Νέα

Τι μπορεί να πάθεις...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VIP_only
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

VIP_only

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
Περίπου μια εβδομάδα πριν πήρα μια στη Ρουμανία που πετάχτηκα για δουλειά ... Μόλισ και ίσως λιγότερο από 36ώρες αλλά το γαμήσι γαμήσι....
Λοιπόν στο διαταύτα....
Η μαλακισμένη έβαλε το προφυλακτικό στο στόμα για να το βάλει στο πούτσο μου και να το κατεβάσει-φορέσει στο πούτσο μου με το στόμα της.... ΑΛΛΛΑ η μαλακισμένη το είχε βάλει στο στόμα της το προφυλακτικό ανάποδα... Πριν καταλάβω.. Το γυρνά η μαλακισμένη καιτο κατεβάζει μετά κανονικά...
Το πρόβλημα είναι ότι αφού ήταν ανάποδα το προφυλακτικό ήρθε σε επαφή με σάλια και μετά το γύρισε στο πούτσο μου...

Μα τη μαλακισμένη.. Τώρα πρέπει να κάνω εξετάσης...
Βέβαια πολοί εδώ μέσα το δίνουν ξεκάπωτο αλλά εγώ κρατώ τις επιφυλάξεις μου...
Καμιά άποψη...

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
416
Πόντοι
36
Περίπου μια εβδομάδα πριν πήρα μια στη Ρουμανία που πετάχτηκα για δουλειά ... Μόλισ και ίσως λιγότερο από 36ώρες αλλά το γαμήσι γαμήσι....
Λοιπόν στο διαταύτα....
Η μαλακισμένη έβαλε το προφυλακτικό στο στόμα για να το βάλει στο πούτσο μου και να το κατεβάσει-φορέσει στο πούτσο μου με το στόμα της.... ΑΛΛΛΑ η μαλακισμένη το είχε βάλει στο στόμα της το προφυλακτικό ανάποδα... Πριν καταλάβω.. Το γυρνά η μαλακισμένη καιτο κατεβάζει μετά κανονικά...
Το πρόβλημα είναι ότι αφού ήταν ανάποδα το προφυλακτικό ήρθε σε επαφή με σάλια και μετά το γύρισε στο πούτσο μου...

Καμιά άποψη...

Περαστικα...;)...;)....;)

Επισκέπτης
Φιλαράκο μην αγχώνεσαι ιδιαίτερα. Είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να κολλήσεις από τέτοια φάση. Οι πιθανότητες να κολλήσεις κάτι κατ' αυτό τον τρόπο είναι ακόμη λιγότερες από το ακάποτο τσιμπούκι.

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
507
Πόντοι
26
Φιλαράκο μην αγχώνεσαι ιδιαίτερα. Είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να κολλήσεις από τέτοια φάση. Οι πιθανότητες να κολλήσεις κάτι κατ' αυτό τον τρόπο είναι ακόμη λιγότερες από το ακάποτο τσιμπούκι.

Είναι ΠΟΛΥ δύσκολο Εως και ΑΠΙΘΑΝΟ !!!! για όνομα του θεού !!!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Φιλαράκο το σάλιο δεν είναι μέσο μετάδοσης καμίας από τις βαριές ασθένειες.. για να μην πω καμίας. Ο κίνδυνος στο ακάποτο είναι ότι δεν ξέρεις τι έχει περάσει από το στόμα της καθεμίας, και επιπλέον αν έχει πληγές στο στόμα, αυξάνεται εκθετικά η πιθανότητα έκθεσης σε ρίσκο.

Με το σάλιο απλώς.. πιο πιθανό είναι να σε χτυπήσει κεραυνός ενώ γράφεις στο πληκτρολόγιο ή να κερδίσει ο Ολυμπιακός το Champions League..

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
έβαλε το προφυλακτικό στο στόμα για να το βάλει στο πούτσο μου και να το κατεβάσει-φορέσει στο πούτσο μου με το στόμα της....
ρε παιδιά που θα βρω μια να μου το κάνει αυτό? κανα CG κάτι?
εμπειρία ζωής λέμε

lautrec

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Φιλαράκο το σάλιο δεν είναι μέσο μετάδοσης καμίας από τις βαριές ασθένειες.. για να μην πω καμίας. Ο κίνδυνος στο ακάποτο είναι ότι δεν ξέρεις τι έχει περάσει από το στόμα της καθεμίας, και επιπλέον αν έχει πληγές στο στόμα, αυξάνεται εκθετικά η πιθανότητα έκθεσης σε ρίσκο.

Με το σάλιο απλώς.. πιο πιθανό είναι να σε χτυπήσει κεραυνός ενώ γράφεις στο πληκτρολόγιο ή να κερδίσει ο Ολυμπιακός το Champions League..

+1!  :dancing:

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Περαστικα...;)...;)....;)
Λοιπόν στο διαταύτα....

Καμιά άποψη...

αν ήταν τόσο εύκολο να κολλήσεις...δε θαχε μείνει κανείς να το πεις εδώ μέσα και να πάρεις απάντηση. Κάνε εξετάσεις μια και είσαι αγχωμένος αλλά θα είναι χαμένος χρόνος-πεταμένα λεφτά γιατί δεν θα χεις τίποτε.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
.......χαλλλλλλλαρα βρεε......

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
ναι ρε αδερφέ, χαλάρωσε.. Αν ήταν να κολλάμε έτσι, πάει, τετέλεσθαι.. Μόνο τα γλωσσόφιλα σε στριπ θα μας είχαν ξεκάνει όλους!)) Ας περάσουμε στο σημαντικό του ποστ: Στο έβαλε με το στόμα, ε? τι λες ρε φίλε...Για πες καμιά λεπτομέρεια, έκανε τίποτε άλλα κόλπα που παραμένουν όνειρο για μας τους μη έχοντες τη δυνατότητα να πάμε προς Ρουμανία?

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
ναι ρε αδερφέ, χαλάρωσε.. Αν ήταν να κολλάμε έτσι, πάει, τετέλεσθαι.. Μόνο τα γλωσσόφιλα σε στριπ θα μας είχαν ξεκάνει όλους!)) Ας περάσουμε στο σημαντικό του ποστ: Στο έβαλε με το στόμα, ε? τι λες ρε φίλε...Για πες καμιά λεπτομέρεια, έκανε τίποτε άλλα κόλπα που παραμένουν όνειρο για μας τους μη έχοντες τη δυνατότητα να πάμε προς Ρουμανία?
Τιποτα ξαδερφες του κομη δρακουλα αν ειδε να μας πει?
Λες να υπαρχουν χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

OP
OP
V

VIP_only

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
Μάγκες σας ευχαριστώ για την υποστήριξη.... Αισθάνομαι καλλίτερα (ψυχολιγικά ήδη)..
Λοιπόν η συγκεκριμένη γκόμενα ήταν πολύ καλή εμπειρία...Και μάλλον θα τη ξαναπάρω ότνα πάω ΡΟυμανία ...

Ρε παιδιά όμως δε καταλαβαίνω... Σε εσας πωε τη φοράνε τη καπότα οι γκόμενες ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ????
Όσες έχω πάρει βάζουν το προφυλακτικό στο στόμα, ενώ με το χέρι τον παίζει, σου πιάνει και τα αρχίδια και μόλις έχεις σηκωθεί λίγο σου 'ρουφά΄το καυλί και κατεβάζει με τα χείλια της σιγά σιγά τη καπότα ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ...

Μετά αρχίζει το τσιμπούκι και σε κοιτά και στα μάτια...Όταν σε βλέπει να κάνει γκριμάτσες από τη καύλα σκάει γελάκι αλλλά με το πούτσο στο στόμα...
Μετά ενόσω στο στόμα παίζει και τις βυζάρες της...

Μετά ΧΥΝΕΕΕΙΙΙΙΙΣΣΣΣ..... ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
εγώ σύντροφε δεν αφήνω καμμιά να μου περάσει σκουφί. δεν τις εμπιστεύομαι!
όσες φορές τις άφησα το βάζανε μέχρι τέρμα χωρίς να πιάνουν την άκρη να φύγει ο αέρας. χώρια που μπορεί να το σκίσουν με τις νυχάρες που έχουν.
αυτό με το στόμα θέλω να μου το κάνουν αλλά για μια φορά!

OP
OP
V

VIP_only

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
Χμμμμ!!! Δεν έχεις άδικο... Αλλά νομίζω ότι δε μένει αέρας μέσα...
Θα τσεκάρω μιας και το είπες καλλίτερα...
Γιατί το μυαλο δε το έχω στον αέρα... Αλλά στο μουνί...

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Μάγκες σας ευχαριστώ για την υποστήριξη.... Αισθάνομαι καλλίτερα (ψυχολιγικά ήδη)..
Λοιπόν η συγκεκριμένη γκόμενα ήταν πολύ καλή εμπειρία...Και μάλλον θα τη ξαναπάρω ότνα πάω ΡΟυμανία ...

Ρε παιδιά όμως δε καταλαβαίνω... Σε εσας πωε τη φοράνε τη καπότα οι γκόμενες ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ????
Όσες έχω πάρει βάζουν το προφυλακτικό στο στόμα, ενώ με το χέρι τον παίζει, σου πιάνει και τα αρχίδια και μόλις έχεις σηκωθεί λίγο σου 'ρουφά΄το καυλί και κατεβάζει με τα χείλια της σιγά σιγά τη καπότα ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ...

Μετά αρχίζει το τσιμπούκι και σε κοιτά και στα μάτια...Όταν σε βλέπει να κάνει γκριμάτσες από τη καύλα σκάει γελάκι αλλλά με το πούτσο στο στόμα...
Μετά ενόσω στο στόμα παίζει και τις βυζάρες της...

Μετά ΧΥΝΕΕΕΙΙΙΙΙΣΣΣΣ..... ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...

ετσι!!!!!!!! και τα παπουτσια μεσα!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom