ekatse_i_koutsi_katsika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 1.187
- Πόντοι
- 201
79 ΣΤ - Κόρινθος - Αυλώνα - Δ' ΕΑΝ (Τεθωρακισμένα) και 92 μέρες φυλακή όλες υπηρετήσιμες...
...Διοικηση ή 35η?5η ΕΜΑ Μαθιατη 8 μήνες!
Μετά το χωριό Μαθιατη!Ήταν στο Μαυροβούνι... Μαυροδένδρι...σωστά...
Το στρατόπεδο ήταν μόνο για μαύρους! Μην μπερδεύεσαι με την 35 μοίρα Καταδρομών...Διοικηση ή 35η?
Μπύρες και σουβλάκιαΜετά την άδεια ορκομωσιας τι έχει μετα στο στρατό ξηράς ;ήδη θέλω να φύγω
Όχι αδερφέ μπουχέ.Και εγώ Κύπρο ήμουν, αλλά μαύρος! Δεν την έχεις ακουστά την 5η ΕΜΑ??
Νονέ δικός μας!!Δόκιμος έ?90 Δ ΕΣΣΟ (207) Μεγάλο Πεύκο. Μετά ΣΕΑΠ, ΚΕΑΠ, ΣΒΕΑΛ, κ Α’ ΜΑΛ
Από διοικητές που είχα, θυμάμαι μόνο τον Πλατάκη (Ταξ) στην ΣΕΑΠ και, αν θυμάμαι καλά, τον Καναβάκη στην Κρήτη. Ο Φινοκαλιώτης που ήταν;Νονέ δικός μας!!Δόκιμος έ?
Με Φινοκαλιώτη?
Διοικητής 1η ΜΑλ.Από διοικητές που είχα, θυμάμαι μόνο τον Πλατάκη (Ταξ) στην ΣΕΑΠ και, αν θυμάμαι καλά, τον Καναβάκη στην Κρήτη. Ο Φινοκαλιώτης που ήταν?
Θα τον θυμόμουν, λογικά, αν και έχουν περάσει πάνω από 30 χρόνια από τότε. Εσύ πότε ήσουν;Διοικητής 1η ΜΑλ.
Μάλλον πιο μετά από σένα.
Μάρτιος 96;239 B EΣΣΟ
Τέλη 98 και μετά....Θα τον θυμόμουν, λογικά, αν και έχουν περάσει πάνω από 30 χρόνια από τότε. Εσύ πότε ήσουν;
ΔΕΑ ήμουν. 1ος Λόχος, 1η Δρια, με διμοιρίτη, αν θυμάμαι καλά τον Υπλγο Σπανουδάκη (μας είχε πεθάνει ο πούστης...)