You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι σειρά είμαστε...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 115K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Παρεπιμπτόντος, κάποτε θυμάμαι μας είχαν φέρει μία διμοιρία ΛΟΚατζήδες για μεταφορά στη Λήμνο και εκπαίδευση σε αποβτικές κινήσεις. Επι τρείς σερί ημέρες ήταν όλοι και ξέρναγαν στο κατάστρωμα του ASROC. Όταν δε, βάραγε κανένας συναγερμός, τους έβριζε ολόκληρο το πλήρωμα, γιατί ήταν όλοι σα χαμένοι μες στη μέση.
Όλοι έχουν από μία ιστορία για το πόσο μ... είναι οι ΛΟΚατζήδες αλλά κανείς από αυτούς όλους δεν είχε τα κουράγια να πάει...
gatos19811981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Σηματωρος ε?Δηλαδη μια 24 ωρη και 2 off μετα!!Σωστα??Σουβλακια δεν παραγγελνω πλεον γιατι δεν κανω βαρδιες!Τα λεφτα μου τα τρωω στο Κινο που παω και πεζω στο προπατζιδικο!!!Πρεπει να περσαει και η ωρα!!Ρε Παπακαλιάτη σηματωρός ήμουν κ μάλιστα σε 24ωρη βάση λόγω έλλειψης ναυτών.Εσύ τι υπηρεσία έκανες ρε;να παραγγέλνεις σουβλάκια;
Μας και οι δυο μας ειμαστε πονεμενα κομμαντο να κανουμε ανακωχη καλυτερα??ΤΙ ΛΕΣ???
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Εφ Ανθ/λγος (ΥΠ), 99ΣΤ' ΕΣΣΟ (263)
Λαμία 5 μήνες. φρεσκαδούρα, χαβαλές, δύσκολα αλλά ανθρώπινα. καλή εμπειρία (έχασα 15 κιλά)
Κουφόβουνο Έβρου 10 μήνες. Είχε καλές και κακές στιγμές. Πολύς χαβαλές με τον συγκάτοικο. Θεσσαλονίκη κάθε ΣΚ (μας έτρωγε η τότε γκόμενα), μαυρίλα στην έξοδο (μόνο στρατιώτες στα μαγαζά!) καλή εμπειρία (πήρα 30 κιλά)
Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης 10 μήνες. Αρκετά εύκολα αν και με ευθύνες στο τέλος αλλά ο ΠΠΠ δόκιμος δεν μάσισε! Καλός χαβαλές στο στρατόπεδο. Μας έστειλε η γκόμενα! καλή εμπειρία (πήρα 15 κιλά)
ελα ρε ΛΑΓΚΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!
Λοιπον εγω ισως περασα απο τις χειροτερες θητειες που παιζουν σε πεζικο.........ξεκιναω λοιπον...
255(δ'εσσο ιουλιος 1998)
Κεντρο=τριπολη αρκαδιας(σκασαμε στη ζεστη!!!!!!!)
2ο Κεντρο(λογω ειδικοτητας..Ο.Ε.Α.)=στρατοπεδο κατσιμητρου στο περαμα των ιωαννινων......ΠΙΠΑ-ΚΩΛΟ 2 μηνες εκει......
Μεταθεση 9μηνου....καβυλη ορεστιαδας(μονο ανθρωποι και κουνουπια ζουν εκει.......τα δε τρωνε τους μεν).....-25 γεναρη-μαρτη μεσο ορο.....πουτσοκρυο,κρυοπαγηματα και λοιπες κακουχιες.......αφου στη σκοπα ειχα παρει οινοπνευμα και το εριχνα στα αρβυλα,αναβ α φωτια καθε 5,6 λεπτα γιατι δεν αντεχα....3ος ΛΑΤ ο λοχος.......καθε μερα σκοπα επι 3 μηνες.....και μετα σκοπα καθε 2 μερες.....το μονο θετικο εκει ηταν οτι οταν επεφτες να κοιμηθεις ησουν πτωμα αλλα δεν μπορουσες να κοιμηθεις ειτε απο το κρυο,ειτε απο τη ζεστη και τα κουνουπια.......
2η μεταθεση και τελευταια=638 ΜΧΤΠ ΛΑΓΚΑΔΑ....ΑΝΤΙΣΧΗς ενας γαματος τυπος ο κ.ΣΑΡΗΠΑΠΑΣ....γαμω τα παιδια.....δεν εχω ξαναδει τετοιον χαβαλε αξιωματικο.....αλλα το ταγμα μαυρο!πολυ σκοπια με τα μουνια τους 254 να μας χωνουν(μας εχωναν οι αθηναιοι σε αγγαρειες και οι νιουφηδες οι ντοπιοι που πρωτα εκανα θητεια εκει και μετα εβρο τσακωνοντουσαν στο ΚΨΜ για το ποιος θα πρωτοπαρει καφε.....προς τα τελη δε.......πιπα κωλο εμπλοκη με τις υπηρεσιες....και ενα κρυο απιστευτο....υγρασια και ψωλοκρυο............στρατοπεδο χαλια ολο βουρκους και λασπες....και δεν μας εφταναν αυτα μονο.....επειδη ανηκαμε στους μαυρους της ασσυρου μας βγαζαν στον 17ο μηνα για ασκησεις χειμερινης διαβιωσης και θελαμε 10 μερες για απολυτηριο ρε πουστη!!!!!!!!!!!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Σηματωρος ε?Δηλαδη μια 24 ωρη και 2 off μετα!!Σωστα??Σουβλακια δεν παραγγελνω πλεον γιατι δεν κανω βαρδιες!Τα λεφτα μου τα τρωω στο Κινο που παω και πεζω στο προπατζιδικο!!!Πρεπει να περσαει και η ωρα!!
Μας και οι δυο μας ειμαστε πονεμενα κομμαντο να κανουμε ανακωχη καλυτερα??ΤΙ ΛΕΣ???
Με βύσματα ποτέ.Κ μας έπαιζε 1-1.Μετά την 24ωρη στο καπάκι σηματωρείο το πρωί.Μέχρι την έξοδο το μεσημέρι.Το άλλο πρωί όταν έμπαινα τα ίδια.Κ ήμουν καλός σηματωρός(φιλότιμο βλέπεις )κ δύσκολα με έβγαζαν από εκεί.
powerline75
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Με βύσματα ποτέ.Κ μας έπαιζε 1-1.Μετά την 24ωρη στο καπάκι σηματωρείο το πρωί.Μέχρι την έξοδο το μεσημέρι.Το άλλο πρωί όταν έμπαινα τα ίδια.Κ ήμουν καλός σηματωρός(φιλότιμο βλέπεις )κ δύσκολα με έβγαζαν από εκεί.
Αδελφέ μου, υπάρχει και το γνωστό δημώδες...
"Αν δεν γαμήθηκες μικρός, θα γαμηθείς σηματωρός"
Χωρίς παρεξήγηση, έτσι; Μαλακίες λέμε να περάσει η ώρα, απλά
gatos19811981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Εμ ρε ψαρακι επρεπε να το ξερες!!Ποτε δεν τα κανεις ολα τελεια γιατι μετα σε φορτωνουν!!Τελοσπαντων θα τα πουμε και απο κοντα.Με βύσματα ποτέ.Κ μας έπαιζε 1-1.Μετά την 24ωρη στο καπάκι σηματωρείο το πρωί.Μέχρι την έξοδο το μεσημέρι.Το άλλο πρωί όταν έμπαινα τα ίδια.Κ ήμουν καλός σηματωρός(φιλότιμο βλέπεις )κ δύσκολα με έβγαζαν από εκεί.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΑΝΑΚΩΧΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΡΕ!!!
doctor pank
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αεροπορία
Ε 91
Τρίπολη
110 ΠΜ Λάρισα
Πεδίο Βολής Κρανέα Ελασσόνος
Νομίζω ότι είμαι ίδια σειρά με GIORGOSK & Raven M (?)
Ε 91
Τρίπολη
110 ΠΜ Λάρισα
93 ΣΤ (αναβολή για σπουδές απο 87 ΣΤ)
Εφ. Ανθ/χος (ΤΘ)
ΚΕΤΘ για 4 μήνες
ΥΕΘΑ για 2 μηνες
ΕΥΠ για 4 μηνες
Διπλοντούβαρο 14 μήνες Δ' ΕΑΝ και 16 ΜΠ ...
Στην Αθήνα καλά .... αλλά μετά πολύ πήχτρα ...απολυτήριο κυριακή πρωί και απο την παρασκευή είχα υπηρεσία ....
Εφ. Ανθ/χος (ΤΘ)
ΚΕΤΘ για 4 μήνες
ΥΕΘΑ για 2 μηνες
ΕΥΠ για 4 μηνες
Διπλοντούβαρο 14 μήνες Δ' ΕΑΝ και 16 ΜΠ ...
Στην Αθήνα καλά .... αλλά μετά πολύ πήχτρα ...απολυτήριο κυριακή πρωί και απο την παρασκευή είχα υπηρεσία ....
Επισκέπτης
Αεροπορία
Ε 91
Τρίπολη
110 ΠΜ Λάρισα
Α 93. Τρίπολη, Αντ/σιο Αλίαρτου, Σ.Γ. ΥΕΘΑ.
256 (1998 E') ΠΥΡΟΒΟΛΙΚO Θήβα,
2 μηνες Σπαρτη για Ειδικοτητα,Υ.Κ.Ο.Α
μετα 2 μηνες Θηβα για Λοχιας
και 9 μηνες Ροδο 95 ΤΕ πολυ μαυριλα ταγμα
τελος για ξεκουραση τους 5 υπολοιπους μηνες
Θηβα ΥΚΟΑ γραφειο κινησης ολου του κεντρου.
Αν και περασα μαυριλα ωστοσο ξαναπηγαινα στην Ροδο παλιος ομως ετσι!!!!!!!!!!
2 μηνες Σπαρτη για Ειδικοτητα,Υ.Κ.Ο.Α
μετα 2 μηνες Θηβα για Λοχιας
και 9 μηνες Ροδο 95 ΤΕ πολυ μαυριλα ταγμα
τελος για ξεκουραση τους 5 υπολοιπους μηνες
Θηβα ΥΚΟΑ γραφειο κινησης ολου του κεντρου.
Αν και περασα μαυριλα ωστοσο ξαναπηγαινα στην Ροδο παλιος ομως ετσι!!!!!!!!!!
ORTONISLAND
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
1995 Α ΕΣΣΟ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΚΕΒΟΠ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ
2 ΤΠ ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΚΥΠΡΟΣ
ΚΕΒΟΠ
πολιτης .............
ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΚΕΒΟΠ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ
2 ΤΠ ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΚΥΠΡΟΣ
ΚΕΒΟΠ
πολιτης .............
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.076
- Πόντοι
- 12.056
Μεγαλεεε....Κεβοπ μαζι ειμαστε....αν ειχες παει για κουρεμα ποτε εκει μεσα σιγουρα θα ειχες περασει απο τα χερια μου,ειχα χωθει εκει μεσα για να γλυτωσω τις αγγαρειες...χαχαχαχαα91 Ε (214) Σκορδαλία ( 11 σ.π) μετα κεβοπ εκπαιδευση σε παο αν και ειμαι παναθα πηγα για μετεκπαίδευση..χεχε περασα λυβ κεβοπ ( χαλαρα μαλλον) και μετα 9 μήνες γκασμαδία στον πολυχνιτο....αν η διαδρομη ειναι κοινη σε καποια σειρουλα η αντε μεχρι γιοκα ...χεχεχε ας το πει φαση θα εχει