Νέα

Τι μουσική προτιμάμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 574
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μουσική προτιμάμε;

• Rock

Ψήφοι: 6 66,7%
  • Pop

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Σκυλάδικα

• Ελληνικά(ότι ακούγεται στα ραδιόφωνα)

Ψήφοι: 1 11,1%
  • Κλασσική μουσική

• Trance/Techno/Psyhedelic

• Rap/Hip Hop

• Έντεχνα

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Εχω γενικα τρελα με τη μουσικη....ξερω κ εχω περασει απο πολλα σταδια...μπορω να κρινω αντικειμενικα πιστευω αν κατι ειναι καλο ή προχειροφτιαγμενο....κ φυσικα δν κολλαω ταμπελες...του στυλ...ακους μεταλ εισαι πρεζακι...ακους γιαννακη εισαι φλωρος κ καψουρης...κλπ κλπ....Οντως απο σπιτι σε σπιτι τριγυρναμε γι'αυτο το ειδος...αλλα δν θα ελεγα οτι ειμαστε κ μακρια απ τους πειρασμους....
Μου ειπαν κατι πουλακια μια φορα οτι οι πειρασμοι κανουν επισκεψεις κ στα σπιτια.....:):):):):):):):):):)........

Αυτό είναι το βασικότερο, βάζοντας ταμπέλες στους άλλους, περιχαρακώνεσαι ο ίδιος. Και η μουσική είναι πολιτισμός και θέλει πολυσυλλεκτικότητα κατά την γνώμη μου.

Όσο για τους πειρασμούς(τους ζωντανούς), άμα παίζει καλό feeling και καλλιτέχνης στο πλατώ, τις γράφω στα @@ μου. Είναι τέτοιο το συναίσθημα που μόνο συγκεκριμένα(ο) πρόσωπα(ο) θέλω δίπλα μου.
Οι άλλοι πειρασμοί, τουλάχιστον περιορίζονται. ʼλλο 400 άτομα κάπως, άλλο 5-10... Κρατιέσαι πιο εύκολα!

Επισκέπτης
Αυτό είναι το βασικότερο, βάζοντας ταμπέλες στους άλλους, περιχαρακώνεσαι ο ίδιος. Και η μουσική είναι πολιτισμός και θέλει πολυσυλλεκτικότητα κατά την γνώμη μου.

Όσο για τους πειρασμούς(τους ζωντανούς), άμα παίζει καλό feeling και καλλιτέχνης στο πλατώ, τις γράφω στα @@ μου. Είναι τέτοιο το συναίσθημα που μόνο συγκεκριμένα(ο) πρόσωπα(ο) θέλω δίπλα μου.
Οι άλλοι πειρασμοί, τουλάχιστον περιορίζονται. ʼλλο 400 άτομα κάπως, άλλο 5-10... Κρατιέσαι πιο εύκολα!
++++++

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
μετα τα ευχαριστα για iron maiden και metallica
ανακοινώθηκε οτι στις 4 Απριλιου ερχονται και οι Kings of Metal........MANOWAR!!!!!!!!!

αντε να ερθουν και οι Slayer να καουμε πια εντελός

oi MANOWAR?Ας ξερασω καλυτερα!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Το θέμα είναι να φέρουν και κάνα καλό όνομα στο
Rockwave! Λέω γω τώρα.. Dimmu Borgir, Deicide και
λοιπούς κάφρους!! Στις 3/3 παίζουν οι Cannibal Corpse
στο Αν!!

yeah

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
1
Οσον αφορα τους Metallica,για ριξτε μια ματια/αυτια στο νεο τους τραγουδι απο το επερχομενο αλμπουμ και πειτε αποψεις!Στο οποιο παραγωγος θα ειναι ο Rick Rubin που εχει κανει παραγωγες των Slayer και System of a down,
μεταξυ αλλων.Pop/punk λιγο,αλλα εμενα ν'αρεσει ΠΟΛΥ τελικα υστερα απο πολλες ακροασεις!
Μου θύμισε Garage Days...αρκετά καλό

Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα και'γώ!
Καλό δε λέω αλλά μόνο για κανα b side

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
trixote πες αλευρι ο ραλφ φαινς σε γυρευει! βρωμολουγκρεν

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Metal!! Καφρίλες και χαρά(όχι του Baby-O)!!!!! :)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ρε παιδια ψαχνω καιρο να βρω στο ιντερνετ ενα τραγουδι που μαλλον λεγεται ''Το τελευταιο αντιο'' αλλα την version που αφηγειται μεσα ενας τυπος.Την απλη την εχω απο νταλαρα.Ξερει κανεις τον ακριβη τιτλο του?στο Limewire ψαχνω αλλα τιποτα εκτος αν βαζω λαθος τιτλο!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ρε παιδια ψαχνω καιρο να βρω στο ιντερνετ ενα τραγουδι που μαλλον λεγεται ''Το τελευταιο αντιο'' αλλα την version που αφηγειται μεσα ενας τυπος.Την απλη την εχω απο νταλαρα.Ξερει κανεις τον ακριβη τιτλο του?στο Limewire ψαχνω αλλα τιποτα εκτος αν βαζω λαθος τιτλο!

..το emule μου βγαζει τρια κομματια, μονο το ενα γραφει νταλαρας....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
το εμυλ δεν το χω φιλε μου...και δεν ξερω γιατι δεν δουλευει στο πισι μου..αν μαθω ακριβη τιτλο ισως το βρω...Σημερα ανακαλυψα και παλι ποσο πουτανες ειναι οι γυναικες κι ειπα ενα πολυ μεγαλο αντιο...χρειαζομαι να το ακουσω...ευχαριστω ρε παδια...εγινα κομματια......

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
αντε ρε παιδες βοηθειαααααααααα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
το εμυλ δεν το χω φιλε μου...και δεν ξερω γιατι δεν δουλευει στο πισι μου..

..ασχετο με το θρεντ, αλλα κι εμενα δεν μου δουλευε το emule οσο ειχα συνδεδεμενο το μοντεμ μου με ethernet και δεν το αφηνε το firewall. το συνδεσα με usb και ολα οκ..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ισως γι αυτο αλλα δεν θα χασω ταχυτητα για να χω το emule....το τραγουδι δεν βρηκα και το ουζο τελειωνει...

chrysargos_is_satan

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Φυσικά Λα Μπάντα βγαλμένο απ' το καλοκαίρι του 1990...

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
rocking.gr :

Σαν αποτέλεσμα της υψηλής ζήτησης εισιτηρίων, και με άξονα τα τεχνικά δεδομένα του show, η συναυλία των Iron Maiden μεταφέρεται στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Ελληνικού, οι τεχνικές προδιαγραφές του οποίου μπορούν να φιλοξενήσουν τα ογκώδη τεχνικά στοιχεία του show και τους fans του συγκροτήματος.

Με στόχο να συναρπάσουν το ελληνικό κοινό, οι Iron Maiden αποφάσισαν να μεταφέρουν στην Αθήνα όλο το μεγαλειώδες σκηνικό και τον τεχνικό εξοπλισμό που θα χρησιμοποιήσουν στο Desert Rock Festival του Dubai, όπου και εμφανίζονται δύο μέρες πριν την προγραμματισμένη συναυλία της 11ης Μαρτίου.

Ένα πραγματικό σκηνικό μάχης με τον Eddie να ξεπροβάλλει από ένα τανκ, προμαχώνες, διαφορετικά επίπεδα δράσης και ...τόνοι από ενισχυτές, φώτα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας δεν μπορεί παρά να σημαίνουν ένα πράγμα: ΑΥΤΟ είναι το show των Iron Maiden που δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα!

Και ενώ η προπώληση συνεχίζεται, τα εισιτήρια που έχουν προαγοραστεί για το Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου θα ισχύουν κανονικά για την είσοδο των fanς στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Ελληνικού

Για μένα το πιο all time classic μέταλ συγκρότημα.
Έχουν καταφέρει να μείνουν μέσα στις καρδιές των φαν τους, ακόμα και αυτών που πια μπορεί να μην ακούνε metal, ακούνε όμως ακόμα maiden ....

pasas22

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους. Κάποιος που να ακούει Ελληνική μουσική και να έχει δισκοθήκη υπάρχει;

TRIVIUM

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Το θέμα είναι να φέρουν και κάνα καλό όνομα στο
Rockwave! Λέω γω τώρα.. Dimmu Borgir, Deicide και
λοιπούς κάφρους!!

by the way,κατέβασα το καινούριο dimmu borgir και σπέρνει τρελά!!!!ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ!!!!!
ΚΥΡΙΑΚΗ MAIDEN ΧΑΜΟΣ!METAL!

BECKHAM

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
παιδια εγω ακουω πολυ ηλεκτρονικη μουσικη αλλα και ντισκο.η πανκ μουσικη νομιζω πως δεν εχει πεθανει ,πολυ απλα δεν συνεφερε την εξουσια να υπαρχει και να επαναστατει τη νεολαια. λοιπον κορυφαια και αγαπημενα μου συγκροτηματα ειναι οι depeche mode,new order, the cure, acdc και απο ελληνικα μου αρεσει η πανκ μουσικη οπως η αντιδραση,γενια του χαους,αντι,στρες,ολεθριο ρηγμα κτλ.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
[glow=red,2,300]Sepultura[/glow], Τετάρτη 28 Μαρτίου στο Gagarin!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom