Νέα

Τί στο ΜΠΟΥΤΣΟ θέλουν επιτέλους οι αγρότες;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 640
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δε μου κάνει εντύπωση!!! Προτείνω να πας στους αγρότες να τους ρίξεις έναν "κρεμπιέ" - τρομάρα σου!!! - για να μάθουν αυτοί!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και να σου θυμίσω ότι από το 2010 μέχρι σήμερα μετράω έτσι πρόχειρα:
εκπαιδευτικοί, αγρότες, φορτηγατζήδες, ταξιτζήδες, μηχανικοί, ναυτεργάτες, φαρμακοποιοί, γιατροί,δικηγόροι, στρατιωτικοί- αστυνομικοί, ελεύθεροι επαγγελματίες, επιχειρηματίες, εμποροβιοτέχνες και πολλοί άλλοι που δε μου έρχονται τώρα έχουν κάνει χοντροαπεργίες και χοντροδιαδηλώσεις.Όοοολοι αυτοί είναι πάνω από το 80% του εργατικού δυναμικού της χώρας είτε είναι άνεργοι είτε είτε δουλεύουν.Όοοολοι λοιπόν ήταν καβατζωμένοι και έπρεπε να χάσουν τα προνόμιά τους γιατί επιβάρυναν την ελληνική κοινωνία.Και τώρα η ερώτηση κρίσεως: Ποια ελληνική κοινωνία επιβάρυναν;Μήπως το ακραία νεοφιλελεύθερο συστηματάκι που προτείνεις είναι λίγο για τον πούτσο διότι δεν αφορά την ελληνική κοινωνία παρα μόνο ίσως σε ποσοστό 1-2-3% το πολύ;;;Λέω...μήπως;;;

Η απάντηση στο δήθεν ερώτημα κρίσεως είναι προφανέστατη. Κάθε μία από αυτές τις συντεχνίες που αναφέρεις, με τον τρόπο της επιβάρυνε όλες τις υπόλοιπες και όλες μαζί επιβαρύνανε για να διατηρήσουν τα προνόμια τους αυτό το 3% που λες (που είναι αρκετά μεγαλυτερο), το οποίο υπομονετικά και καρτέρικα πλήρωνε, όντας το μοναδικό από μείναν κομμάτι της κοινωνίας που παρήγαγε πλούτο. Εε τώρα έφτασε η στιγμή που αυτό το κομμάτι είπε φτάνει δεν πληρώνω άλλο, αποστασιοποιήθηκε, έφυγε ή μετέφερε τις δραστηριότητας του στο εξωτερικό, ή απλά περιχαράκωσε τα μέχρι χθες κτηθέντα με τέτοιον τρόπο που δεν μπορούν οι συντεχνίες και οι κυβερνήσεις που τις υποστηρίζουν να τα βάλουν χέρι, και κάθονται και βλέπουν να τρώτε τις σάρκες σας, αντί να στρώσετε τους καλομαθημένους κώλους σας και να παράγετε, όχι όμως ότι γουστάρετε εσείς,όπως το γουστάρετε εσείς, όταν γουστάρετε εσείς, και σε ότι τιμή γιυστάρετε εσείς, αλλά ότι, όπως, όταν και όσο γουστάρουν αυτοί.

εντιτ - το διόρθωσα λίγο γιατί έγραφα από το κινητό…

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Στρατιωτικοί - Αστυνομικοί ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να απεργήσουν :uglystupid:

Δεν με νοιάζει να απεργεί κάποιος όσο θέλει αρκει να μην είναι μονοπώλειο και να μην ανηκει στον δημοσιο τομέα (επισης μονοπώλειο)
Ας απεργήσουν όσο γουσταρουν οι αγροτες, τους δρόμους να μην κλείνουν.
Τι σχεση έχει το κλείσιμο των δρομων με την απεργια των αγροτών :headbang: :headbang: :headbang:

Άντε πάλι.... :S :S :S :S

1.Για τους στρατιωτικούς κτλ: Λευκή απεργία ξέρεις τι είναι;

2.Ρε τσιμέντο ο αγρότης δεν είναι μισθωτός για να απεργήσει!!!Απεργία κάνουν μόνο οι μισθωτοί!!! Επισης ακόμα και οι μισθωτοί όταν κάποιου του φανεί περίεργη η απεργία τους τραβάει μια πολιτική επιστράτευση όπως πχ στους σκουπιδιάρηδες ή τους γιατρούς ή τους ναυτεργάτες το καλοκαίρι για τον τουρισμό και τους απειλεί με φυλακή αν συνεχίσουν την απεργία.Και ακόμα να σου θυμίσω κι εσένα και της προτεσταντικής ηθικής σου ότι αυτό γίνεται για τον εξής λόγο:

Αν είσαι μισθωτος, ας πούμε εργάτης σε ένα εργοστάσιο.Το σωματείο σου αποφασίσει απεργία, κατεβαίνετε όλοι σε απεργία και το αφεντικό σου φέρνει απεργοσπάστες να δουλέψουν από αλλού.Αν κάνετε ντου και τους πλακώσετε στο ξύλο, αν του καταλάβετε το εργοστάσιο μέχρι να φύγουν οι απεργοσπάστες χωρίς ζημιές, αν τον αποκλείσετε από το να μπει στο εργοστάσιό του και να δουλεύει ο ίδιος και η οικογένειά του, πας δικαστήριο μεν αθωώνεσαι δε.Αυτό συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, το Δυτικό τουλάχιστον.Ξέρεις γιατί;

Γιατί ο δικαστής κρίνει ότι είναι μεγαλύτερης βαρύτητας η κοινωνική ειρήνη από το δικαίωμά ενός ανθρώπου στην ιδιοκτησία και τον πλούτο και τη διαχείρισή του.Αυτό συμβαίνει δεκαετίες τώρα.Τουλάχιστον από το 2ο ΠΠ.

Γι' αυτό κάνουν πολιτική επιστράτευση και δε φέρνουν άπεργοσπάστες.

Πως σου φαίνεται εσένα και της προτεσταντικής ηθικής σου αυτό; Ξέρεις η χώρα δεν είναι τσιφλίκι μερικών μη μου άπτου που λένε εγώ να είμαι καλά και δίπλα μου να βουλιάζει το σύμπαν και να βιάζουν παιδάκια δε με νοιάζει.Αν δε σου αρέσει να πιείς ξύδι και να πάρεις ελικόπτερο να πας στη δουλειά σου εσύ με τα πολλά λεφτά σου!!!Εκτός αν εσύ βλέπεις 5 άτομα να κλείνουν το δρόμο και να κάνουν επαναστατική γυμναστική!!!

Υ.Γ. Κατάλαβες τίποτα από όσα έγραψα ή τσάμπα γράφω;;;

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Η απάντηση στο δήθεν ερώτημα κρίσεως είναι προφανέστατη. Κάθε μία από αυτές τις συντεχνίες που αναφέρεις με τον τρόπο της επιβάρυνε όλες τις υπόλοιπες και όλες μαζί επιβαρύνανε για να διατηρήσουν τα προνόμια τους αυτό το 3% που λες (που είναι αρκετά μεγαλυτερο) το οποίο υπομονετικά και καρτέρι πλήρωνε όντας το μοναδικό από μείναν κομμάτι της κοινωνίας που παρήγαγε πλούτο. Εε τώρα έφτασε η στιγμή που αυτό το κομμάτι είπε φτάνει δεν πληρώνω άλλο αποστασιοποιήθηκε έφυγε ή μετέφερε τις δραστηριότητας του στο εξωτερικό ή απλά περιχαράκωσε τα μέχρι χθες κτηθέντα με τέτοιον τρόπο που δεν μπορούν οι συντεχνίες και οι κυβερνήσεις που τις υποστηρίζουν να τα βάλουν χέρι και κάθονται και βλέπουν να τρώτε τις σάρκες σας αντί να στρώσετε τους καλομαθημένους κώλους σας και να παράγετε όχι όμως λοιπόν γουστάρετε εσείς όπως το γουστάρετε εσείς όταν γουστάρετε εσείς και σε ότι τιμή γιυστάρετε εσείς αλλά ότι όπως όταν και όσο γουστάρουν αυτοί

Αν και έχουμε κοινές γευστικές αδυναμίες θα σε ενημερώσω ότι τα κοινά μας εξαντλούνται εκεί...!!!!  ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Δε θα κάνω κουβέντα πάνω στο θέμα μαζί σου γιατί τη θεωρώ χαμένη ώρα...Είναι γνωστές οι απόψεις σου!!!Δε σε κατακρίνω για τις απόψεις σου αλλά δε θεωρώ ότι είσαι καλόπιστος συνομιλητής... :hi: :hi: :hi:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Ρε τσιμέντο ο αγρότης δεν είναι μισθωτός για να απεργήσει!!!Απεργία κάνουν μόνο οι μισθωτοί!!! Επισης ακόμα και οι μισθωτοί όταν κάποιου του φανεί περίεργη η απεργία τους τραβάει μια πολιτική επιστράτευση όπως πχ στους σκουπιδιάρηδες ή τους γιατρούς ή τους ναυτεργάτες το καλοκαίρι για τον τουρισμό και τους απειλεί με φυλακή αν συνεχίσουν την απεργία.Και ακόμα να σου θυμίσω κι εσένα και της προτεσταντικής ηθικής σου ότι αυτό γίνεται για τον εξής λόγο:

Αν είσαι μισθωτος, ας πούμε εργάτης σε ένα εργοστάσιο.Το σωματείο σου αποφασίσει απεργία, κατεβαίνετε όλοι σε απεργία και το αφεντικό σου φέρνει απεργοσπάστες να δουλέψουν από αλλού.Αν κάνετε ντου και τους πλακώσετε στο ξύλο, αν του καταλάβετε το εργοστάσιο μέχρι να φύγουν οι απεργοσπάστες χωρίς ζημιές, αν τον αποκλείσετε από το να μπει στο εργοστάσιό του και να δουλεύει ο ίδιος και η οικογένειά του, πας δικαστήριο μεν αθωώνεσαι δε.Αυτό συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, το Δυτικό τουλάχιστον.Ξέρεις γιατί;

Γιατί ο δικαστής κρίνει ότι είναι μεγαλύτερης βαρύτητας η κοινωνική ειρήνη από το δικαίωμά ενός ανθρώπου στην ιδιοκτησία και τον πλούτο και τη διαχείρισή του.Αυτό συμβαίνει δεκαετίες τώρα.Τουλάχιστον από το 2ο ΠΠ.

Πως σου φαίνεται εσένα και της προτεσταντικής ηθικής σου αυτό; Ξέρεις η χώρα δεν είναι τσιφλίκι μερικών μη μου άπτου που λένε εγώ να είμαι καλά και δίπλα μου να βουλιάζει το σύμπαν και να βιάζουν παιδάκια δε με νοιάζει.Αν δε σου αρέσει να πιείς ξύδι και να πάρεις ελικόπτερο να πας στη δουλειά σου εσύ με τα πολλά λεφτά σου!!!Εκτός αν εσύ βλέπεις 5 άτομα να κλείνουν το δρόμο και να κάνουν επαναστατική γυμναστική!!!

Μόνο οι μισθωτοί απεργουν?
Ας σταματήσουν οι αγροτες να παράγουν, αυτο δεν είναι απεργία :think:
Αλλα συμφέρει περισσοτερο να κλείνουν τους δρόμους με τρακτερ που πήραν απο επιδοτήσεις.
Σε προσωπικο επίπεδο.
Ούτε εγώ είμαι ευχαριστημένος απο την δουλειά μου για αυτο και ψάχνομαι αλλού.
Επιτέλους πριν λίγο καιρό μου ήρθε email απο δουλεια που είχα στείλει cv και περιμένω τώρα την ημερομηνια του assessment. Πήρα και άδεια για να προετοιμαστώ. Για να πάρω άδεια τώρα κάθησα και δούλευα όλες τις γιορτές.
Τοσο χαοτική είναι η διαφορά μας

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

2.Ρε τσιμέντο ο αγρότης δεν είναι μισθωτός για να απεργήσει!!!Απεργία κάνουν μόνο οι μισθωτοί!!! Επισης ακόμα και οι μισθωτοί όταν κάποιου του φανεί περίεργη η απεργία τους τραβάει μια πολιτική επιστράτευση όπως πχ στους σκουπιδιάρηδες ή τους γιατρούς ή τους ναυτεργάτες το καλοκαίρι για τον τουρισμό και τους απειλεί με φυλακή αν συνεχίσουν την απεργία.Και ακόμα να σου θυμίσω κι εσένα και της προτεσταντικής ηθικής σου ότι αυτό γίνεται για τον εξής λόγο:

σε ποιές χώρες της ευρώπης συμβαίνουν αυτά τα ωραία ρε παίκτη μου … γιατί στα σχεδόν σαράντα χρόνια που δουλεύω τις έχω γυρίσει σχεδόν όλες επαγγελματικά και μάλλον τα αντίθετα έχω δεί… ειδικά σε ότι αφορά την κατάληψη της ιδιοκτησίας άλλου και την παρεμπόδιση του δικαιώματος εργασίας …

μάλλον σε παράλληλο σύμπαν ζεις…

mugsans

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2015
Κριτικές
22
Like
986
Πόντοι
990

Δικαίωμα του κάθε ενός είναι η ελεύθερη διακίνηση του,γιατί κάποιοι μαλάκες να μπορούν να μας στερήσουν αυτό το δικαίωμα; Στα αρχίδια μας τα αιτήματα τους. 

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Δικαίωμα του κάθε ενός είναι η ελεύθερη διακίνηση του,γιατί κάποιοι μαλάκες να μπορούν να μας στερήσουν αυτό το δικαίωμα; Στα αρχίδια μας τα αιτήματα τους. 

ετσι, στερηση ελευθεριας είναι αυτό, να κοψουν το λαιμο τους όπως εμεις οι υπολοιποι,

θελουν να είναι αγροτες? στο μπουτσο μας
θελουν να μην είναι ? στο μπουτσο μας
θελουν να ξενητευτουν? στο μπουτσο μας
θελουν να πανε στη αθηνα? στο μπουτσο μας

εμεις θελουμε τους δρομους μας που εχουμε πληρωσει με αιμα, δεν τους χρωσταμε τιποτα, τα ραπανάκια στη λαικη τα πληρωνουμε, εεεε, δεν γαμιομαστε λεω  :orchestra:

mugsans

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2015
Κριτικές
22
Like
986
Πόντοι
990
ετσι, στερηση ελευθεριας είναι αυτό, να κοψουν το λαιμο τους όπως εμεις οι υπολοιποι,

θελουν να είναι αγροτες? στο μπουτσο μας
θελουν να μην είναι ? στο μπουτσο μας
θελουν να ξενητευτουν? στο μπουτσο μας
θελουν να πανε στη αθηνα? στο μπουτσο μας

εμεις θελουμε τους δρομους μας που εχουμε πληρωσει με αιμα, δεν τους χρωσταμε τιποτα, τα ραπανάκια στη λαικη τα πληρωνουμε, εεεε, δεν γαμιομαστε λεω  :orchestra:
Έμα πρέπει να πάμε να τους κλείσουμε την πρόσβαση στα χωράφια τους όταν είναι να σπιρουν η να ποτίσουν να δεις τη κατανόηση θα διξουν  :knuppel:  :2funny:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Έμα πρέπει να πάμε να τους κλείσουμε την πρόσβαση στα χωράφια τους όταν είναι να σπιρουν η να ποτίσουν να δεις τη κατανόηση θα διξουν  :knuppel:   :2funny:

Οποια κατανόηση έδειξαν οι παραγωγοί της κρήτης όταν έκαναν απεργια οι ναυτικοί και σάπιζαν οι ντοματες.
Κατι απειλές ότι θα τους σκοτώσουν θυμάμαι :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

2.Ρε τσιμέντο ο αγρότης δεν είναι μισθωτός για να απεργήσει!!!Απεργία κάνουν μόνο οι μισθωτοί!!!

απεργιες και διαδηλωσεις κανουν μονο τα αφεντικα. αφεντικο ειναι αυτος που δεν δινει λογαριασμο σε κανεναν αν θα δουλεψει ουτε ζηταει την αδεια κανενος. οπως ειναι οι αγροτες και οι δημοσιοι υπαλληλοι.
οι μισθωτοι ιδιωτικοι υπαλληλοι δεν εχουν τετοιες πολυτελειες

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

αφεντικα ειναι οτι θελουν κανουν. αν ησουν και συ αφεντικο θα εκλεινες οποιο δρομο γουσταρες.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Ρε πανίβλακα που θα μιλήσεις για τους στρατιωτικούς ότι κάνουν λευκή απεργία καραγκιοζη.
Πρόσεχε τι γράφεις βλάκα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
αφεντικα ειναι οτι θελουν κανουν. αν ησουν και συ αφεντικο θα εκλεινες οποιο δρομο γουσταρες.

Άσχετο, αλλά δεν κλείνουν τους δρόμους τα αφεντικά. Ο κάθε μαλάκας με παρέα 20 ατόμων κλείνει όποιο δρόμο θέλει τα τελευταία χρόνια.

mugsans

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2015
Κριτικές
22
Like
986
Πόντοι
990
Βρίσκουν και τα κάνουν , είναι ποινικό αδίκημα αυτό που κάνουν, πρέπει να συλληφθούν και  να συρθούν όλοι στα δικαστήρια όπως θα έκανε το κράτος με τον κάθε πολίτη που θα τον δίκαζαν με  διάταξη για την παρεμπόδιση συγκοινωνιών

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Άσχετο, αλλά δεν κλείνουν τους δρόμους τα αφεντικά. Ο κάθε μαλάκας με παρέα 20 ατόμων κλείνει όποιο δρόμο θέλει τα τελευταία χρόνια.

εξαρταται πως αντιλαμβανεται καθενας την εννοια αφεντικο. υπαρχουν αφεντικα που δουλευουν 15-18 ωρες την ημερα για να πλεει το καραβι της επιχειρησης και υπαρχουν και "αφεντικα" που ξυνονται και πληρωνονται και εχουν ολη την πολυτελεια χρονου να ασχολουνται με κομματικες ντιρεκτιβες χωρις να δινουν λογαριασμο.
ποιος ειναι περισσοτερο αφεντικο απο τους δυο?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515

αφεντικα στα χωράφια τους τυπε όχι στους δρομους με τα μπομπολο-διοδια  :headbang:

mugsans

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2015
Κριτικές
22
Like
986
Πόντοι
990
Πόσα αφεντικά τελικά εχει αυτή η χώρα  :think:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
εξαρταται πως αντιλαμβανεται καθενας την εννοια αφεντικο. υπαρχουν αφεντικα που δουλευουν 15-18 ωρες την ημερα για να πλεει το καραβι της επιχειρησης και υπαρχουν και "αφεντικα" που ξυνονται και πληρωνονται και εχουν ολη την πολυτελεια χρονου να ασχολουνται με κομματικες ντιρεκτιβες χωρις να δινουν λογαριασμο.
ποιος ειναι περισσοτερο αφεντικο απο τους δυο?

Να προσθέσω ότι το δρόμο κλείνουν κάποιες Παρασκευές κάτι τρελο ποδηλάτες στην Αθήνα και χωρίς άδεια μπλοκάρουν όλο το κέντρο. Αυτοί που εντάσονται;

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Stories

Νέο!