argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.012
- Πόντοι
- 9.297
δεν θα εχω αποστατη, γιατι δεν θα ξαναγινουν εκλογες...μια φορα θα ψηφισετε να με βγαλετε μουνοπανα και μετα θα καταργησω τις εκλογες...Τυπε πρωθυπουργε δεν μας ειπες ποιον θα βαλεις για αποστατη-γενικο αποσταθεροποιητη στη κυβερνηση σου? Σημαντικο ποστο κι’ αυτο.
το κεντρο κινηματογραφου ειναι καιριο ποστο, γιατι πρεπει να χορτασει τσοντα ο κοσμος...αφού δε με κάνετε Υπουργό Πολιτισμού, θέλω να το Κεντρο Κινηματογράφου. Αλλιώς θα γράψω προεκλογικά συνθήματα για τους αντιπάλους.
θα ειμαι κατα των απευθειας αναθεσεων τυπε...διαφανεια παντου!!!!Εάν μου δώσεις Σία Κοσιώνη και Χρύσα Φώσκολου θα σε ψηφίσω
Για εμάς τους κάγκουρες θα μεριμνήσεις καθόλου?θα ειμαι κατα των απευθειας αναθεσεων τυπε...διαφανεια παντου!!!!
η διαδικασια θα ειναι συλλογικη :
καθε ανοιξη, που οι κατουροκαυλες πανε συννεφο στους ελληνες, που εβγαλαν ολο τον χειμωνα στο μανουαλ, θα διοργανωνεται πανελληνιος διαγωνισμος επιταξης ορισμενων διασημων, ημιδιασημων της σοουμπιζ και των γυρω παρυφων....
θα υπαρχει φυσικα και αμοιβη για τις επιταχθεισες ανακουφιστρες, η οποια θα προερχεται απο την φορολογηση των βιγκαν...
ακουω τα αιτηματα σου ψηφοφορε μου!Για εμάς τους κάγκουρες θα μεριμνήσεις καθόλου?
Κάτω τα χέρια από την Σία της καρ(υ)διάς μου...!Εάν μου δώσεις Σία Κοσιώνη και Χρύσα Φώσκολου θα σε ψηφίσω
Στο χαρίζουμε το μπάζο.Κάτω τα χέρια από την Σία της καρ(υ)διάς μου...!
Νομιμοποίηση του μπάφου!ακουω τα αιτηματα σου ψηφοφορε μου!
Έχεις καιρό να δεις χοντρή...στις εγκαταστάσεις της Brazzers ζεις η σε αυτές του Club Jenna;Στο χαρίζουμε το μπάζο.
Σου δίνουμε και μπόνους 2 γουρνοπούλες στον Νίκωνα για να μην μας πρήζεις τα @@ αλλο με την χοντρή.
Κάπου ενδιάμεσαΈχεις καιρό να δεις χοντρή...στις εγκαταστάσεις της Brazzers ζεις η σε αυτές του Club Jenna;