Νέα

Τι θα κάνατε αν η γκόμενα απ' την πρώτη φορά σας το ζητούσε ακάποτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silent scream
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παίδες γεια...

δεν ξερω αν πρεπει να χαρω η να λυπηθω...τις προαλλες καταφερα να βρεθω με την κοπελα που ειμαστε εδω και 2 εβδομαδες μαζι..λιγο πιο κοντα..στο σπιτι μου δηλαδη..

μετα πο κρασια, ποτα, μουσικες κτλ...ήλθε το μοιραιο...μου λεεει ..''θελω να το κανουμε χωρις''...

μα...δεν με ξερεις της απαντω...

''παιρω το ρισκο''...η απαντηση...τι θα κανατε???

μην το γαμησουμε μονο σαν θεμα, γιατι υποθετω εχει τυχει η μπορει να τυχει στον οποιοδηποτε...

Υ.Γ εβαλα καποτα....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παίδες γεια...

δεν ξερω αν πρεπει να χαρω η να λυπηθω...τις προαλλες καταφερα να βρεθω με την κοπελα που ειμαστε εδω και 2 εβδομαδες μαζι..λιγο πιο κοντα..στο σπιτι μου δηλαδη..

μετα πο κρασια, ποτα, μουσικες κτλ...ήλθε το μοιραιο...μου λεεει ..''θελω να το κανουμε χωρις''...

μην το γαμησουμε μονο σαν θεμα, γιατι υποθετω εχει τυχει η μπορει να τυχει στον οποιοδηποτε...

Υ.Γ εβαλα καποτα....

που την γνωρισες αυτην ρε τυπε?

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Μήπως της έδωσες την εντύπωση ότι είσαι παρθένος;
Μήπως μέθυσε κ δεν ήξερε τι έλεγε;

OP
OP
S

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αν εχει σημασια...

μεσα απο τη δουλεια...δεν μιλαω να ειναι καποια τυχαια..αλλα μπορεις να σαι και παλι σιγουρος?

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Κοίτα φίλε το να σου ζητήσει χωρίς δείχνει είτε αφέλια σε βλακώδη και επικίνδυνο βαθμό είτε σε άλλες περιπτώσεις ακόμα και σκοπιμότητα.Πάντως το πιο πιθανόν να το χει ξανακάνει έτσι κι άλλες φορές και δεν ξέρεις αν κουβαλά και καμιά αρρώστια (χτύπα ξύλο).Αν θες και αν σου αρέσει πολύ και σκοπεύεις να μείνεις μαζί της πολύ καιρό κάντε το με προφυλακτικό για κανα δίμηνο και εμετά πες της ότι σε ενδιαφέρει να κάνετε χωρίς και τρελά κόλπα όμως με την προυπόθεση να πάτε και οι 2 πρώτα σε νοσοκομείο και να κάνετε εξετάσεις για όλα τα νοσήματα HIV,ηπατίτιδες,σίφιλη,χλαμύδια,γονόρροια και αν δεν ε΄χετε τίποτα από αυτά και είσαι βέβαιος ότι είναι προσυλωμένη σε σένα και δεν κάνει στραβοτιμονιές κάντε το όως θέλετε.Όμως στο ε΄τσι και μετά από λίγες βδομάδες μπορεί να αποδειχτεί θανάσιμο λάθος!!

OP
OP
S

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
παντως ρε φιλαρακι..ψιλοξενερωσα....αν και μου αρεσε πολυ...

ακριβως αυτο πιστευω και εγω...πρεπει να το χει ξανακανει...δεν νομιζω οτι μονο σε εμενα ειδε κατο το ΑΘΩΟ....
ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙ!!!!ΤΕΛΟΣ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αν εχει σημασια...

μεσα απο τη δουλεια...δεν μιλαω να ειναι καποια τυχαια..αλλα μπορεις να σαι και παλι σιγουρος?

οπως λεει και ο ζουγας
για να μεινεις εκτος νοσου μοναχος σου εκτονωσου

:bigdick:

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Σίγουρα το χει ξανακάνει αλλιώς θα φοβόταν και μόνο στο άκουσμα χωρίς.Και δεν έπαιζε το ποτό εκτός κι αν ήπιε 10 ποτά  σαν τους Εγγλέζους και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον που δεν έπαιζε.Έχεις καιρό μπροστά σου φίλε να τη μάθεις.και μην κάνεις πίσω τώρα εξαιτίας αυτού.Σου λέω δεν σημαίνει ότι είναι καμια πουτάνα,μπορεί να μην έχει διαβάσει τίποτα για αφροδίσια και να ναι από τους πολλούς ηλίθιους που το κάνυν χωρίς νομίζοντας ότι το να κολλη΄σεις κάτι είναι δύσκολο σαν να σου πέφτει λαχείο.

Πέρνα όμορφα μαζί της και μην το συζητήσεις μαζί της και οδογηθείτε σε πρώορο τέλος.Σου πα άσε να περάσουν καναδυο μήνες μάθε την καλύτερα,δες τι καπνό φουμάρει και αν δεις ότι είναι καλή όπως πιστεύεις πηγαίντε για εξετάσεις ώστε να δει και αυτή η ηλίθια αν κουβαλά ο μη γέννητο κάνα μικρόβιο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παντως ρε φιλαρακι..ψιλοξενερωσα....αν και μου αρεσε πολυ...

ακριβως αυτο πιστευω και εγω...πρεπει να το χει ξανακανει...δεν νομιζω οτι μονο σε εμενα ειδε κατο το ΑΘΩΟ....
ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙ!!!!ΤΕΛΟΣ

δικε μου την επομενη φορα βαλε αυτο :2funny:

Συνημμένα

• 31A5W49MFAL__SL500_AA280_.jpg
    31A5W49MFAL__SL500_AA280_.jpg
    7,5 KB · Εμφανίσεις: 16
  • jwmnk601.gif
    jwmnk601.gif
    12,8 KB · Εμφανίσεις: 26

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
μου λεεει ..''θελω να το κανουμε χωρις''...

Υ.Γ εβαλα καποτα....

1) Είτε είναι εκ προθέσεως εγκληματίας (ξέρει ότι έχει κάποια αρρώστια και θέλει να τη μεταδώσει).

2) Είτε είναι εντελώς ηλίθια, και δεν έχει ακούσει ΤΙΠΟΤΑ για aids, ΣΜΝ, χλαμύδια, προβλήμτατα που όλα αυτά (ίσως) θα της δημιουργήσουν στο μέλλον (όταν αποφασίσει να κάνει παιδιά), κλπ.

3) Είτε είναι εντελώς ηλίθια, και νομίζει ότι έτσι θα σε κάνει πιο "δικό" της.

4) Είτε είναι κουτοπόνηρη και σκέφτηκε ότι άμα την πηδήξεις χωρίς καπότα θα γκαστρωθεί, και θα σε αναγκάσει να την παντρευτείς.

Ότι απ' όλα αυτά και να συμβαίνει, η γκόμενα είναι φύρα. Άλλο τίποτα δε μπορώ να φανταστώ ότι συμβαίνει.

Καλά έκανες και έβαλες καπότα.  Και πες της ότι εσύ μόνο με καπότα γαμείς.  Και ζήτα και κώλο (πάντα με καπότα).

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Φίλε μου δεν μας είπες πόσο χρονών είναι η γκομενα.
Αν ειναι άνω των 30 ανοίξεων παίζει πολύ να έχει αγχωθεί για την "μητρότητα" (παιδάκι και έτσι :babycry:)

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Θα συμφωνήσω με το πρώτο ενδεχόμενο του Σταύρου λόγω εμπειρίας σε κολητό. Μάλιστα στη δική του περίπτωση του είπε "δεν πιστεύω να έχεις τίποτα?!" και μετά από καιρό τίγκα στα παράσημα ο δικός σου μιας και ξεθάρεψε και την πήδαγε χωρίς σκουφιά  :headbang:. Ευτυχώς με ισχυρή αντιβίωση τη γλίτωσε και δεν τσίμπισε τίποτα πιο μόνιμο  :uglystupid: :rockon:. Στις μέρες μας πιο σίγουρες είναι οι κοπέλες στα σπίτια παρά οι παρθένες Ελληνίδες της καθημερινότητας  ;) :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κάθε άλλο παρά σοφή και συνετή κίνηση θα ήταν κάτι τέτοιο. Πού ξέρεις εάν δεν το κάνει με όλους αυτό; Έκανες πολύ καλά που φόρεσες προφυλακτικό. Επίσης, έκανες πολύ άσχημα που έμπλεξες με κοπέλα από τη δουλειά.

Φυλήςυχος Πολίτης

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
αποτελει ρισκο παντα.. :think: και παντου  :sunglasses:αλλα υπαρχει και η περιπτωση ολα να ειναι φυσιολογικα ... ;) ο θεος να βαλει το χερι του και να μας προστατευει παντα .... :helpplea:

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
μου εχει τυχει πριν χρονια  τετοια φαση....τελικα μειναμε μαζι καποιο διαστημα...η ιστορια απεδειξε...ότι το γουσταρε το κοκό ...και προφανως έκανε τα ιδια και πριν και μετα απο μένα.... :idiot: :2funny:

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
45
Πόντοι
5.760
Απο την αρχη αν δεν την ξερω με τιποτα! Εκτος απο κανα ΣΜΝ που μπορει να κουβαλαει ρισκαρεις και να την αφησεις εγκυο!

εγω γενικα τις γκομενες μου της γαμαω χωρις καποτα, αλλα μετα απο 5-6 μηνες τουλαχιστον, να την εχω μαθει καλα, να ξερω τι μυαλα κουβαλαει κλπ.

παντως το ακαποτο γαμησι ειναι αλλο πραμα, καμια σχεση η αισθηση του γυμνιου μουνιου στον πουτσο, οποιος δεν εχει γαμησει χωρις καποτα ειναι παρθενος! με τη κοπελα μας οταν εχουμε σοβαρη σχεση μιλαω παντα, μην παρεξηγηθω!

OP
OP
S

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε μου δεν μας είπες πόσο χρονών είναι η γκομενα.
Αν ειναι άνω των 30 ανοίξεων παίζει πολύ να έχει αγχωθεί για την "μητρότητα" (παιδάκι και έτσι :babycry:)

αν και δεν ξερω σιγουρα αν ειναι ο λογος η ηλικια..ολα μπορει να παιζουν..και δεν το ψαχνω...

ειναι γυρω στα 30 παντως....

χαιρομαι παντως που σχεδον ΟΛΟΙ μας εχουμε την ιδια αποψη....τελικα κατι κανει αυτο το site εδω :)

βέποντας και κανοντας

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
αν και δεν ξερω σιγουρα αν ειναι ο λογος η ηλικια..ολα μπορει να παιζουν..και δεν το ψαχνω...

ειναι γυρω στα 30 παντως....

χαιρομαι παντως που σχεδον ΟΛΟΙ μας εχουμε την ιδια αποψη....τελικα κατι κανει αυτο το site εδω :)

βέποντας και κανοντας

Θα σε συμβούλεβα να κάνεις ένα κόλπο που εκανα παλία σε ανάλωγη περίπτωση.
Θα της πεις ότι ακάποτο ειναι νωρίς να κάνεται γιατί πρέπει να την μάθει ο λούτσος σου, αν θέλει όμως στο τελείομα να τα πέρνει στη μάπα ή βυζιά ή να κανει κατάποση, ώσπου να γνωριστητε καλύτερα. :grin:

PILOTENIOS

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Επίσης την κρίσημη ηλικία των 30 με 40 να τις προσέχετε διπλά γιατί κουβαλάνε κάτι εμμονές να κάνουν παιδάκι λες και θα αγοράσουν Prada από το Mall. Φίλη μου (πριν κάνει αυτή τη μαλακία) τρύπησε προφυλακτικό και παγίδεψε έναν κακόμοιρο η κουφάλα και τώρα του ζητάει χρήμα για το παιδί. Για αυτό και το προφυλακτικό μόνοι σας παίδες....

blackbird

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ευτυχως ολοι μας και ολες προσεχουν... :P :P :P

Stories