ekatse_i_koutsi_katsika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 1.185
- Πόντοι
- 201
Το ξαναλέω. Στραβάδια όλοι σας μέχρι τώρα... Ψαρούκλες... 79 ΣΤ . Σεβασμός!!!
1η 'η 2μαλ μιλάς φίλε?Τέλη 98 και μετά....
3ος Λόχος,3η Δρια με Μανουρά.
Διοικητής Βασιλαντωνάκης.
1η1η 'η 2μαλ μιλάς φίλε?
ΕΜΑ σημαίνει Επιλαρχία Μέσων Αρμάτων αν ρωτάς αυτό , εγω του πυροβολικού είμαι αλλά είχαμε την 16η ΕΜΑ στο ίδιο στρατόπεδο εκεί που ήμουν στον Έβρο για αυτό το ξέρω.Κάνε μετάφραση
Από την σειρά που έβαλες πρέπει να υπηρέτησες τέλη δεκαετίας '60...79 ΣΤ - Κόρινθος - Αυλώνα - Δ' ΕΑΝ (Τεθωρακισμένα) και 92 μέρες φυλακή όλες υπηρετήσιμες...
Καλησπερα Φιλε Dam....αν δεν κανω λαθος ειναι η εκτη σειρα του 1979......γιατι της δεκαετιας 60????Από την σειρά που έβαλες πρέπει να υπηρέτησες τέλη δεκαετίας '60...
Τότε όλες οι μέρες φυλακής που έτρωγε κάποιος τις υπηρετούσε, δεν υπήρχε το "προστατευτικό μαξιλάρι" των 35 ημερών...
Αααα... Σωστός, έκανα λάθος, νόμιζα 79 ΕΣΣΟ...Καλησπερα Φιλε Dam....αν δεν κανω λαθος ειναι η εκτη σειρα του 1979......γιατι της δεκαετιας 60????
ο Κατσικας πρεπει να ειναι 140-145 σειρα.....βαλε 6 τον χρονο....και μετρα αναποδα,,,,Αααα... Σωστός έκανα λάθος, νόμιζα 79 ΕΣΣΟ...
Οπτικό σαρδάμ...
Σεισμός επαναπατρισμόςΌλοι οι ελδυκαριοι έχουμε κάνει ΣΕΙΣΜΟ !!! Να τα λέμε όλα παιδιά
Σεισμός επαναπατρισμός
Το καλοκαίρι όμως ελιωνες από την τρομερή υγρασίαΤο είπα και εχτές το καλό της Κύπρου...πολύ λίγες υπηρεσίες πολλές εξόδους και πήγαινες σε ευρωπαϊκές μεγάλες πόλεις βόλτα ....όχι σε χωριά στο πουθενά
Ναι είχαν τρομερή υγρασία και πολύ υγρά τα μουνια από τις Αγγλίδες στην αγ ΝάπαΤο καλοκαίρι όμως ελιωνες από την τρομερή υγρασία
Αρουρια.......θελω AΣΜ.......μπας και βρω καμμια σειρα.....που ειμασταν μαζι...αν και δεν το βλεπω.....