Νέα

Τί στο ΜΠΟΥΤΣΟ θέλουν επιτέλους οι αγρότες;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 640
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
Τον μαρξιστική λενινιστή του σαιτ  (παπάρια ένα τεμπελόσκυλο είναι που έχει την απαίτηση να τον ταίζουν  οι άλλοι διότι είναι κατά πως λέει άπορος. .. Μόλις όμως του πεις για δουλειά σου κατεβάζει τρεις τόμους εργατικού δικαίου σε ανορθόγραφη έκδοση για να σου αποδείξει ότι δεν πάει να δουλέψει επειδή οι εργοδότες ΘΑ τον κλέψουν) αυτός θα σου μιλούσε σχετικά με το δικαίωμα της ειρηνικής διαδήλωσης (μην χέσω )
:rockon:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Να προσθέσω ότι το δρόμο κλείνουν κάποιες Παρασκευές κάτι τρελο ποδηλάτες στην Αθήνα και χωρίς άδεια μπλοκάρουν όλο το κέντρο. Αυτοί που εντάσονται;

αλλοι μαλακες αυτοι μες στην αθηνα ρουφανε το καυσαεριο στ' ανοιχτα πνευμονια και νομιζουν ότι κανουν καλο στην υγεια τους  :jerking:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Μόνο οι μισθωτοί απεργουν?
Ας σταματήσουν οι αγροτες να παράγουν, αυτο δεν είναι απεργία :think:
Αλλα συμφέρει περισσοτερο να κλείνουν τους δρόμους με τρακτερ που πήραν απο επιδοτήσεις.
Σε προσωπικο επίπεδο.
Ούτε εγώ είμαι ευχαριστημένος απο την δουλειά μου για αυτο και ψάχνομαι αλλού.
Επιτέλους πριν λίγο καιρό μου ήρθε email απο δουλεια που είχα στείλει cv και περιμένω τώρα την ημερομηνια του assessment. Πήρα και άδεια για να προετοιμαστώ. Για να πάρω άδεια τώρα κάθησα και δούλευα όλες τις γιορτές.
Τοσο χαοτική είναι η διαφορά μας

Παραιτούμαι...Είσαι ανίατη περίπτωση!!! Ανήκεις στην κατηγορία στείρωση για την αποφυγή μετάδοσης της βλακείας!!!

Προς όποιον άλλο ενδιαφέρεται εκτός από εσένα:

www.youtube.com/watch?v=P_0HhKYInC8]http://www.youtube.com/watch?v=P_0HhKYInC8[/url[/video]]

τότε που ο Μπουμπουκος δεν είχε γίνει γράσο στα γρανάζια της κουτάλας της εξουσίας....

Εν ολίγοις εκείνο που θέλει να πει, και το λέει σε ένα άλλο βίντεο της εποχής εκείνης που όμως δεν το βρίσκω τώρα, είναι ότι πολύ απλά είτε προ κρίσης είτε τώρα όλοι προσπαθούν να αρπάξουν ότι προλάβουν.Στην Ελλάδα όποιος μπορεί να αρπάξει αρπάζει.Αυτό συμβαίνει επειδή, ελλείψει του κράτους ως οντότητα, δεν έχει υπογραφεί ποτέ το κοινωνικό συμβόλαιο μεταξύ κράτους και πολίτη όπως στα υπόλοιπα ευρωπαικά κράτη.Σε απλά λόγια Ο Έλληνας αγαπάει την πατρίδα, πεθαίνει γι' αυτή αλλά μισεί το κράτος.

Προσπαθεί λοιπόν κάθε φορά να αρπάξει ότι μπορεί και να καλύψει τις όποιες ανάγκες του χωρίς να σκέφτεται τι θα γίνει στο μέλλον ή τι θα γίνει με τους υπόλοιπους συμπολίτες του.Όταν όμως κυριαρχείται από τα θέλω του και τις ανάγκες του και μόνο χάνει την ιδιότητα του ανθρώπου και υποβιβάζεται στην κατηγορία του ζώου.Άρα λοιπόν θα μπορούσε κανείς να μας χαρακτηρίσει όχι ως κράτος αλλά ως αγέλη!!!ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Δικαίωμα του κάθε ενός είναι η ελεύθερη διακίνηση του,γιατί κάποιοι μαλάκες να μπορούν να μας στερήσουν αυτό το δικαίωμα; Στα αρχίδια μας τα αιτήματα τους.  

Η απάντηση είναι προφανής: Κλείνουν το δρόμο γιατί μπορούν.Κι αυτών στα αρχίδια τους για τα δικαιώματά σου.Αν είσαι ζόρικος μάζεψε την παρέα σου και πήγαινε και βγάλτους από το δρόμο!!!

Και κάπως έτσι άρχισε ο καυγάς!!! Που εν προκειμένω δε θα είναι απλά καυγάς αλλά εμφύλιος!!!

Θέλω να σε ενημερώσω πάντως δεν ξέρω εσύ τι καπνό φουμάρεις αλλά εγώ προσωπικά σε μια τέτοια κατάσταση θα θησαυρίσω πίνωντάς το αίμα των Αθηναίων.Κι όταν δε μου το δίνουν με το καλό να το πιω θα τους το ρουφάω με το ζόρι!!!Άρα σκέψου πριν αρχίσεις τα στα αρχίδια μου ελαφρά τη καρδία.Αν σε παίρνει καλό βόλι κι αέρας στα πανιά σου!!! :hi: :hi: :hi: :hi:

Γι' αυτό μίλησα για αγέλη πιο πάνω!!!!  :S :S :S :S :S :S :S

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Παραιτούμαι...Είσαι ανίατη περίπτωση!!! Ανήκεις στην κατηγορία στείρωση για την αποφυγή μετάδοσης της βλακείας!!!

Προς όποιον άλλο ενδιαφέρεται εκτός από εσένα:

www.youtube.com/watch?v=P_0HhKYInC8]http://www.youtube.com/watch?v=P_0HhKYInC8[/url[/video]]

τότε που ο Μπουμπουκος δεν είχε γίνει γράσο στα γρανάζια της κουτάλας της εξουσίας....

Εν ολίγοις εκείνο που θέλει να πει, και το λέει σε ένα άλλο βίντεο της εποχής εκείνης που όμως δεν το βρίσκω τώρα, είναι ότι πολύ απλά είτε προ κρίσης είτε τώρα όλοι προσπαθούν να αρπάξουν ότι προλάβουν.Στην Ελλάδα όποιος μπορεί να αρπάξει αρπάζει.Αυτό συμβαίνει επειδή, ελλείψει του κράτους ως οντότητα, δεν έχει υπογραφεί ποτέ το κοινωνικό συμβόλαιο μεταξύ κράτους και πολίτη όπως στα υπόλοιπα ευρωπαικά κράτη.Σε απλά λόγια Ο Έλληνας αγαπάει την πατρίδα, πεθαίνει γι' αυτή αλλά μισεί το κράτος.

Προσπαθεί λοιπόν κάθε φορά να αρπάξει ότι μπορεί και να καλύψει τις όποιες ανάγκες του χωρίς να σκέφτεται τι θα γίνει στο μέλλον ή τι θα γίνει με τους υπόλοιπους συμπολίτες του.Όταν όμως κυριαρχείται από τα θέλω του και τις ανάγκες του και μόνο χάνει την ιδιότητα του ανθρώπου και υποβιβάζεται στην κατηγορία του ζώου.Άρα λοιπόν θα μπορούσε κανείς να μας χαρακτηρίσει όχι ως κράτος αλλά ως αγέλη!!!ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Tράβα να κάνεις παρέα με τον τσάμπο στο πηγάδι με τα κουφάρια που έχω σοδομισει :erection:

Cristian090909

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2016
Κριτικές
2
Like
110
Πόντοι
0
Η απάντηση είναι προφανής: Κλείνουν το δρόμο γιατί μπορούν.Κι αυτών στα αρχίδια τους για τα δικαιώματά σου.Αν είσαι ζόρικος μάζεψε την παρέα σου και πήγαινε και βγάλτους από το δρόμο!!!

Και κάπως έτσι άρχισε ο καυγάς!!! Που εν προκειμένω δε θα είναι απλά καυγάς αλλά εμφύλιος!!!

Θέλω να σε ενημερώσω πάντως δεν ξέρω εσύ τι καπνό φουμάρεις αλλά εγώ προσωπικά σε μια τέτοια κατάσταση θα θησαυρίσω πίνωντάς το αίμα των Αθηναίων.Κι όταν δε μου το δίνουν με το καλό να το πιω θα τους το ρουφάω με το ζόρι!!!Άρα σκέψου πριν αρχίσεις τα στα αρχίδια μου ελαφρά τη καρδία.Αν σε παίρνει καλό βόλι κι αέρας στα πανιά σου!!! :hi: :hi: :hi: :hi:

Γι' αυτό μίλησα για αγέλη πιο πάνω!!!!   :S :S :S :S :S :S :S
Αυτά τα κάνουν επειδή δεν υπάρχει το κράτος. Και για κανέναν άλλων λόγω

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
:vomit: :vomit: :vomit:
ψοφο στα δυποδα ζωα!! :uzi: :uzi: :uzi:

Συνημμένα

• gouroynia-dyo.jpg
    gouroynia-dyo.jpg
    123,6 KB · Εμφανίσεις: 16
Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
[video]http://www.iefimerida.gr/news/250139/agrotes-evapsan-me-sprei-sta-goyroynia-ti-lexi-syriza-eikones?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork[/video]
:jerking: :jerking: :tickedoff: :tickedoff: :vomit: :vomit: :shit: :shit: :badair: :headbang: :2on1:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Βγηκαν οι αγροτες και λενε οχι διαλογος,αφορολογητο 12000 ευρω πρωτα απ ολα συν τα αλλα αιτηματα.Και βγαινει επισημα οτι ανω του 95% δηλωνει ετησιο εισοδημα κατω αυτου του ποσου.Ηδη πολλοι δηλωνουν κατω κι απο 3-5 χιλιαδες.Και τους απαντανε,αμ αμα ειναι ετσι,στο τελος δε θελετε να πληρωνετε καθολου φορο.Κοροιδα ειναι οι μισθωτοι;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Προφανώς θέλουν αυτά που τους έταζε ο απατεώνας όταν ανέβαινε πάνω στα τρακτέρ και γι αυτό τον ψήφισαν και βγήκε πρωθυπουργός.
Το ότι ούτε μπορεί να γίνουν ούτε και σωστά είναι δεν τους ενδιαφέρει, αυτοί γι αυτόν τον λόγο τον ψήφισαν...

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
ΑΓΡΟΤΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣΣΣΣΣΣΣΣ.......... :woldman:

-ΚΟΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΟΡΣΕ ΚΑΙ ΜΠΕΜΒΕ.

-ΚΟΜΕΝΑ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΑΣ.

-ΚΟΜΕΝΑ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

-ΚΟΜΕΝΑ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ.

-ΚΟΜΕΝΑ ΤΑ ΧΑΒΙΑΡΙ.

-ΚΟΜΕΝΑ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΖΩΗ.

-ΚΟΜΕΝΑ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

κομμενη και η βασιλικη σουιτα στον πριαμο ?

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Μπραβο στους αγροτες, βλεπω τα μπλοκα αντι να ξεφουσκωνουν (ειναι περιοδο που κανουν εργασιες στα χωραφια,οργωματα κ.α)Αυτοι τα ενυσχιουν καθημερινα.Περασα λογο δουλεια πριν απο λιγες μερες απο μαλγαρα οπου ειναι περιπου 1000 τρακτερ, μετα πηγα κατερινη στο μπλοκο αυτο πλεον ειναι περισσοτερα απο 800 και μαζι με του αιγινιου ξεπερναν τα 1000 μετα γυρισα απο παλιο διεθνη και στον κομβο στην αλεξανδρεια εχει πανω απο 500 και τελος εξω απο τα γιαννιτσα περιπου 300 μαζι και με κατι μικρα μπλοκα που συναντισα σε χωρια αλλα και σε ενα δευτερο μπλοκο που υπαρχη μεσα στην κατερινη τα τρακτες σε λιγοτερα απο δεκα μπλοκα που ειδα φτανουν τις 5.000 Ετσι κερδιζονται οι αγωνες και οχι πισω απο ενα π.σ να κραζετε τους αλλους(αγροτες) ενω εσεις εισαστε βολεμενοι και ο μηνας εχει 9  ;)Αγροτες συνεχιστε το οσο παει και να ξερετε ολοι οι αλλοι κλαδοι ειναι μαζι σας.Εντωμεταξυ Στον διεθνη θεσσαλονικη αθηνα προσπερασα τουλαχιστον 300-350 νταλικες :o :grin: και μιλαμε για ενα δρομο περιπου 80 χιλιομετρων που συνηθως συναντας 30-40 νταλικες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μπραβο στους αγροτες, βλεπω τα μπλοκα αντι να ξεφουσκωνουν (ειναι περιοδο που κανουν εργασιες στα χωραφια,οργωματα κ.α)Αυτοι τα ενυσχιουν καθημερινα.Περασα λογο δουλεια πριν απο λιγες μερες απο μαλγαρα οπου ειναι περιπου 1000 τρακτερ, μετα πηγα κατερινη στο μπλοκο αυτο πλεον ειναι περισσοτερα απο 800 και μαζι με του αιγινιου ξεπερναν τα 1000 μετα γυρισα απο παλιο διεθνη και στον κομβο στην αλεξανδρεια εχει πανω απο 500 και τελος εξω απο τα γιαννιτσα περιπου 300 μαζι και με κατι μικρα μπλοκα που συναντισα σε χωρια αλλα και σε ενα δευτερο μπλοκο που υπαρχη μεσα στην κατερινη τα τρακτες σε λιγοτερα απο δεκα μπλοκα που ειδα φτανουν τις 5.000 Ετσι κερδιζονται οι αγωνες και οχι πισω απο ενα π.σ να κραζετε τους αλλους(αγροτες) ενω εσεις εισαστε βολεμενοι και ο μηνας εχει 9  ;)Αγροτες συνεχιστε το οσο παει και να ξερετε ολοι οι αλλοι κλαδοι ειναι μαζι σας.Εντωμεταξυ Στον διεθνη θεσσαλονικη αθηνα προσπερασα τουλαχιστον 300-350 νταλικες :o :grin: και μιλαμε για ενα δρομο περιπου 80 χιλιομετρων που συνηθως συναντας 30-40 νταλικες.
οι ιδιοι αγροτες βεβαια κραζανε εμας οταν καναμε απεργια,γιατι λεει τους χαλαγαν τα προιοντα στα φορτηγα τους.

Sunn

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ξερω την λυση για τα μπλοκα. Να την πω;

Συνημμένα

• Leopard-2-1200x800-a837bbb5109f1241.jpg
    Leopard-2-1200x800-a837bbb5109f1241.jpg
    141,6 KB · Εμφανίσεις: 17

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
680
Πόντοι
306
Συνεχίστε το όσο πάει αγρότες μου.....Αλλά όταν περνάει το πούλμαν του Ολυμπιακού ή ο Μπερμπάτοφ να ανοίγετε τα μπλόκα  να περνάνε.....Τον απλό κοσμάκη να ταλαιπωρείτε κι εσείς.....Keep walking.....

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
680
Πόντοι
306
Ξερω την λυση για τα μπλοκα. Να την πω;
Συμφωνώ απόλυτα.....Για όλα τα μπλόκα όμως να γίνεται αυτό....Άντε λοιπόν.....Όποτε καβλώνει ο καθένας παει και κλείνει δρόμους κι ότι άλλο θέλει και ταλαιπωρεί όλο τον κόσμο....Μέσα στην βουλή όμως δεν ειδα να πανε να βάλουνε κανα τρακτέρ και να τους κρατήσουν εκει μέσα τους 300 κανα μήνα....Τόσο βαστάνε τα αρχίδια τους όμως.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom