Καλα απο το στομα μου το πηρες αυτο
Στη Χιο οι οποιοι αλλοδαποι τουριστες ειναι συνηθως σκανδιναυοι ή γερμανοαυστριακοι και συνηθως μονοι τους χωρις γκρουπ.....σιγα μην ερχονται αγγλοι και ιταλοι....
οσο για τα κωλομπαρα....καθε χωριο σχεδον (που σεβεται τον εαυτο του) εχει κωλομπαρο....προσωπικα εχω επισκεφθει αυτο στα Αρμολια (εχει δυο νομιζω) και το νυχτοπουλι...μη ρωτατε τι και πως.....μιλαγε το ουισκυ
οσο για το θεμα της φιλοξενιας....το εχω ξανακουσει αυτο.....δεν ειμαστε οπως οι κυκλαδιτες ή οι επτανησιοι.........ειμαστε βαριοι ανθρωποι (και φιλτατοι συμφορουμιτες χιωτες καλως ή κακως ετσι ειναι τα πραγματα)
ο πιο πολυς κοσμος εχει συνηθισει το χαρωπο υφος-στυλ των υπολοιπων νησιωτων οποτε λογικο να του φαινεται περιεργο.......
ΑΛΛΑ αφιλοξενοι δεν ειμαστε.....απλα ισως δεν μπηκατε στον κοπο να το ανακαλυψετε αυτο....και καλα κανατε isvw....σιγα....φανταροι ησασταν....δεν πηγατε για τουρισμο...και ως πιτσιρακαδες μαλλον θα προτιμουσατε τη μυκονο ή την παρο...
οσοι ασχετοι ελληνες εχουν ερθει στη Χιο ισα ισα εχουν εντυπωσιαστει με τη φιλοξενια των Χιωτων ΑΡΚΕΙ να μην τους χαλασεις την ηρεμια και να μην διαταραξεις τον δικο τους κοσμο.....
Γιαυτο και υπαρχει αργη τουριστικη αναπτυξη (και καλα κανουν) και δεν εχει γινει το νησι Φαληρακι...οσο πας με τα νερα τους και σεβεσαι τον τοπο ανοιγονται και μπορουν να σου δωσουν το κρεβατι τους να κοιμηθεις....απλα εχουν βαρυ υφος
οι αντρες στη Χιο ειναι μια χαρα.....δεν ξερω τi κανουν στη Λεσβο οι δικοι μας παντως μια χαρα την πεφτουν
και πολυ φλερτ ρε παιδι μου....οχι οπως αθηνα.....παω τα καλοκαιρια και ξυπναει παλι η γυναικα μεσα μου
και οι γυναικες οντως ειναι πεταχτουλες....(η χαρα του φανταρου οπως εχω ακουσει απο πηγες....)