Νέα

Τι σειρά είμαστε...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πού υπηρετήσατε;

• Στρατός Ξηράς

Ψήφοι: 229 78,2%
  • Πολεμικό Ναυτικό

Ψήφοι: 28 9,6%
  • Πολεμική Αεροπορία

Ψήφοι: 36 12,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    293

Blue25

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
03A (282) 1η σειρα 12μηνο

Κορινθο Κεντρο (Φλεβαρης 2003) και μετα επειδη η σειρα μου δεν πηγε σε Ε.Κ.Ε. (Ειδικο Κεντρο Εκπαιδευσης) μας εστειλαν κατευθειαν στις μοναδες για ειδικοτητα. Εγω πηγα Ροδο 299ΤΕ (Μαρτης-Σεπτεμβρης) στα Τριαντα κοντα στην πολη της Ροδου. Μαυριλα και τρελη εμπλοκη (10-12/1 και αυτη υπηρεσιακο) λογω μειωσης θητειας και απουσιας τοτε αρκετων ΕΠΟΠ. Ταγμα παμπαλαιο, εγκαταστασεις για κλαμματα, ατομα κατω του μετριου αλλα οπως ειπα κοντα στην πολη και οποτε βγαιναμε περναγαμε καλα. ΛΥΒ Ιουνιο μηνα στο 211ΤΕ στις πεταλουδες και μετα Ιουλιο-Σεπτεμβρη αρχιφυλακας σε φυλακιο κοντα στο ταγμα οπου δεν μας ενοχλουσε κανενας και μετα τις 3 καθε μερα γυρναγαμε με σορτσακια η την καναμε για μπανιο. Ελλειψη μοριων και βυσματος μεταθεση για Κοζανη στο Κεντρο Νεοσυλλεκτων Μαυροδενδρι απο Σεπτεμβη μεχρι Φλεβαρη. Το ταγμα αρκετα κοντα στην πολη, καλο το κλιμα μεσα, τρελος χωστης ο διοικητης αλλα καβατζωνε κιολας. Εγω γραφεας 1ου Γραφειου. Πολυ κρυο παιδες, χτυπησε και -22 αλλα καμια σχεση με την απιστευτη υγρασια του νησιου. Σε ολη τη θητεια ασκησεις, επιθεωρησεις ΓΕΠΣ, ΑΣΔΕΝ, στρατηγους κτλ στο φουλ. Τρελο τσαπινγκ, γοπινγκ και ολα τα παρελκομενα.  Πηρα παντως αρκετες τιμητικες και γενικα πιστευω ειχα μια καλη θητεια για καποιον χωρις κανενα μεσο. Αξεχαστη εμπειρια τα πλωτα με μπερκινγκ οπου σε μια ασκηση καταλληψης νησου μαζι με κατι πρασινους μας μετεφεραν με Σινουκ και μας εριξαν στη θαλασσα απο υψος 2-3 μετρων.

Υ.Γ. Σε πεζικο, μαυρους και πυροβολικο ο εφεδρος Λοχιας κανει τα παντα. Ο bro μου τωρα στο μηχανικο δεν κανει τιποτα αλλλο απο τα προβλεπομενα.
Υ.Γ2 Αν πετυχω ενα συγκεκριμενο τυπο απο Αγρινιο θα καταληξει στο νοσοκομειο στην καλυτερη των περιπτωσεων.

KAVLAS75

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
380 ΤΔΒ = ταγμα διαβιβασεων . ειναι μεσα στο ΚΕΔΒ,διπλα στο ΚΕΒΟΠ(χαιδαρι)

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Παντως δεν έχει σημασία που ειναι μια μοναδα αλλα η γενικότερη κατασταση και το μέσο σου. Ενδεικτικα αν παρετε μια μερα το μετρο απο Εθνικη Αμυνα απο την πλευρα του πενταγωνου ριξτε μια ματια σε κατι θαλάμους φανταρων που υπαρχουν εκει. Ή το ταγμα ΓΕΣ ειναι ή πιθανότερα το ταγμα ΓΕΕΘΑ. Αν δειτε και κανα φανταρο θα τρομάξετε  μπροστα τουσ οι Πακιστανοι ειναι Σουηδοί τετοια μαυρίλα στο κεντρο της Αθηνας
Φίλε μου αυτός ήταν ο λόχος φρουράς ( ή κάπως έτσι) και ήταν όντως πολύ άσχημα τα πράγματα, με πολλές σκοπιές και αγγαρείες. Αυτά τουλάχιστον όταν ήμουν εγώ στο πεντάγωνο.

Σειρά 01Γ (274) Σ.Ε.Π. Ναι είχα μέσο, αλλά αυτό δεν με απέτρεψε από το να επισκεφθώ τον ηρωικό Έβρο για 8 μήνες και να φυλάξω ατελείωτες σκοπιές με αποκορύφωμα την 7ωρη σε άσκηση περιμένοντας τον Ταξίαρχο για επιθεώρηση.

Επισκέπτης
380 ΤΔΒ = ταγμα διαβιβασεων . ειναι μεσα στο ΚΕΔΒ,διπλα στο ΚΕΒΟΠ(χαιδαρι)

Το τάγμα ονομάζεται 480 ΤΔΒΚ και όχι 380... Πίστεψε με τυπικά είχα μετάθεση εκεί και απλά ήμουν στο ΣΑΚ μιας και το 480 έχει όλα τα στελέχη των ειδικών δυνάμεων των καταδρομών στη δύναμη του και τα αποσπά στις μονάδες (ΣΑΚ, ΣΑΛ, Σύνταγμα Καταδρομών Θεσ/νικη κλπ.)

OP
OP
M

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Vasmav 01Γ είναι η 272... Αν ήσουν όντως 01Γ είσαι σειρούλα. Αν είσαι 274 πέσε και παίρνε ψαρά... ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
έχεις δίκιο 274 (09/2001) δηλαδή 01Ε;
Ε όχι και ψαρας....εμάς μας λέγαν ποντικια ;)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.019
Πόντοι
1.486
Ως τι θα με εχεις υποψη σου???
Πάντως όχι για κακό,μην αρπάζεσαι,τα είπαμε και πιο πάνω οι σημερινοί Αξιωματικοί στην πλειοψηφία τους δεν είναι κομπλεξικοί φίλε μου...

Επισκέπτης
αν πηγα λεει ... δευτερη σκοπια μου ητανε !!! δεσμευομαι για αναλυτικο report . αλλα οχι πεζικου φιλε εγω ημουνα απο τους αλλους , τους Μαυρους ...

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
97 Γ,248 θηβα πυροβολικο,Γυθειο στο Κ.Ε.Μ.,μετα στη μοναδα στο Λαγο στον Εβρο,και τους τελευταιους μηνες στο Βολο στη Σ.Α.Σ.

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Πάντως όχι για κακό,μην αρπάζεσαι,τα είπαμε και πιο πάνω οι σημερινοί Αξιωματικοί στην πλειοψηφία τους δεν είναι κομπλεξικοί φίλε μου...
Το ξερω οτι δεν ειναι.Το μονο κακο οτι καποιοι(οχι ολοι βεβαια)που υπηρετουν στα γραφεια στο κεντρο της Αθηνας ξυνοντε ολοι μερα και δεν κανουν τιποτα!!!ΤΙποτα ομως!Μεχρι και το ποτηρι με το νερο ναυτης πρεπει να τους το φερνει.Και αφου εχουν φαει 2 σαντουιτς και εχουν πιει και ενα καφε το μεσημερι ειναι ταχα κατακοποι!!Και η πλακα ειναι οτι το πιστευουν!
Κεντρο Αθηνας υπηρετω.Εσυ?

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
Αεροπορια για παντα ρεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

camelsat

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
97 ΣΤ'
3 μήνες Αυλώνα
15 μήνες Καρωτή Έβρου

ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΣΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ Μ88..........

ΤΟΝ ΗΠΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.........................

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.019
Πόντοι
1.486
Το ξερω οτι δεν ειναι.Το μονο κακο οτι καποιοι(οχι ολοι βεβαια)που υπηρετουν στα γραφεια στο κεντρο της Αθηνας ξυνοντε ολοι μερα και δεν κανουν τιποτα!!!ΤΙποτα ομως!Μεχρι και το ποτηρι με το νερο ναυτης πρεπει να τους το φερνει.Και αφου εχουν φαει 2 σαντουιτς και εχουν πιει και ενα καφε το μεσημερι ειναι ταχα κατακοποι!!Και η πλακα ειναι οτι το πιστευουν!
Αμφιάλη και έρχομαι Κλαυθμώνος.Λες να τα πούμε?

cybertaz

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
237( IMIA ) ΟΜΑΔΑ ΑΠΩΘΗΣΗΣ ΝΕΑΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΕ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
[/quo
Αμφιάλη και έρχομαι Κλαυθμώνος.Λες να τα πούμε?
Γιατι οχι?Ποσο χρονων εισαι?Ιι βαθμο εχεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom