τα έχω ξαναγράψει. Δεν είναι αναγκαίο να γίνω Πρωθυπουργός. Αν έπαιρνα το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης θα έλυνα το πρόβλημα της Ελλάδας σε δύο - τρία χρόνια, το πολύ. Κάνω την εξής πρόταση, κι αν μας διαβάζει ο Σύμβουλος κάποιου Υπουργού, ας το παρουσιάσει για δική του ιδέα, δεν έχω πρόβλημα με τη Δημόσια Αναγνώριση.
1ον. Φτιάχνω Κρατικά Μπουρδέλα. Η Ιδέα δεν είναι δικιά μου, την είχε εφαρμόσει πρώτος ο Σόλωνας, αγοράζοντας τις ανάλογες δούλες. Οι κανόνες θα είναι πολύ απλοί. Αλλοδαπές Κοπέλες καθαρές, με διάρκεια συνεύρεσης μισή ώρα και κόστος 25€, στις οποίες θα παρέχεται πλήρης Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, που θα υπογράφουν ειδικό συμβόλαιο με το Ελληνικό κράτος. Διαμονή ΜΟΝΟ για 8 μήνες, 1.200 € μισθός (ο οποίος θα κατατίθεται στο λογαριασμό τους) και κίνητρα για Μπόνους, σε όσες έχουν αρκετή πελατεία. ΦΥΣΙΚΑ θα φορολογούνται νόμιμα και δεν θα μπορούν να επιστρέψουν στη χώρα, για τους προφανείς κινδύνους των αγαπούληδων. Τεράστιο κομμάτι της μαύρης οικονομίας θα πιαστεί με τον τρόπο αυτό.
2ον. Όσοι παίρνουν ηρωίνη, ας έρθουν να βγάλουν βιβλιάριο υγείας στον ΕΦΚΑ και θα πληρώνουν κόστος 5€ την ανάλογη ένεση, ελεγμένη / σφραγισμένη, που θα την κάνουν οι νοσηλεύτριες επί τόπου, για προφανείς λόγους. Όσο δηλαδή ένας καφές σε καλό μαγαζί. Θα σωθούν οι οικογένειές τους και οι ίδιοι, απαλλαγμένοι από το άγχος της επόμενης δόσης, θα λειτουργούν κανονικά. Και πάλι η ιδέα δεν είναι δικιά μου, είχε εφαρμοστεί ένα τέτοιο πρόγραμμα στην Αγγλία για δέκα χρόνια. Οι συμμετέχοντες ζούσαν κανονικά. Μόλις το πρόγραμμα σταμάτησε, σε δύο βδομάδες επήλθε ο πρώτος θάνατος από νοθευμένο πράμα. Άλλο ένα τεράστιο κονδύλι μαύρου χρήματος θα πιαστεί με παράπλευρο κέρδος τη μείωση της εγκληματικότητας (και των νοσημάτων από τις σύριγγες) για τους άντρες χρήστες και της παράνομης πορνείας για τις γυναίκες.
3ον. Για τους πιο λάιτ, χασισοποτεία, όπως Ολλανδία μεριά. Και πάλι η είσπραξη των φόρων θα χτυπήσει ταβάνι