Επισκέπτης
καλά μιλάμε γκαβά είναι? στο τέλος θα δηλώσουν και Πακιστανοί.πως θα αλλαζες το ασμ σου ρε φιλε???θα μας τρελλανεις???θα αλλαζες τα χαρτια του ληξιαρχειου που σε δηλωσαν οταν γεννηθηκες???ΗΜΑΡΤΟΝ..
καλά μιλάμε γκαβά είναι? στο τέλος θα δηλώσουν και Πακιστανοί.πως θα αλλαζες το ασμ σου ρε φιλε???θα μας τρελλανεις???θα αλλαζες τα χαρτια του ληξιαρχειου που σε δηλωσαν οταν γεννηθηκες???ΗΜΑΡΤΟΝ..
Μπααααα,το μονο που αξιζε ηταν στο εστιατοριο απεναντι η γιδα.Γαμω.Κριμα που γερασαμε.Δεν γινοταν να μεναμε πιτσιρικαδες?Και ας ημασταν φανταροι.Αριωνα,σε αλλο θρεντ μου ειχες πει οτι δεν εισαι γαυρος,αλλα δεν μου ειπες αν εισαι βαζελοςαλλά τρώς και τα σπέσιαλ καλαμάκια στα 5 φ
χανουμάκι είναι ο καλός μας φίλος... ;)Μπααααα,το μονο που αξιζε ηταν στο εστιατοριο απεναντι η γιδα.Γαμω.Κριμα που γερασαμε.Δεν γινοταν να μεναμε πιτσιρικαδες?Και ας ημασταν φανταροι.Αριωνα,σε αλλο θρεντ μου ειχες πει οτι δεν εισαι γαυρος,αλλα δεν μου ειπες αν εισαι βαζελος
Ι-ευτυχία...ψαρούκλα!εσύ που υπηρέτησες μωρη σαγιονάρα...???
:-* :-* :-* :-*...θα γαμηθούμε που θα γαμηθούμε ας βάλουμε και λίγο αίσθημα
ρε φίλε εδώ με έχουν πάρει χαμπάρι και οι πέτρες ΑΕΚ είμαι, τώρα άντε να επαναλάβω και τα περί στρατού.Μπααααα,το μονο που αξιζε ηταν στο εστιατοριο απεναντι η γιδα.Γαμω.Κριμα που γερασαμε.Δεν γινοταν να μεναμε πιτσιρικαδες?Και ας ημασταν φανταροι.Αριωνα,σε αλλο θρεντ μου ειχες πει οτι δεν εισαι γαυρος,αλλα δεν μου ειπες αν εισαι βαζελος
αγγαρειομάχος?????Ι-ευτυχία...ψαρούκλα!
και τι να πει και ο υιός μου που παρουσιάζεται τον άλλο μήνα στο Ναύπλιο.ρε φίλε εδώ με έχουν πάρει χαμπάρι και οι πέτρες ΑΕΚ είμαι, τώρα άντε να επαναλάβω και τα περί στρατού.
75 Β ΕΣΣΟ 115 Σειρά. 2 μήνες Καλαμάτα 2 μήνες ΛΥΒ Καβάλας 24 μήνες και 14 ημέρες Λήμνο.
παιζει να εισαι ο παλαιοτερος εδω μεσα..ρε φίλε εδώ με έχουν πάρει χαμπάρι και οι πέτρες ΑΕΚ είμαι, τώρα άντε να επαναλάβω και τα περί στρατού.
75 Β ΕΣΣΟ 115 Σειρά. 2 μήνες Καλαμάτα 2 μήνες ΛΥΒ Καβάλας 24 μήνες και 14 ημέρες Λήμνο.
το πιθανότερο μέχρι και την πρώτη έξοδο στο Αιγαίο του Σισμίκ έφαγα στην μάπα.παιζει να εισαι ο παλαιοτερος εδω μεσα..
Λαμβάνω την τιμή να σας αναφέρω Κύριε arion ότι περιμένουμε διαταγές...το πιθανότερο μέχρι και την πρώτη έξοδο στο Αιγαίο του Σισμίκ έφαγα στην μάπα.
εσύ παγουράς είσαι φίλε?Εσύ Οβελίξ τι ομάδα είσαι????μη μου πεις ότι δεν είσαι ΠΑΣΟΛΕΣ....
Δηλαδή αν σε καλέσουν σε καμμιά επιστράτευση με τι βαθμό θα μπεις???του ΄Στρατηγού???το πιθανότερο μέχρι και την πρώτη έξοδο στο Αιγαίο του Σισμίκ έφαγα στην μάπα.
Τοτε αλλαζες τοπο κατοικιας,δημοτολογιο κλπ. και γενικα με λιγο τρεξιμο τα καταφερνες.Ο αδερφος μου εχει 101,και ας γεννηθηκαμε και οι δυο Πειραια.πως θα αλλαζες το ασμ σου ρε φιλε???θα μας τρελλανεις???θα αλλαζες τα χαρτια του ληξιαρχειου που σε δηλωσαν οταν γεννηθηκες???ΗΜΑΡΤΟΝ..
Ναι αρίωνα απ'την κορφή μέχρι τα νύχια!!!εσύ παγουράς είσαι φίλε?
το πιθανότερο μέχρι και την πρώτη έξοδο στο Αιγαίο του Σισμίκ έφαγα στην μάπα.
έρχομαι τακτικά για δουλειές εκεί.μέχρι τον Παρακάλαμο έχω φτάσει, παλαιότερα στης μεγάλες δόξες εκτός την ΑΕΚ έβλεπα τον ΠΑΣ στης μεγάλες δόξες όταν κατέβαινε εδώ στην Αθήνα έπαιζε και ένας φίλος μου χρόνια εκεί.Ναι αρίωνα απ'την κορφή μέχρι τα νύχια!!!
τι να σου πω..πρωτη φορα το ακουω αυτο..εγω ξερω οτι με το που δηλωνουν αγορακι στο ληξιαρχειο της περιοχης του νοσοκομειου που γεννηθηκε,αυτοματα το τσιμπαει & ο στρατος..δεν παιζει κανενα ρολο ο τοπος κατοικιας..αν μια αθηναια γεννησει στην θεσ/νικη αυτοματα το παιδι δηλωνεται στο αντιστοιχο ληξιαρχειο..Τοτε αλλαζες τοπο κατοικιας,δημοτολογιο κλπ. και γενικα με λιγο τρεξιμο τα καταφερνες.Ο αδερφος μου εχει 101,και ας γεννηθηκαμε και οι δυο Πειραια.
Απο τις μεγαλες,Blue Vageros και τα μυαλα στα καγκελα,απο τις μικρες με τον βαζελο
Ετσι έτσι....ΜΟΝΟ ΠΑΣ ΡΕΕΕ!!!Τοτε αλλαζες τοπο κατοικιας,δημοτολογιο κλπ. και γενικα με λιγο τρεξιμο τα καταφερνες.Ο αδερφος μου εχει 101,και ας γεννηθηκαμε και οι δυο Πειραια.
Απο τις μεγαλες,Blue Vageros και τα μυαλα στα καγκελα,απο τις μικρες με τον βαζελο
δεκαετία του 70',του 80' πότε έπαιζε???έρχομαι τακτικά για δουλειές εκεί.μέχρι τον Παρακάλαμο έχω φτάσει, παλαιότερα στης μεγάλες δόξες εκτός την ΑΕΚ έβλεπα τον ΠΑΣ στης μεγάλες δόξες όταν κατέβαινε εδώ στην Αθήνα έπαιζε και ένας φίλος μου χρόνια εκεί.