You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι ονειρεύεται να ακούσει ένας άνδρας....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 41
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
komis diablo
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 205
- Πόντοι
- 3.983
Κοιτα μωρο μου επιδη ειμαι κουρασμενη και θα πεσω για υπνο παρε την φιλη μου για αποψε
και αν και αυριο ειμε μια απο τα ιδια , ε δεν χαλασε και ο κοσμοs πηγενε καμια μπουρδελοτσαρκα να ξεσκασειs
και αν και αυριο ειμε μια απο τα ιδια , ε δεν χαλασε και ο κοσμοs πηγενε καμια μπουρδελοτσαρκα να ξεσκασειs
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
μωρο μου εχω λεφτα να ζησουνε και τα εγγονια μας, εχω και μια [size=12pt]βιλιτσα[/size] να σου δινω το ενοικιο ολο δικο σου
Μωρό μου, έχω λεφτά να ζήσουνε και τα εγγόνια μας!!!Θέλεις να σου γεμίσω μια βαλίτσα 500ευρα, και να ... χωρίσουμε;
Επισκέπτης
Αυτό που ονειρευτέ να ακούσει συναγωνιστές , ένας άντρας από μια γυναίκα…είναι ένα πράγμα «ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ»…
Σωστος.Μας εχουν φλομωσει στα ψεματα και παιζουν παντα με τα αισθηματα μας οι φασολες!
Εκτος απο την αληθεια παντως οι περισσοτεροι θελουν να ακουν και απο την γκομενα τους παινεματα σχετικα με το "εργαλειο" τους και για το "γαμησακι" και καλαα που ριχνουν
Επισκέπτης
μωρο μου θελω να χωρισουμε!!
Αμα προκειται για Ελεινιδα ναι!Απο Ρωσιδα δεν θα αντεχα να το ακουσω αυτο θα με εσφαζε! :'(
Αμα προκειται για Ελεινιδα ναι!Απο Ρωσιδα δεν θα αντεχα να το ακουσω αυτο θα με εσφαζε! :'(
εκει την αρνηση την υπολογιζεις και ποναει..για ελλεεινιδες μιλησα!εκει χεστηκαμε!
Επισκέπτης
εκει την αρνηση την υπολογιζεις και ποναει..για ελλεεινιδες μιλησα!εκει χεστηκαμε!
χεχε Ελεινιδα γκομενα δυσκολο να αποκτησω ποτε.Μονο αν γινει κανενας τερατωδες σεισμος και ολες οι χωρες της Ευρωπης και του Ανατ. Μπλοκ βουλιαξουν και μεινει Πακισταν κτλ κτλ
Μονο αν γινει κανενας τερατωδες σεισμος και ολες οι χωρες της Ευρωπης και του Ανατ. Μπλοκ βουλιαξουν και μεινει Πακισταν κτλ κτλ
γιατι αν πας μια πακιστανη στο χοντος και σουλουπωθει βαζει κατω πολλες ελλεεινιδες!
Επισκέπτης
γιατι αν πας μια πακιστανη στο χοντος και σουλουπωθει βαζει κατω πολλες ελλεεινιδες!
λες ρε?Πω τοσο χαμηλα ξεπεσαμε πια!
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Αγαπη μου μην κανεις μπανιο θα σου κανω εγω με την γλωσσα....
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
γνωρισα μια κοπελα σημερα στη δουλεια ...πανεμορφη...και με κατι βυζαρες τεράστιες...θα στη φερω το σ/κ να τη γνωρίσεις κι αν θες να τη γαμησεις
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
Πήρε η μάνα μου να έρθει το απόγευμα αλλά της είπα ότι θα λειπουμε
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
γνωρισα μια κοπελα σημερα στη δουλεια ...πανεμορφη...και με κατι βυζαρες τεράστιες...θα στη φερω το σ/κ να τη γνωρίσεις κι αν θες να τη γαμησεις
εμενα πολλες φιλες μου μου ειχαν πει οτι θα μου κανουν κατασταση να γαμησω φιλες τους
ακομα περιμενω κ περασαν τα χρονια
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
εμενα πολλες φιλες μου μου ειχαν πει οτι θα μου κανουν κατασταση να γαμησω φιλες τους
ακομα περιμενω κ περασαν τα χρονια
δλδ δε σε θέλουν να γαμήσεις τις ίδιες...
και προφανώς σε είδαν και οι φίλες και δεν γούσταραν...
κρίμα μωρέ... :-
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
δλδ δε σε θέλουν να γαμήσεις τις ίδιες...
και προφανώς σε είδαν και οι φίλες και δεν γούσταραν...
κρίμα μωρέ... :-
ειχα γκομενες απλα ηταν απο το χωριο κ δεν τις ξερεις
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 222K