Νέα

Τι σειρά είμαστε...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πού υπηρετήσατε;

• Στρατός Ξηράς

Ψήφοι: 229 78,2%
  • Πολεμικό Ναυτικό

Ψήφοι: 28 9,6%
  • Πολεμική Αεροπορία

Ψήφοι: 36 12,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    293

Επισκέπτης
Οι πιο πρόσφατοι για πείτε τα πράγματα έχουν βελτιωθεί καθόλου σε σχέσει με αυτά που ακούμε από μεγαλύτερους;:think:Έχω δύο τρία χρονάκια ακόμα μέχρι να έρθει η σειρά μου αλλά το θέμα παίζει συχνά στην κουβέντα και μου ήρθε να ρωτήσω.
καλυτερα & απο το σπιτι σου..διακοπες λεμε..τα γαμησια αρχιζουν μετα τον στρατο που πλεον δεν εχεις καμια διακαιολογια να ρεμπελευεις..

mike35

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
τελικα εδω μεσα ολο νιατα ειμαστε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
.
καλυτερα & απο το σπιτι σου..διακοπες λεμε..τα γαμησια αρχιζουν μετα τον στρατο που πλεον δεν εχεις καμια διακαιολογια να ρεμπελευεις..
Τα γαμήσια είναι παντός καιρού ρε συνάδελφε.Τους τραγικούς τους απομακρύνουν με κάποιο τρόπο ή πρέπει εκτός από την πατρίδα να φυλάω και τα νώτα μου; :think:

Επισκέπτης
.Τα γαμήσια είναι παντός καιρού ρε συνάδελφε.Τους τραγικούς τους απομακρύνουν με κάποιο τρόπο ή πρέπει εκτός από την πατρίδα να φυλάω και τα νώτα μου; :think:
αααα καλααααααα..θα τα δεις ολα εκει μεσα..μεγαλο σχολειο..εξυπακουεται οτι πρεπει να εισαι στην τσιλια..καθε καρυδιας καρυδι..τι περιμενεις???

calvin

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
.Τα γαμήσια είναι παντός καιρού ρε συνάδελφε.Τους τραγικούς τους απομακρύνουν με κάποιο τρόπο ή πρέπει εκτός από την πατρίδα να φυλάω και τα νώτα μου; :think:
Δεν πρεπει να εχεις εμπιστοσυνη ουτε στο κωλο σου γιατι και αυτος μπορει να σου τη κανει!!!!

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Πάντως αν μου τύχει κανένα γκομενάκι σαν αυτά στην λούφα και παραλλαγή θα γίνω λιποτάκτης την επόμενη μέρα!!!!

calvin

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εκλεισε η [move]Σχολη Φωτομοντελων Αυλωνας[/move]? αισχος που παμε σαν κοινωνια

Επισκέπτης
Στον Αυλώνα κλείσανε πάντως. Ευτυχώς για μερικούς... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
5 μηνες φυλαγα στις υπεριψωμενες οσο ημουν ΚΕΤΘ..γαματα..απο νοεμβριο ως απριλιο..δραμα..ειδικα αυτοι που εμεναν το πρωι απο 8 ως 2 εφτυναν αιμα..πολυ κρυο & 6 ωρες χωρις τσιγαρο..

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Ελπίζω να το διατύπωσα κόσμια και να μην φάνηκα ρατσιστής,κομπλεξικός,οπισθοδρομικός και δεν θυμάμαι τι άλλο έχω δει στην tv και διαβάσει εδώ μέσα από  αυτούς για εμάς.:huh:

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
173 σειρα.Τριπολη μισο μηνα καιενα μηνα Μ.Πευκο.2 εβδομαδες Θηβα για ειδικοτητα και 19 μηνες στο 575 ταγμα πεζοναυτων(Χαλκιδα}.Ενα τριμηνο,λογω ασκησεων,εκτος ταγματος.(Χιος,Λημνος,Καβαλα και φυσικα ολη η Ευβοια}

Επισκέπτης
173 σειρα.Τριπολη μισο μηνα καιενα μηνα Μ.Πευκο.2 εβδομαδες Θηβα για ειδικοτητα και 19 μηνες στο 575 ταγμα πεζοναυτων(Χαλκιδα}.Ενα τριμηνο,λογω ασκησεων,εκτος ταγματος.(Χιος,Λημνος,Καβαλα και φυσικα ολη η Ευβοια}
καλο εργο ειδες & εσυ..πικρααααααααα..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ψαρακες 155 σειρα εδω..οδηγος Μ48Α5..19 μηνες στην 212 εμα(ΑΙΜΑ λεμε) κομοτηνη=γκατζολια..
πεστε & περνετε..
& ολοι μαζι..
ψηλα ψηλα τα μαυρα τα μπερε..
ασε ρε ποντικε,τι να μας πεις?
λεγεωνα των ξενων,εκπαιδευση καμερουν και αποστολες σε ολη την αφρικη :rockon: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom