κουκος μονος
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΣΤ 87 ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ μηχανικος ρανταρ
ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΒΟΥΡΙ 4η ΜΙΚΣΕ ΖΗΡΟΣ (24 μηνες)
ΣΤ 87 ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ μηχανικος ρανταρ
με εχεις παρι ματι ρε???Α ρε καβούρι.....θυμάσαι τα γαμήσια που πέφτανε στο γήπεδο του τέννις απέναντι???
με εχεις παρι ματι ρε???
Λίγα με την παγουρία και το ΑΣΜ 125 γιατί δεν θα τα πάμε καλά...Λιγες ηταν οι τυχερες σειρες.91Β 211.20 Μαρτιου 1991 Κορινθος και σε 2 μερες Καλαματα.7 Μαιου 296 Μορια Λεσβου,και Μαρτη 92 Καλπακι Ιωαννινων.Ροζαλια 20 Οκτωβρη 1992.Πουτανα παγουρια και κωλοΑΣΜ 125.Οι καλες χρονιες τις Ν.Δ. και του Βαρβιτσιωτη,με τα 15μηνα,17μηνα και 19μηνα του στρατου ξηρας.
Τα μαλλια μου κανουν μπουκλες απολυομαι ψαρουκλες
Περπαταω στο δασος και ακουω φωνες(υπολοιπες ημερες)ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ?
ρε ο κιασος εφυγε???Λίγα με την παγουρία και το ΑΣΜ 125 γιατί δεν θα τα πάμε καλά...
Βάλτους να παίρνουν κάμψεις...Λίγα με την παγουρία και το ΑΣΜ 125 γιατί δεν θα τα πάμε καλά...
όχι...το μπαστόπιασμα ,κάνει το μαλάκα αλλά δεν ξέρω για πόσο ακόμα!!!!ρε ο κιασος εφυγε???
έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα άτομα από αυτές της σειρές?Βάλτους να παίρνουν κάμψεις...
Λίγα με την παγουρία και το ΑΣΜ 125 γιατί δεν θα τα πάμε καλά...
Ειρωνεύεσαι νέος...???Θέλεις να ασχοληθώ μαζί σου???Βάλτους να παίρνουν κάμψεις...
Γιατι ρε τζε?Αλλα θα μου πεις,αφου ημουν μακακας και αντι να το κανω 101 το αφησα 125,καλα να παθω.Παντως αυτο που μου εχει μεινει ειναι οτι στις εξοδους που ηθελα να παω να δω την γιαγιακα μου,μου επαιρνε περισσοτερη ωρα απο το να παω Τιρανα.Ειδικα αυτα τα ΚΤΕΛ στην Καλουτσιανη εχω φαει της μισες εξοδους μου.Λίγα με την παγουρία και το ΑΣΜ 125 γιατί δεν θα τα πάμε καλά...
Ειρωνεύεσαι νέος...???Θέλεις να ασχοληθώ μαζί σου???
αλλά τρώς και τα σπέσιαλ καλαμάκια στα 5 φΓιατι ρε τζε?Αλλα θα μου πεις,αφου ημουν μακακας και αντι να το κανω 101 το αφησα 125,καλα να παθω.Παντως αυτο που μου εχει μεινει ειναι οτι στις εξοδους που ηθελα να παω να δω την γιαγιακα μου,μου επαιρνε περισσοτερη ωρα απο το να παω Τιρανα.Ειδικα αυτα τα ΚΤΕΛ στην Καλουτσιανη εχω φαει της μισες εξοδους μου.
πως θα αλλαζες το ασμ σου ρε φιλε???θα μας τρελλανεις???θα αλλαζες τα χαρτια του ληξιαρχειου που σε δηλωσαν οταν γεννηθηκες???ΗΜΑΡΤΟΝ..Γιατι ρε τζε?Αλλα θα μου πεις,αφου ημουν μακακας και αντι να το κανω 101 το αφησα 125,καλα να παθω.Παντως αυτο που μου εχει μεινει ειναι οτι στις εξοδους που ηθελα να παω να δω την γιαγιακα μου,μου επαιρνε περισσοτερη ωρα απο το να παω Τιρανα.Ειδικα αυτα τα ΚΤΕΛ στην Καλουτσιανη εχω φαει της μισες εξοδους μου.
εσύ που υπηρέτησες μωρη σαγιονάρα...???