Νέα

Τι σειρά είμαστε...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πού υπηρετήσατε;

• Στρατός Ξηράς

Ψήφοι: 229 78,2%
  • Πολεμικό Ναυτικό

Ψήφοι: 28 9,6%
  • Πολεμική Αεροπορία

Ψήφοι: 36 12,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    293

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Π.Α. ΣΤ'92(221).Τρίπολη 2η μοίρα και στη συνέχεια Μ.Ε.Τ.Α.Πλάκα είχε.

Επισκέπτης
  Παρεπιμπτόντος, κάποτε θυμάμαι μας είχαν φέρει μία διμοιρία ΛΟΚατζήδες για μεταφορά στη Λήμνο και εκπαίδευση σε αποβτικές κινήσεις. Επι τρείς σερί ημέρες ήταν όλοι και ξέρναγαν στο κατάστρωμα του ASROC. Όταν δε, βάραγε κανένας συναγερμός, τους έβριζε ολόκληρο το πλήρωμα, γιατί ήταν όλοι σα χαμένοι μες στη μέση.

Όλοι έχουν από μία ιστορία για το πόσο μ... είναι οι ΛΟΚατζήδες αλλά κανείς από αυτούς όλους δεν είχε τα κουράγια να πάει...

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Ρε Παπακαλιάτη σηματωρός ήμουν κ μάλιστα σε 24ωρη βάση λόγω έλλειψης ναυτών.Εσύ τι υπηρεσία έκανες ρε;να παραγγέλνεις σουβλάκια;
Σηματωρος ε?Δηλαδη μια 24 ωρη και 2 off μετα!!Σωστα??Σουβλακια δεν παραγγελνω πλεον γιατι δεν κανω βαρδιες!Τα λεφτα μου τα τρωω στο Κινο που παω και πεζω στο προπατζιδικο!!!Πρεπει να περσαει και η ωρα!!
Μας και οι δυο μας ειμαστε πονεμενα κομμαντο να κανουμε ανακωχη καλυτερα??ΤΙ ΛΕΣ???

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Εφ Ανθ/λγος (ΥΠ), 99ΣΤ' ΕΣΣΟ (263)

Λαμία 5 μήνες. φρεσκαδούρα, χαβαλές, δύσκολα αλλά ανθρώπινα. καλή εμπειρία (έχασα 15 κιλά)

Κουφόβουνο Έβρου 10 μήνες. Είχε καλές και κακές στιγμές. Πολύς χαβαλές με τον συγκάτοικο. Θεσσαλονίκη κάθε ΣΚ (μας έτρωγε η τότε γκόμενα), μαυρίλα στην έξοδο (μόνο στρατιώτες στα μαγαζά!) καλή εμπειρία (πήρα 30 κιλά)

Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης 10 μήνες. Αρκετά εύκολα αν και με ευθύνες στο τέλος αλλά ο ΠΠΠ δόκιμος δεν μάσισε! Καλός χαβαλές στο στρατόπεδο. Μας έστειλε η γκόμενα! καλή εμπειρία (πήρα 15 κιλά)

ελα ρε ΛΑΓΚΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

Λοιπον εγω ισως περασα απο τις χειροτερες θητειες που παιζουν σε πεζικο.........ξεκιναω λοιπον...

255(δ'εσσο ιουλιος 1998)
Κεντρο=τριπολη αρκαδιας(σκασαμε στη ζεστη!!!!!!!)
2ο Κεντρο(λογω ειδικοτητας..Ο.Ε.Α.)=στρατοπεδο κατσιμητρου στο περαμα των ιωαννινων......ΠΙΠΑ-ΚΩΛΟ 2 μηνες εκει......
Μεταθεση 9μηνου....καβυλη ορεστιαδας(μονο ανθρωποι και κουνουπια ζουν εκει.......τα δε τρωνε τους μεν).....-25 γεναρη-μαρτη μεσο ορο.....πουτσοκρυο,κρυοπαγηματα και λοιπες κακουχιες.......αφου στη σκοπα ειχα παρει οινοπνευμα και το εριχνα στα αρβυλα,αναβ α φωτια καθε 5,6 λεπτα γιατι δεν αντεχα....3ος ΛΑΤ ο λοχος.......καθε μερα σκοπα επι 3 μηνες.....και μετα σκοπα καθε 2 μερες.....το μονο θετικο εκει ηταν οτι οταν επεφτες να κοιμηθεις ησουν πτωμα αλλα δεν μπορουσες να κοιμηθεις ειτε απο το κρυο,ειτε απο τη ζεστη και τα κουνουπια.......
2η μεταθεση και τελευταια=638 ΜΧΤΠ ΛΑΓΚΑΔΑ....ΑΝΤΙΣΧΗς ενας γαματος τυπος ο κ.ΣΑΡΗΠΑΠΑΣ....γαμω τα παιδια.....δεν εχω ξαναδει τετοιον χαβαλε αξιωματικο.....αλλα το ταγμα μαυρο!πολυ σκοπια με τα μουνια τους 254 να μας χωνουν(μας εχωναν οι αθηναιοι σε αγγαρειες και οι νιουφηδες οι ντοπιοι που πρωτα εκανα θητεια εκει και μετα εβρο τσακωνοντουσαν στο ΚΨΜ για το ποιος θα πρωτοπαρει καφε.....προς τα τελη δε.......πιπα κωλο εμπλοκη με τις υπηρεσιες....και ενα κρυο απιστευτο....υγρασια και ψωλοκρυο............στρατοπεδο χαλια ολο βουρκους και λασπες....και δεν μας εφταναν αυτα μονο.....επειδη ανηκαμε στους μαυρους της ασσυρου μας βγαζαν στον 17ο μηνα για ασκησεις χειμερινης διαβιωσης και θελαμε 10 μερες για απολυτηριο ρε πουστη!!!!!!!!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σηματωρος ε?Δηλαδη μια 24 ωρη και 2 off μετα!!Σωστα??Σουβλακια δεν παραγγελνω πλεον γιατι δεν κανω βαρδιες!Τα λεφτα μου τα τρωω στο Κινο που παω και πεζω στο προπατζιδικο!!!Πρεπει να περσαει και η ωρα!!
Μας και οι δυο μας ειμαστε πονεμενα κομμαντο να κανουμε ανακωχη καλυτερα??ΤΙ ΛΕΣ???

Με βύσματα ποτέ.Κ μας έπαιζε 1-1.Μετά την 24ωρη στο καπάκι σηματωρείο το πρωί.Μέχρι την έξοδο το μεσημέρι.Το άλλο πρωί όταν έμπαινα τα ίδια.Κ ήμουν καλός σηματωρός(φιλότιμο βλέπεις  :jerking:)κ δύσκολα με έβγαζαν από εκεί.

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Με βύσματα ποτέ.Κ μας έπαιζε 1-1.Μετά την 24ωρη στο καπάκι σηματωρείο το πρωί.Μέχρι την έξοδο το μεσημέρι.Το άλλο πρωί όταν έμπαινα τα ίδια.Κ ήμουν καλός σηματωρός(φιλότιμο βλέπεις  :jerking:)κ δύσκολα με έβγαζαν από εκεί.

Αδελφέ μου, υπάρχει και το γνωστό δημώδες...
"Αν δεν γαμήθηκες μικρός, θα γαμηθείς σηματωρός"
:2funny: :2funny: :2funny:

Χωρίς παρεξήγηση, έτσι; Μαλακίες λέμε να περάσει η ώρα, απλά

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Εμ ρε ψαρακι επρεπε να το ξερες!!Ποτε δεν τα κανεις ολα τελεια γιατι μετα σε φορτωνουν!!Τελοσπαντων θα τα πουμε και απο κοντα.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΑΝΑΚΩΧΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΡΕ!!!

doctor pank

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αεροπορία
Ε 91
Τρίπολη
110 ΠΜ Λάρισα
Πεδίο Βολής Κρανέα Ελασσόνος

Νομίζω ότι είμαι ίδια σειρά με GIORGOSK &  Raven M (?)

hot_alkis

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
1994 ΣΤ΄ΕΣΣΟ

Μεσολόγγι 2/39 Σ.Π.
Λαγός Διδυμοτείχου  564 Μ/Κ Τ.Π. (Το απόλυτο γαμίσι)
Φιλιάτες 628 Τάγμα Προκαλύψεως ( Σε φυλάκια στα Ελληνοαλβανικά σύνορα)

6john9

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
93 ΣΤ (αναβολή για σπουδές απο 87 ΣΤ)

Εφ. Ανθ/χος (ΤΘ)

ΚΕΤΘ για 4 μήνες
ΥΕΘΑ για 2 μηνες
ΕΥΠ για 4 μηνες

Διπλοντούβαρο 14 μήνες  Δ' ΕΑΝ και 16 ΜΠ ...

Στην Αθήνα καλά .... αλλά μετά πολύ πήχτρα ...απολυτήριο κυριακή πρωί και απο την παρασκευή είχα υπηρεσία ....

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
285 αν θυμάμαι καλά (2003 Δ' ΕΣΣΟ)

9ο ΣΠ (Καλαμάτα) 1 μήνας
526 (Αλεξανδρούπολη) 5 μήνες
518 (Κ. Ν.) 1,5 μήνας
ΜΥ/ΕΠΥΕΘΑ (Αθήνα) 4,5 μήνες

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
256 (1998 E') ΠΥΡΟΒΟΛΙΚO Θήβα,
2 μηνες Σπαρτη για Ειδικοτητα,Υ.Κ.Ο.Α
μετα 2 μηνες Θηβα για Λοχιας
και 9 μηνες Ροδο 95 ΤΕ πολυ μαυριλα ταγμα
τελος για ξεκουραση τους 5 υπολοιπους μηνες
Θηβα ΥΚΟΑ γραφειο κινησης ολου του κεντρου.
Αν και περασα μαυριλα ωστοσο ξαναπηγαινα στην Ροδο παλιος ομως ετσι!!!!!!!!!!

Soulis(1)

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
01 ΣΤ ΕΣΣΟ
ΣΕΑΠ
ΚΕΑΠ
ΣΧΑΛ
521 ΤΠ/Ν

ORTONISLAND

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
1995 Α ΕΣΣΟ  

ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΚΕΒΟΠ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ
2 ΤΠ ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΚΥΠΡΟΣ
ΚΕΒΟΠ
πολιτης .............

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.076
Πόντοι
12.056
214 σειρα..
91Ε εσσο
ΚΟΡΙΝΘΟΣ -ΚΕΒΟΠ-ΛΥΒ
και μετα 221ΤΕ Μυτιληνη.... :dancing:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.076
Πόντοι
12.056
91 Ε (214)   Σκορδαλία ( 11 σ.π)  μετα κεβοπ  εκπαιδευση σε παο αν και ειμαι παναθα πηγα για μετεκπαίδευση..χεχε  περασα λυβ κεβοπ ( χαλαρα μαλλον) και μετα 9 μήνες γκασμαδία στον πολυχνιτο....αν η διαδρομη ειναι κοινη σε καποια σειρουλα η αντε μεχρι γιοκα ...χεχεχε ας  το πει φαση θα εχει
Μεγαλεεε....Κεβοπ μαζι ειμαστε....αν ειχες παει για κουρεμα ποτε εκει μεσα σιγουρα θα ειχες περασει απο τα χερια μου,ειχα χωθει εκει μεσα για να γλυτωσω τις αγγαρειες...χαχαχαχαα

leone72

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
0
222 93A
Κορινθος-Κως και τελευταιο μηνα απολυσεως με φερανε οι μαλακες στην ΑΣΔΕΝ και εκανα αλλους 5 μηνες!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom