alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Δεν καταλαβαινω οτι παραθετεις εμενα, απαντω εγω σε εσενα, και ειμαι εγω το σφηνοπουτσακι και οχι εσυ ας πουμε, που εκανες το ιδιο.ναι...τι δεν καταλαβαινεις?
Δεν καταλαβαινω οτι παραθετεις εμενα, απαντω εγω σε εσενα, και ειμαι εγω το σφηνοπουτσακι και οχι εσυ ας πουμε, που εκανες το ιδιο.ναι...τι δεν καταλαβαινεις?
γιατι εχει προφανεστατα μεγαλο πουλι και αυτο στην φωτο τον θιγει
Λοιπόν , η επίδειξη της άδειας εδώ:
και του όπλου εδώ :
]
(8ο post σελίδας)
και του όπλου εδώ (7ο post σελίδας).
ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ ;;;;;
Δεν καταλαβαινω οτι παραθετεις εμενα, απαντω εγω σε εσενα, και ειμαι εγω το σφηνοπουτσακι και οχι εσυ ας πουμε, που εκανες το ιδιο.
(8ο post σελίδας)
Το σφηνοπουτσακι θα το παρεις πισω.ρε συ αλεξ ως παραδειγμα σε παρεθεσα στον λακη ημαρτον...σιγα μην ανοιγα και διαλογο για τη φωτο...δεν καταλαβαινεις ή κανεις οτι δεν καταλαβαινεις?
Αυτό που λες ήταν πριν 2 χρόνια και την έσβησε την φωτό αμεσως...βέβαια προλάβανε μερικοι και την αποθηκευσαν (πχ..lucky striker aka antisthenis )Ο Λακης μπερδεψε τις παραθεσεις
Παντως ο Λακης εχει ποσταρει το οπλο του γτ το συζητουσαμε με καποια μελη ... νομιζα οτι ηταν δικο του αυτο
... δεν ημουν η μονη
Το σφηνοπουτσακι θα το παρεις πισω.
Καταλαβες αγαμητη?
απλα διερωτηθηκα γιατι ωρυεται σε μενα (που ουσιαστικα απλως ρωτησα)
ειμαι σπιτσλες.... επισης μετα απο ολα αυτα που εχω διαβασει θα περιμενα οτι μιλαω τουλαχιστον με εναν απογονο των Ελ παρολαυτα τα γεγονοτα με διαψευδουν...
(8ο post σελίδας)
δεν ειχες ποσταρει μια φωτο με ενα βρακι παντως και ενα οπλο; λαθος ενθυμουμαι;
Αυτό που λες ήταν πριν 2 χρόνια και την έσβησε την φωτό αμεσως...βέβαια προλάβανε μερικοι και την αποθηκευσαν (πχ..lucky striker aka antisthenis )
ενταξει ρε Λακη,τα κοριτσια δεν γνωριζανε το θεμα,λαθεψαν
βαλε μας ομως και την δικια σου φωτο,εκεινη που ειχες ανεβασει με την πιστολοειδη λαβη
ξερεις ποια λεω..
αλλιως,αμα το ζητησουν τα κοριτσια,να την βαλω εγω..
αχαχαχαχαχαχαχχαχ
Εχεις κατι με τα βρακια με τσεπακι ?Το βρακι ηταν το κλασικο ασπρο με τσεπακι?
και η οθονη του Μπου απο πίσωδεν ειχες ποσταρει μια φωτο με ενα βρακι παντως και ενα οπλο; λαθος ενθυμουμαι;
Ρωτάει λέει η βρώμα
αναφερόμενη σε αυτό ...
που είναι η ερώτηση ....
τι να πεις τώρα
για κάποια που δεν γαμάνε ούτε πάκια
και περνάει 24/365 σε ένα φόρουμ για μπουρδέλα
και από τα 100.000 μέλη
και εκεί δεν τη γαμάει κανένας !!!!!
Το βρακι ηταν το κλασικο ασπρο με τσεπακι?