You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι σειρά είμαστε...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 115K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ασε τις παπαριες..ασμ 256 κλαση 99
37/2006
τωρα εχω και το απολυτηριο μπροστα μου .
εσυ εχεις χτυπησει τρελλοχαρτο..
dadycool81
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
266 όλη τη θητεία στην ΚΥΠΡΟψαρακες 155 σειρα εδω..οδηγος Μ48Α5..19 μηνες στην 212 εμα(ΑΙΜΑ λεμε) κομοτηνη=γκατζολια..
πεστε & περνετε..
& ολοι μαζι..
ψηλα ψηλα τα μαυρα τα μπερε..
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ψαρακα χτυπα προσοχη,78Δ,135 σειρα 2 μηνες θηβα 3 μηνες πατρα 6 μηνες θεσ/νικη και 14 μηνες μοιρα πυραυλων λαγκαδαψαρακες 155 σειρα εδω..οδηγος Μ48Α5..19 μηνες στην 212 εμα(ΑΙΜΑ λεμε) κομοτηνη=γκατζολια..
πεστε & περνετε..
& ολοι μαζι..
Εσύ βρε μού' φερες το απολυτήριο???εσσο 86α σειρα δεν θυμαμαι διαβιβασεις χαιδαρι, 481 αλεξ/λη ,στρατια λαρισα οπου την εκανα για φυλακιο στο πηλιο απο εκει απολυθηκα μετα απο 21 μηνες
Επισκέπτης
αααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Ψαρακα χτυπα προσοχη,78Δ,135 σειρα 2 μηνες θηβα 3 μηνες πατρα 6 μηνες θεσ/νικη και 14 μηνες μοιρα πυραυλων λαγκαδα
ζουν ακομη αυτες οι σειρες???
α ρε μαθουσαλα..
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ζουν οι πορνογεροιαααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ζουν ακομη αυτες οι σειρες???
α ρε μαθουσαλα..
Επισκέπτης
υπηρετησες 25 μηνες χωρις την φυλακη???Ζουν οι πορνογεροι
εγω 22+2 το τρειλερ..
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Οταν πηγα ηταν 28 μηνες και προς το τελος αρχισαν να μειονουν τους μηνες,εμενα με επιασε 24μηνες και 24μερες φυλακηυπηρετησες 25 μηνες χωρις την φυλακη???
εγω 22+2 το τρειλερ..
Επισκέπτης
καλο κουμασι ησουν & συ βλεπω..ουστ πορνογερε..Οταν πηγα ηταν 28 μηνες και προς το τελος αρχισαν να μειονουν τους μηνες,εμενα με επιασε 24μηνες και 24μερες φυλακη
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
καλο κουμασι ησουν & συ βλεπω..ουστ πορνογερε..
Επισκέπτης
για την φυλακα λεω..
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Απο μαλακιες,που λεφτα τοτε για πτανες ,τα στρκια τα ειχα ΞΕΣΚΙΣΗ με κυνηγουσε η στρατονομια,τι μου θυμισες τωρα σταματουσαν αυτ/τα να μας πανε στο στρατοπεδο ταχα,τοτε μερικοι ξεκινησαν με ορμονες να μεγαλονουν τα βυζια ΧΑΜΟΣ ;) ;) ;) ;) ;) ;)για την φυλακα λεω..
ψηλα τα μαυρα τα μπερε αλλα ποτε δεν καταλαβα το γιατι.ψαρακες 155 σειρα εδω..οδηγος Μ48Α5..19 μηνες στην 212 εμα(ΑΙΜΑ λεμε) κομοτηνη=γκατζολια..
πεστε & περνετε..
& ολοι μαζι..
Εγω παντος πετυχα τον στρατο στις εκπτωσεις 15μηνο ;)
Εγώ να δεις σε τι εκπτώσεις τον πέτυχα.... ;)ψηλα τα μαυρα τα μπερε αλλα ποτε δεν καταλαβα το γιατι.
Επισκέπτης
τι να καταλαβεις???αν στο ΚΕΤΘ σε πηγαιναν καθε ημερα απο την 1η επιλαρχια μεχρι την πυλη με τα οπλα στην αναταση,θα ηξερες..ο στρατος εδω & δεκαετιες ειναι ΓΤΠ..ψηλα τα μαυρα τα μπερε αλλα ποτε δεν καταλαβα το γιατι.
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Οι πιο πρόσφατοι για πείτε τα πράγματα έχουν βελτιωθεί καθόλου σε σχέσει με αυτά που ακούμε από μεγαλύτερους;Έχω δύο τρία χρονάκια ακόμα μέχρι να έρθει η σειρά μου αλλά το θέμα παίζει συχνά στην κουβέντα και μου ήρθε να ρωτήσω.