Νέα

Τι σειρά είμαστε...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πού υπηρετήσατε;

• Στρατός Ξηράς

Ψήφοι: 229 78,2%
  • Πολεμικό Ναυτικό

Ψήφοι: 28 9,6%
  • Πολεμική Αεροπορία

Ψήφοι: 36 12,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    293

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
αλλά τρώς και τα σπέσιαλ καλαμάκια στα 5 φ
Μπααααα,το μονο που αξιζε ηταν στο εστιατοριο απεναντι η γιδα.Γαμω.Κριμα που γερασαμε.Δεν γινοταν να μεναμε πιτσιρικαδες?Και ας ημασταν φανταροι.Αριωνα,σε αλλο θρεντ μου ειχες πει οτι δεν εισαι γαυρος,αλλα δεν μου ειπες αν εισαι βαζελος

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Μπααααα,το μονο που αξιζε ηταν στο εστιατοριο απεναντι η γιδα.Γαμω.Κριμα που γερασαμε.Δεν γινοταν να μεναμε πιτσιρικαδες?Και ας ημασταν φανταροι.Αριωνα,σε αλλο θρεντ μου ειχες πει οτι δεν εισαι γαυρος,αλλα δεν μου ειπες αν εισαι βαζελος
χανουμάκι είναι ο καλός μας φίλος... ;)

Επισκέπτης
ρε φίλε εδώ με έχουν πάρει χαμπάρι και οι πέτρες ΑΕΚ είμαι, τώρα άντε να επαναλάβω και τα περί στρατού.

75 Β  ΕΣΣΟ  115  Σειρά.  2 μήνες Καλαμάτα  2  μήνες ΛΥΒ  Καβάλας  24 μήνες και 14 ημέρες Λήμνο.

Επισκέπτης
ρε φίλε εδώ με έχουν πάρει χαμπάρι και οι πέτρες ΑΕΚ είμαι, τώρα άντε να επαναλάβω και τα περί στρατού.

75 Β  ΕΣΣΟ  115  Σειρά.  2 μήνες Καλαμάτα  2  μήνες ΛΥΒ  Καβάλας  24 μήνες και 14 ημέρες Λήμνο.
και τι να πει και ο υιός μου που παρουσιάζεται τον άλλο μήνα στο Ναύπλιο.

Επισκέπτης

75 Β  ΕΣΣΟ   115  Σειρά.   2 μήνες Καλαμάτα  2  μήνες ΛΥΒ  Καβάλας   24 μήνες και 14 ημέρες Λήμνο.
παιζει να εισαι ο παλαιοτερος εδω μεσα..

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Εσύ Οβελίξ τι ομάδα είσαι????μη μου πεις ότι δεν είσαι ΠΑΣΟΛΕΣ.... :think:

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
πως θα αλλαζες το ασμ σου ρε φιλε???θα μας τρελλανεις???θα αλλαζες τα χαρτια του ληξιαρχειου που σε δηλωσαν οταν γεννηθηκες???ΗΜΑΡΤΟΝ..
Τοτε αλλαζες τοπο κατοικιας,δημοτολογιο κλπ. και γενικα με λιγο τρεξιμο τα καταφερνες.Ο αδερφος μου εχει 101,και ας γεννηθηκαμε και οι δυο Πειραια.
Απο τις μεγαλες,Blue Vageros και τα μυαλα στα καγκελα,απο τις μικρες με τον βαζελο

Επισκέπτης
Ναι αρίωνα απ'την κορφή μέχρι τα νύχια!!!
έρχομαι τακτικά για δουλειές εκεί.μέχρι τον Παρακάλαμο έχω φτάσει, παλαιότερα στης μεγάλες δόξες εκτός την ΑΕΚ έβλεπα τον ΠΑΣ στης μεγάλες δόξες όταν κατέβαινε εδώ στην Αθήνα έπαιζε και ένας φίλος μου χρόνια εκεί.

Επισκέπτης
Τοτε αλλαζες τοπο κατοικιας,δημοτολογιο κλπ. και γενικα με λιγο τρεξιμο τα καταφερνες.Ο αδερφος μου εχει 101,και ας γεννηθηκαμε και οι δυο Πειραια.
Απο τις μεγαλες,Blue Vageros και τα μυαλα στα καγκελα,απο τις μικρες με τον βαζελο
τι να σου πω..πρωτη φορα το ακουω αυτο..εγω ξερω οτι με το που δηλωνουν αγορακι στο ληξιαρχειο της περιοχης του νοσοκομειου που γεννηθηκε,αυτοματα το τσιμπαει & ο στρατος..δεν παιζει κανενα ρολο ο τοπος κατοικιας..αν μια αθηναια γεννησει στην θεσ/νικη αυτοματα το παιδι δηλωνεται στο αντιστοιχο ληξιαρχειο..

Υ.Γ απο τους παντες μπορει να γλυτωσεις(εφοριες κλπ),απο τον στρατο ΠΟΤΕ..

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ετσι έτσι....ΜΟΝΟ ΠΑΣ ΡΕΕΕ!!!

Συνημμένα

• kanteznakra.jpg
    kanteznakra.jpg
    123,3 KB · Εμφανίσεις: 71
  • copyimagexv5.jpg
    copyimagexv5.jpg
    20 KB · Εμφανίσεις: 50

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
έρχομαι τακτικά για δουλειές εκεί.μέχρι τον Παρακάλαμο έχω φτάσει, παλαιότερα στης μεγάλες δόξες εκτός την ΑΕΚ έβλεπα τον ΠΑΣ στης μεγάλες δόξες όταν κατέβαινε εδώ στην Αθήνα έπαιζε και ένας φίλος μου χρόνια εκεί.
δεκαετία του 70',του 80' πότε έπαιζε???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom