Νέα

Τι σειρά είμαστε...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πού υπηρετήσατε;

• Στρατός Ξηράς

Ψήφοι: 229 78,2%
  • Πολεμικό Ναυτικό

Ψήφοι: 28 9,6%
  • Πολεμική Αεροπορία

Ψήφοι: 36 12,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    293

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Κυριε Λοχαγε αναφερω,
Στρατιωτης Διαβιβασεων Κaiaphas
2005 Γ' ΕΣΣΟ (292) Οδηγος,
Υπηρετησα σε 295 ΤΕ στην Κω
                      ΚΕΕΜ στη Σπαρτη
                      474ΤΔΒΕΘ στη Ροδο
                      ΚΕΔΒ στη καλαματα
Και ετουμε 10ημερης τιμητικης αδειας για να παω στα στριπτιτζαδικα!    

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Αναφέρω
Στρ(ΜΧ)
Σειρά 216 (92Α ΕΣΣΟ για τους ξενέρωτους)
ΚΕΜΧ (Ναύπλιο)
Ειδικότητα Αποθηκάριος Πυρομαχικών-Εκρηκτικών
695 ΑΒΠ (Στυλίδα)
744 ΛΜΧ Γ/Φ Ribbon (Αμπελώνας Λάρισας)
725 ΤΜΧ (Μενίδι Στρατόπεδο Καποτά)
Θητεία 19 μήνες
Ημιανάς!

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Έφεδρος Λοχίας Τεχνικού  SinCity
95Β
235
Κόρινθος
Πάτρα
Σταυρούπολη
Αλεξ/πολή
306 ΕΒ
απολελέ

epilarxos πρέπει να πέτυχες στο κουφόβουνο σειρές μου. Ελπίζω να ήσουν ευγενικός μαζί τους

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
....
epilarxos πρέπει να πέτυχες στο κουφόβουνο σειρές μου. Ελπίζω να ήσουν ευγενικός μαζί τους
Εκανα χρέη επιλοχία και όντως είχα σειρές σου, Νομίζω ότι ήταν πολύ ικανοποιημένα τα παιδιά μαζί μου... θα σε pm για ονόματα (αν τα θυμάμαι καλά ακόμη...)

Επισκέπτης
95Α(ΕΣΣΟ)234 σειρα
Θηβα
ΑΘηνα
Κω
Αθηνα
Λοχιαs Στρατονομιαs

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
αα και κατι αλλο
τι μηνα πειγες στην ΜΥΚ?

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Γ99 ΕΣΣΟ (260 σειρά) Πολεμική Αεροπορία

Τρίπολη
Λάρισα (για βέλος)
Λήμνος (παρά τα όσα λέγανε πέρασα πολύ καλά
Τανάγρα.

Α, και δείτε σε τι εκπαιδεύτηκα:

http://[URL unfurl="true"]www.new-factoria.ru/missile/wobb/skyguard/skyguard_lan.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.new-factoria.ru/missile/wobb/skyguard/skyguard_aspide.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.new-factoria.ru/missile/wobb/skyguard/skyguard_oerlikon.jpg[/img[/URL]]

Πάντως έχει πλάκα να βλέπεις 2 βύσματα (ναυτικό) να τσακώνονται για το ποιός πέρασε δύσκολα. Τι να πουν και αυτοί που πήγαν στον Έβρο?  Οι τις αεροπορίας/ναυτικού τουλάχιστον μην παραπονιέστε πόσο χάλια σας πήγε δημόσια γιατι μας διαβάζουν και άλλοι και γελάνε :)
Θυμάμαι που είχαν έρθει μια μέρα κάτι στραταίοι για εκπαίδευση.
Εμείς είμαστε χαλαρά και χύμα στην καντίνα με την μουσική μας, και δεν μας κόλλαγε κανένας μόνιμος (οχι οτι δεν είχαμε καραγκιόζηδες φυσικά). Οι κακόμοιροι οι φαντάροι του στρατού ξηράς τα άκουγαν συνέχεια απο κάτι λοχίες για χαζομάρες και του είχαν συνέχεια στην τσίτα. ʼσε που οι υπαξιωματικοί του στρατού ξηράς έκαναν τους δικούς μας υπαξιωματικούς να μοιάζουν με πυρηνικοί επιστήμονες  σε συνέδριο για το savoir vivre.  :2funny:
Μπορεί να είναι αρκετοί αυτοί που περάσανε καλύτερα απο εμένα (ακόμα και στον στρατό ξηράς) αλλα είναι ακόμα περισσότεροι αυτοί που περάσανε πολύ χειρότερα απο εμένα.

[/quote]
Γνωριζομαστε φιλε μου με το παιδι και καναμε πλακα.Δεν τσακωνομαστε.Πλακιτσα ειναι.Και το ξερω οτι περναω  καλα και πιστεψε με το εκτιμαω πραγματικα.Γιατι βλεπω αλλους στην υπηρεσια που ειμαι και κανουν λες και ειναι στις ειδικες δυναμεις.Μιλαμε για πολυ σαπιλα.

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
01 ΣΤ Π.Ν.

ΣΟΥΔΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΠΚ

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.074
Πόντοι
12.056
Eνταξει αγαπητε....ΔΕΑ εισαι...οχι και στραταρχης  :grin: :grin:
Δεν νομιζω να εισαι απο εκεινους τους δοκιμους που οταν πηραν το αστερι νομισαν οτι επιασαν το παπα απο τα αρχιδια...Εχω γνωρισει ΔΕΑ μεγαλους καρπαζοεισπρακτορες αλλα εμενα δεν μπορουσαν να που κανουν τιποτα καθοτι εκτελουσα χρεη επιλοχια (ΔΝΕΑΣ)
Φυσικα δεν αμαφερομαι προσωπικα σε σενα...θα εχεις λογους να μην θες να πεις πολλα και respect  :dancing:

airjordan23

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Σειρα 231 !!!

ΔΕΑ (ΥΠ) ---- 16/12/2004

Κορινθος (ΚΕΝΤΡΟ) ---1 ΜΉΝΑ
ΛΑΜΙΑ (ΣΥΠ)---- 4 ΜΗΝΕΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (12 ΛΥΠ) ---8 ΜΗΝΕΣ
Φ.Ε.Δ (ΠΡΩΗΝ Σ.Φ.Α -ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΥΛΩΝΑΣ)- 11 ΜΗΝΕΣ(1 ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΗ)

Πολύ βισματικό σώμα ,ο θεός και η ψυχή τους γιατί με πήγαν εκεί  ...Μετάταξη απο πεζικό (κόρινθο) και δόκιμος Λαμία .Υπήρχε ένας στρατηγός συνονόματος τότε και με είχανε ζαλίσει όλοι ...Ούτε που τον είχα ακούσει μέχρι που πήγα φανταράκι και μετά πούλαγα τρελίτσα ... 

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Κανένας `αστυφύλακας' από 541 Ρόδο 214 σειρά

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Στ'00!!
Αεροπορία!!
Τρίπολη-Σκύρο(ραντάρ)-Τατόι (ΣΠΑ)!!
Και είχα παληκάρια που παραπονιόντουσαν
για τις 2-3 φορές την εβδομάδα που είχαμε
υπηρεσία (ύπνος,filmnet,πλύσιμο αμαξιού μας,κτλ βαριές δουλειές)!
ΈΛΕΟΣ!!!

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Γ99 ΕΣΣΟ (260 σειρά) Πολεμική Αεροπορία

Τρίπολη
Λάρισα (για βέλος)
Λήμνος (παρά τα όσα λέγανε πέρασα πολύ καλά
Τανάγρα.

Α, και δείτε σε τι εκπαιδεύτηκα:

http://[URL unfurl="true"]www.new-factoria.ru/missile/wobb/skyguard/skyguard_lan.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.new-factoria.ru/missile/wobb/skyguard/skyguard_aspide.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.new-factoria.ru/missile/wobb/skyguard/skyguard_oerlikon.jpg[/img[/URL]]

Πάντως έχει πλάκα να βλέπεις 2 βύσματα (ναυτικό) να τσακώνονται για το ποιός πέρασε δύσκολα. Τι να πουν και αυτοί που πήγαν στον Έβρο?  Οι τις αεροπορίας/ναυτικού τουλάχιστον μην παραπονιέστε πόσο χάλια σας πήγε δημόσια γιατι μας διαβάζουν και άλλοι και γελάνε :)
Θυμάμαι που είχαν έρθει μια μέρα κάτι στραταίοι για εκπαίδευση.
Εμείς είμαστε χαλαρά και χύμα στην καντίνα με την μουσική μας, και δεν μας κόλλαγε κανένας μόνιμος (οχι οτι δεν είχαμε καραγκιόζηδες φυσικά). Οι κακόμοιροι οι φαντάροι του στρατού ξηράς τα άκουγαν συνέχεια απο κάτι λοχίες για χαζομάρες και του είχαν συνέχεια στην τσίτα. ʼσε που οι υπαξιωματικοί του στρατού ξηράς έκαναν τους δικούς μας υπαξιωματικούς να μοιάζουν με πυρηνικοί επιστήμονες  σε συνέδριο για το savoir vivre.  :2funny:
Μπορεί να είναι αρκετοί αυτοί που περάσανε καλύτερα απο εμένα (ακόμα και στον στρατό ξηράς) αλλα είναι ακόμα περισσότεροι αυτοί που περάσανε πολύ χειρότερα απο εμένα.

[/quote]

Μην νομίζεις οτι το Ναυτικό είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά αν είσαι σε πλοίο που τραβάει πολλά πλεύσιμα. Έχω τραβήξει πολλά τριήμερα και τετραήμερα αϋπνος, λόγω ασκήσεων εν πλω, έχω ζήσει την εμπειρία που ονομάζεται πετρέλευση εν πλω (αν ρωτήσεις άλλους απο το Ναυτικό θα σου πουν τι ακριβώς είναι αυτό), έχω ζήσει αρκετές φορές, λόγω ειδικότητας, πράγματα που, πίστεψέ με, δεν θα ήθελες να τα ζήσεις και δεν τα εύχομαι ούτε στον εχθρό μου. Θα σου πω μόνο οτι στο τελευταίο μου πλεύσιμο πριν τη μετάθεση, είχαμε ένα Τούρκικο υποβρύχιο να είναι κολλημένο πίσω μας επι τρείς ημέρες και να μην απομακρύνεται μέχρι να φτάσουμε στη Λήμνο, που υπήρχαν και δύο φρεγάτες. Η κατάσταση ήταν τόσο τεταμένη σε όλο αυτό το διάστημα, που κανείς δεν έφυγε απο το πόστο του παρα μόνο για κατούρημα. Ακόμα και το φαγητό είχε αντικατασταθεί απο μερίδες μάχης και πολύ-πολύ καφέ

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
ελα ρε ΛΑΓΚΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

Λοιπον εγω ισως περασα απο τις χειροτερες θητειες που παιζουν σε πεζικο.........ξεκιναω λοιπον...

255(δ'εσσο ιουλιος 1998)
Κεντρο=τριπολη αρκαδιας(σκασαμε στη ζεστη!!!!!!!)
2ο Κεντρο(λογω ειδικοτητας..Ο.Ε.Α.)=στρατοπεδο κατσιμητρου στο περαμα των ιωαννινων......ΠΙΠΑ-ΚΩΛΟ 2 μηνες εκει......
Μεταθεση 9μηνου....καβυλη ορεστιαδας(μονο ανθρωποι και κουνουπια ζουν εκει.......τα δε τρωνε τους μεν).....-25 γεναρη-μαρτη μεσο ορο.....πουτσοκρυο,κρυοπαγηματα και λοιπες κακουχιες.......αφου στη σκοπα ειχα παρει οινοπνευμα και το εριχνα στα αρβυλα,αναβ α φωτια καθε 5,6 λεπτα γιατι δεν αντεχα....3ος ΛΑΤ ο λοχος.......καθε μερα σκοπα επι 3 μηνες.....και μετα σκοπα καθε 2 μερες.....το μονο θετικο εκει ηταν οτι οταν επεφτες να κοιμηθεις ησουν πτωμα αλλα δεν μπορουσες να κοιμηθεις ειτε απο το κρυο,ειτε απο τη ζεστη και τα κουνουπια.......
2η μεταθεση και τελευταια=638 ΜΧΤΠ ΛΑΓΚΑΔΑ....ΑΝΤΙΣΧΗς ενας γαματος τυπος ο κ.ΣΑΡΗΠΑΠΑΣ....γαμω τα παιδια.....δεν εχω ξαναδει τετοιον χαβαλε αξιωματικο.....αλλα το ταγμα μαυρο!πολυ σκοπια με τα μουνια τους 254 να μας χωνουν(μας εχωναν οι αθηναιοι σε αγγαρειες και οι νιουφηδες οι ντοπιοι που πρωτα εκανα θητεια εκει και μετα εβρο τσακωνοντουσαν στο ΚΨΜ για το ποιος θα πρωτοπαρει καφε.....προς τα τελη δε.......πιπα κωλο εμπλοκη με τις υπηρεσιες....και ενα κρυο απιστευτο....υγρασια και ψωλοκρυο............στρατοπεδο χαλια ολο βουρκους και λασπες....και δεν μας εφταναν αυτα μονο.....επειδη ανηκαμε στους μαυρους της ασσυρου μας βγαζαν στον 17ο μηνα για ασκησεις χειμερινης διαβιωσης και θελαμε 10 μερες για απολυτηριο ρε πουστη!!!!!!!!!!!!

Ξόφαλτσα πέρασα!!! Είσουνα μάλλον στο στρατόπεδο Μπαρέτη (δεν υπάρχει πια!) Εγώ στου Ράμναλη, δίπλα από το αγνό (η παλιά αμερικλάνικη βάση)! Κρίμα! Όταν υπηρετούσα στου Ράμναλη, στου Μπαρέτη υπήρχε ο δόκιμος που είχε κάψει τα κουτάβια του στρατοπέδου!!! Είχε γίνει μέγας σάλος τότε! Κτηνωδία! Ήταν πιο νέος από μενα (φυσικά)!

ΝΕΕΕΕΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙ!!!!!

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
σειρα 201 !
ΚΕΠΒ ΘΗΒΑ, Κατόπιν Κω (148 ΤΕΑ) Πολύ μαυρίλα....συνέχεια ασκήσεις, επιθεωρήσεις, σκηνάκια 4 και 8 μέρες με βολή πυροβολικού.
Κατόπιν Σέρρες, Σιδηρόκαστρο, πιό χαλαρά, απο όπου πήρα και απολυτήριο....

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  95A (μαλλον 245)

3 μηνες Τριπολη κατασκήνωση
  6 μήνες 5ος ΣΑ εκει που παιρνω εξοδο σημαίνει κάνω μπάνιο επιτέλους
Μποχα(λισταν)
11 Μοιρα ΓΕΑ (το οσιο βυσμάτωμα αλλα ειχα μαυρίσει πριν οποτε έκανα την παπια)
Ενδεικτικο του πως πέρασα 5-7 σκοπια 8 προσκλητήριο 9 εφύγα με άδεια απολύσεως .

Παντως δεν έχει σημασία που ειναι μια μοναδα αλλα η γενικότερη κατασταση και το μέσο σου. Ενδεικτικα αν παρετε μια μερα το μετρο απο Εθνικη Αμυνα απο την πλευρα του πενταγωνου ριξτε μια ματια σε κατι θαλάμους φανταρων που υπαρχουν εκει. Ή το ταγμα ΓΕΣ ειναι ή πιθανότερα το ταγμα ΓΕΕΘΑ. Αν δειτε και κανα φανταρο θα τρομάξετε  μπροστα τουσ οι Πακιστανοι ειναι Σουηδοί τετοια μαυρίλα στο κεντρο της Αθηνας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom