lelosbi
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2023
- Like
- 947
- Πόντοι
- 81
55% ειναι οι φοροιΤίτλος νήματος
Τι θα γίνει επιτέλους με τα καύσιμα; Θα πέσουν οι τιμές;
Σωστή απάντηση
Όχι, ποτέ, όταν τα 3/4 της τιμής τους είναι κρατικοί φόροι και τέλη...
ποσο φορο πληρωσες ειδες? γιατι η τιμη ουσιαστικα ιδια ειναι στο προιον....Γιατί την θεωρείς φτηνή 1,50?? Εγώ το φούλαρα πριν 2 μήνες με 1,2 ευρω στην Αδριανούπολη της Τουρκίας, πιο μάγκες οι Τούρκοι!
δεν το κοίταξα φίλε μου, πρέπει να είναι όμως χαμηλότερα απο της Ελλαδος οι φόροι της Τουρκίαςποσο φορο πληρωσες ειδες? γιατι η τιμη ουσιαστικα ιδια ειναι στο προιον....
Πουστης σκατοψυχος Άδωνις τα είπε. Η βενζίνη δεν είναι ακριβή, απλά εχει πολλούς φόρουςΤίτλος νήματος
Τι θα γίνει επιτέλους με τα καύσιμα; Θα πέσουν οι τιμές;
Σωστή απάντηση
Όχι, ποτέ, όταν τα 3/4 της τιμής τους είναι κρατικοί φόροι και τέλη...
Εσύ δεν είσαι στην σωστή πλευρά της ιστορίαςΟ ΦΠΑ στα τρόφιμα και στα καύσιμα πρέπει να πέσει στο 0-5% και ο ΦΠΑ για είδη πολυτελείας στο 40-90%
Υποτιθεται θα γινουμε πιο πράσινη χώρα και θα αποσηφωρηθεί το οδικο δικτυο . Ειναι να τρελένεσαιΕχετε δει την δηλωση του κυριάκου Μητσοτάκη για 3 ευρώ το λιτρο βεντζίνης? παρόμοια με τις τιμές στις Βρυξέλλες . Να ευχομαστε να μη πραγματοποιηθεί άλλη αυξηση.. για να πέσουν δύσκολο
Πουστης σκατοψυχος Άδωνις τα είπε. Η βενζίνη δεν είναι ακριβή, απλά εχει πολλούς φόρους
Γτ να μειωθούν?? Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην κοινωνία??Ούτε λόγος να μειωθούν όμως, δεκαετίες τώρα!!! Ουστ...
ΣωστοοοςΕσύ δεν είσαι στην σωστή πλευρά της ιστορίας
ΣωστοοοςΕσύ δεν είσαι στην σωστή πλευρά της ιστορίας
Εχετε δει την δηλωση του κυριάκου Μητσοτάκη για 3 ευρώ το λιτρο βεντζίνης? παρόμοια με τις τιμές στις Βρυξέλλες . Να ευχομαστε να μη πραγματοποιηθεί άλλη αυξηση.. για να πέσουν δύσκολο
το 2006 αγορασα τη τελευταια μου μηχανηv-strom 650 εκανα μεσο,ορο ετησιως 13.000χλμ αφου ενω δεν μενω απο το 1997 Αθηνα και κυκλοφορω με το ποδηλατο στη μικρη πολη πουζω ,εκανα πολλα ταξιδια καλοκαιρι βεβαιως.πεταγομουν ενα διημερο πλυλιμνιο Πυλο Μεθωνη ,αφηνα λεφτα σε ταβερνες καφε δωματια ,6 ημερε Παργα αλλε 7-10 Νυδρι ,δουλευε ο κοσμος του τουρισμου.Εχω να παω απο το 2019 ,ουτε θα ξαναπαω ποτε ,αφου μου εβαλαν 1.000 συνολικα ΕΝΦΙΑ και φορο για το ενοικιο , επισης, η δουλεια εχει πατωσει και με βια τη βγαζω αφου δεν εχω ενοικιο .Φανταστειτε πως μετα απο 4 χρονια μου εστειλαν βαουτσερ κοινωνικου τουρισμου ,αλλα μαλλον δεν θα παω, που εξοδα τωρα για φαγητο για βενζινες ,και καπως ετσι καταφεραν με τους πολλους φορους να κλεισουν ρη κοινωνια ,να καταστρεψουν σιγα σιιγα τα παντα Ελλας μας τελειωνει συντομα ,αφου σημερα μιλαγα με ενα φιλο στο ΙΚΑ και μου λεει ξεχνα τη μειωμενη συνταξη στα 62 θα παει σιγουρα 68,5 δηλαδη 63,5 και αν μεινουν οι συνταξεις ,αφου πρεπει και να τις μειωσουν ακομη δεν βγαινουν να τις οπληρωνουν φτασαμε στις 30 ημερες αποθεμα και τελος ,αργησαν ταμ πουλημενα βρωμοκουσουμια μρ τις γραβατεας που για να ταιζουν δημοσιους ψηφοφορους χρεωκοπησαν οριστικα τη χωρα Ελλας 2.0 μας εμεινε για τη ληξη game overΞεκινησα να οδηγω το 2006 με τιμη βενζινης στα 86 λεπτα και πηγαινα με 5 ευρω βολτες και ειμουνα χαρουμενος σε κοντινες βολτες χωρις αγχος.Ηδη τοτε οι ανθρωποι αγχωνονταν και ελεγαν μην παει 1 ευρω η βενζινη.Ωσπου πηγε....Και γενικα ολο ανεβαινε κι ολο παραπονιομασταν αλλα εμειναν οι παντες εκει στα παραπονα..