οτι έχει κονδυλωματα?

Εδω και 3-4 μηνες πηδαω ενα μιλφακι(χωρισμενο).Σχεση καθαρα για γαμησι 2-3 φορες την εβδομαδα.Σαν τυπισσα ειναι οκ και ξηγημενη γιαυτο μου το ειπε.Επισης ειναι καψουρα μαζι μου της αρεσει πολυ η "παρεα" μου.Το θεμα ειναι την κραταω και συνεχιζω να την πηδαω ή την διωχνω διακριτικα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
... η γκομενα που πηδατε(οχι σχεση,μονο σεξ) σας ανακοινωσει οτι έχει κονδυλωματα?

Εδω και 3-4 μηνες πηδαω ενα μιλφακι(χωρισμενο).Σχεση καθαρα για γαμησι 2-3 φορες την εβδομαδα.Σαν τυπισσα ειναι οκ και ξηγημενη γιαυτο μου το ειπε.Επισης ειναι καψουρα μαζι μου της αρεσει πολυ η "παρεα" μου.Το θεμα ειναι την κραταω και συνεχιζω να την πηδαω ή την διωχνω διακριτικα?
Την κανεις με ελαφρα.

Βεβαια προφανως μπορει να εχεις κολλησει ηδη.

OP
OP
masistas

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Σιγουρα θα εχω αρπαξει και γω αν και δεν εχω δει σημαδια μεχρι τωρα.Αυτη εκανε καυτηριασμο πηγε σε δερματολογο,γυναικολογο(για να δει ενα εχουν παει εσωτερικα) εβαλε κρεμες εκανε δλδ τα απαραιτητα.Τωρα της ειπανε οτι μπορει να γαμηθει και με εχει πρηξει να την παρω...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Σιγουρα θα εχω αρπαξει και γω αν και δεν εχω δει σημαδια μεχρι τωρα.Αυτη εκανε καυτηριασμο πηγε σε δερματολογο,γυναικολογο(για να δει ενα εχουν παει εσωτερικα) εβαλε κρεμες εκανε δλδ τα απαραιτητα.Τωρα της ειπανε οτι μπορει να γαμηθει και με εχει πρηξει να την παρω...
Ο ιος των κονδυλωματων δεν θεραπευεται εντελως, απλως ειναι με τη θεραπεια ανενεργος. Στον αντρα μπορει και να μην εκδηλωθει ποτέ. Αλλά ρε φιλε γιατι το συζηταμε? Το χρυσο μουνι εχει η κυρια?

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
ολες οι κυριες εχουν απο ενα χρυσο μουνι  :rolleyes: και ολοι οι κυριοι ατελειωτες γκαβλες  :grin:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.736
Πόντοι
3.656

τυπε αμα πινεις τρια ποτηρια φαντα την ημερα,ενα πρωϊ μεσημερι βραδυ δεν κολλας τιποτα      :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Κάνε καλού κακού εξετάσεις τύπε.. Φιλαράκι μου παλιότερα είχε τσιμπήσει κονδυλώματα από την πρώτη του γκόμενα και ενώ την γαμούσε και με καπότα..

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Ο ιος των κονδυλωματων δεν θεραπευεται εντελως, απλως ειναι με τη θεραπεια ανενεργος. Στον αντρα μπορει και να μην εκδηλωθει ποτέ. Αλλά ρε φιλε γιατι το συζηταμε? Το χρυσο μουνι εχει η κυρια?

Ρε συ, δεν εχεις το Θεό σου! Τη μια (δε) βρίσκεις τα πέτρελαια στο  Αιγαίο και την άλλη δίνεις ιατρικές συμβουλές και ψυχολογική υποστηριξη, ρε οργιο;!

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Δεν είναι τίποτα τα κονδυλώματα. Αγοράζεις τον καφέ Ερωτιάρη και εξαφανίζονται σε έναν μήνα. Σίγουρη θεραπεία με υπογραφή Ερωτιάρη26  :respect:

OP
OP
masistas

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Κάτι τέτοιοι τύποι κυκλοφορούν και μοιράζουν κονδυλώματα και μετά την πατάμε και εμείς οι καθαροί χυστες!
Ρε τύπε έλεος κάνε και εσυ εξετάσεις να δεις πρώτα αν έχεις αρπάξει τπτ και μετά δες τι θα κάνεις με το γαμησι.

Χαλαρωσε λιγο 8/10 εχουν απλα δεν ετυχε να εμφανισουν..και εξετασεις εκανα δεν βρεθηκε τπτ αλλα ειναι ποτε θα ξυπνησει ο ιος.

dracoumel

Ανώτατος
Εγγρ.
29 Ιουν 2012
Κριτικές
107
Like
5.685
Πόντοι
17.806
Και κάποιος άλλος την γαμάει εκτός από εσένα νεαρέ μου.....

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Άμα είχε κονδυλώματα και τα έχει εξαλείψει τότε είσαι ΟΚ. Ρώτα την κάθε πότε κάνει τεστ ΠΑΠ και αν τις έχουν βρει κάτι στο πιο πρόσφατο. Λογικά, θα είστε και οι δύο ΟΚ.

Π

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

Kανε εξετασεις κ ποτε μα ποτε ακαποτο.

Τη τυπισσα γτ να τη σχολασειςς? Δε βρισκω το λογο.

Και μπραβος της που στο πε!

Εγγρ.
26 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
1
εμένα μου πήρε μια πίπα μια στην φυλής και έχω μία πληγή στο πέος εδώ και 2 βδομάδες. τι να κάνω;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Πενταγιώτισσα , όταν ήσουν στο λεωφορείο
από το αεροδρόμιο προς το κέντρο