You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Ρε Jules, μήπως είσαι ΝεοΔημοκράτης??? ;) ;)
Δεν θέλω να σου βάλω ταμπέλα, απλά ρωτάω....
Δε λέω, και με το ΠΑΣΟΚ μπουρδέλο ήταν το κράτος, αλλά η ΝΔ το ΠΑΡΑΓΑΜΗΣΕ.....
ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση....Διάβασε πιο προσεκτικά το post μου!
sargiris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 764
- Πόντοι
- 366
Εγώ παίδες θα επέβαλα στους "300" να δώσουν τα μισά από τις καταθέσεις τους. Μέσο όρο έχουν 100.000€ καταθέσεις έκαστος. Άρα 50.000 x 300 = 15.000.000€.
Αλλά θα μου πεις ότι με... κόπο και ιδρώτα τα βγάλανε τόσα λεφτά...
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Κάλους βγάζουνε τα πόδια τους πριν τις εκλογές!!!
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Κάλους βγάζουνε τα πόδια τους πριν τις εκλογές!!!
γιαυτο μετα τις εκλογες καααααθονται...για 4 χρονια...............
Θα τα έριχνα όλα στους εξωγήινους οι οποίοι θέλουν να εποικίσουν τη γη, αλλά το οξυγόνο κάνει κακό στον οργανισμό τους , γιαυτό και καίνε τα δάση για να μειωθεί το οξυγόνο στην ατμόσφαιρα της γης ..... Α ρε μαλακία που μας δέρνει...
Θα τα έριχνα όλα στους εξωγήινους οι οποίοι θέλουν να εποικίσουν τη γη, αλλά το οξυγόνο κάνει κακό στον οργανισμό τους, γιαυτό και καίνε τα δάση για να μειωθεί το οξυγόνο στην ατμόσφαιρα της γης ..... Α ρε μαλακία που μας δέρνει...
χαχαχα αυτό είναι ΦΟΒΕΡΟ σενάριο... μου θύμισε μια ταινία με εξωγήινους που είχε πριν μερικές μέρες στην TV!
Σοβαρά τώρα... πως δεν το σκέφτηκαν να μας το πουν κι αυτό οι διάφοροι "ειδικοί" που γεμίζουν τα τηλεοπτικά παράθυρα;
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
εγώ θα επέβαλα στους εύζωνες να φοράνε πολιτικά και όλοι οι υπόλοιποι φουστανέλες.
CONSTANTLY
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εγω πολυ απλα θα ειχα δηλωσει παραιτηση και θα ειχα αποσυρει το κομμα μου απο τις επομενες εκλογες,σαν ενδειξη ντροπης για την ανυπαρξια των υπουργων μου και του κρατικου μηχανισμου για τον οποιο ειμαι υπευθυνος.απλουστατα μαγκες μου...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Άν όμως κάποιος παράγοντας -εσωτερικός ή εξωτερικός δεν έχει σημασία -σας έδινε 1.000.000 ευρώπουλα ζεστα και φρέσκα για να βάλετε φωτιά σ'ένα δάσος,τι θα κάνατε?????Μην βιαστείτε να απαντήσετε,σκεφτείτε το πρώτα και θα τρομάξετε... > > > > > > > > > >
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Θα τα φορτωνα ολα στην αντιπολιτευση
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
Θα τα φορτωνα ολα στην αντιπολιτευση
Ποιόν μου θυμίζει, ποιόν μου θυμίζει!
Άν όμως κάποιος παράγοντας -εσωτερικός ή εξωτερικός δεν έχει σημασία -σας έδινε 1.000.000 ευρώπουλα ζεστα και φρέσκα για να βάλετε φωτιά σ'ένα δάσος,τι θα κάνατε?????Μην βιαστείτε να απαντήσετε,σκεφτείτε το πρώτα και θα τρομάξετε... > > > > > > > > > >
δεν χρειαζεται σκεψη. αν επαιρνα κατι εξ αρχης θα τα παιρνα και θα φευγα. αν ηταν να τα παρω αναδρομικα δεν θα δεχομουνα. η τιμη τιμη δεν εχει!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Αν ήμουν Πρωθυπουργός θα έκανα το μοναδικό καλό που μπορεί να προσφέρει ένας πολιτικός στον τόπο μας...Θα παρέδιδα την εξουσία στο στρατό...
Αν ήμουν Πρωθυπουργός θα έκανα το μοναδικό καλό που μπορεί να προσφέρει ένας πολιτικός στον τόπο μας...Θα παρέδιδα την εξουσία στο στρατό...
και με την απαγόρευση της κυκλοφορίας πως θα πήγαινες μπουρδελοτσαρκα???
sas1977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 43
- Πόντοι
- 16
και με την απαγόρευση της κυκλοφορίας πως θα πήγαινες μπουρδελοτσαρκα???
Οδικώς φυσικά... και δεν θα είχε και πρόβλημα με το parking...!!!
Συνημμένα
Οδικώς φυσικά... και δεν θα είχε και πρόβλημα parking...!!!