Νέα

Τι μου εκατσε ρε γαμωτο !!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εσύ δεν είσαι ο άντρας του σπιτιού?εεεεεεεε?Το παπάρι του σπιτιού? :2funny: :2funny: :2funny:

Γαμάτη ατάκα...παράνοια :2funny: :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Καλο φθηνοπορο ρε μαγκες.
Μια συμβουλη διοτι εκατσε κομπλα παλι γαμοτο μου .

Ρε μαγκες νταλαβεριζα ενα μουνακι 29ρικο εδω και καμια εβδομαδα , προχτες βγηκαμε και τα αναψα

το εφερα σπιτι το μεθυσα , και αρχισε τις πιπες η μανδαμ
κυριλατες , ωραιες και χαλαρωτικες ,οπως επρεπε

καλες πιπες δεν λεω μου τον εχυσε 3 φορες σερι αλλα δεν με αφηνε να το γαμησω
μου πεταξε ατακα " δεν γαμιεμαι εαν δεν κλεισουμε μηνα , σε τσιμπουκονω για να μην εχεις προβλημα μετα αρχιδια σου "
μετα την ατακα με αφησε σχεδων αναπηρο :uglystupid: πρωτη φορα ακουγα τετοια μαλακεια

εχει τυχει σε κανεναν τιποτα τετοιο ??
ναι ρε ισχυει αυτο
αν μαζευεις πολυ σπερμα στους ορχεις και γκαβλωνεις...αλλα δεν χυνεις
επερχεται δυσβασταχτος πονος στην περιοχη...
οποτε καλα κανει και σε τσιμπουκωνει
σε εμενα ειχε τυχει να μην δυναται να πιπωσει καν.... :uglystupid: :uglystupid:
και τα αρχιδια μου ηταν ετοιμα να εκραγουν... :headbang:

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6

" δεν γαμιεμαι εαν δεν κλεισουμε μηνα , σε τσιμπουκονω για να μην εχεις προβλημα μετα αρχιδια σου "

Τι γαματη τυπισσα!!! Τοση ανιδιοτελεια, δυσκολα βρισκεις στις μερες μας... Αν καταπινει κιολας δικε μου.. εγινες  :rockon:

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Εγώ ρε φίλε σε ζηλεύω πάντως. Σε ξεκαυλώνει χωρίς να χρειάζεται να κουράζεσαι με γαμήσια. Τι άλλο μπορεί να θέλεις?

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
μαγκες μολις πριν απο λιγο διαβασα τις απαντησεις και θα απαντησω σε ολους απο εδω , για να μην κανω παραθεσεις ξεχριστα.

Λοιπον

Η γκομενα να ξεκαθαρισουμε οτι ΔΕΝ ειναι τρανσφορμερ . Δεν ειμαι και κανενας αβγαλτος , δοξα τον θεο απο εμπειριες να φανε και οι κοτες (και οι λογκρες), μεχρι και το Τογκο το προλαβα και εγω οπος αναφερει και ενας συναδελφος ποιο πανω.

Η γκομενα ναι ειναι ξηγιμενη και το παιζει και μαγκακι , οταν τον φαει απτο γκολο θα στρωσει ,
Η ατακα που μου εριξε με προβληματισε , μπορει οντος να εχει κανενα γυναικολογικο προβλημα και να ειναι σε καμια αναρωση , ποιος ξερει , το θεμα ειναι οτι σημερα το απογευμα μεχρι το βραδι ,παλι με πιπες την εβγαλε.
εγω εβλεπα τον βαζελο στην νοβα επινα μπυρες, ετρωγα πιτσα και αυτη το κλαρινο της ,  ειναι μουρλεγκο η γκομενα.
φανταστειτε οτι ξεκινησε το κλαρινο απο μονη της χωρις καποια υποδηξη ,οταν ηρθαν οι πιτσες και οι μπυρες !!!!!! Μουρλεγκο εντελος !!!!

Μπορει να της εχει αφησει κανενα ψυχολογικο ο πρωιν και να την βρισκει με τα τσιμπουκια . Δεν θα την ψαξω την φαση παντς , χεστικα με τα ψυχολογικα της.
Εαν ειναι γυναικολογικο , ειτε θα την στειλω , ειτε θα παιξει διπλοκαποτο , ετσι και δεν βαρεθω να περιμενω και δεν βρω τιποτα αλλο ποιο fuckable.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
μαγκες μολις πριν απο λιγο διαβασα τις απαντησεις και θα απαντησω σε ολους απο εδω , για να μην κανω παραθεσεις ξεχριστα.

Λοιπον

Η γκομενα να ξεκαθαρισουμε οτι ΔΕΝ ειναι τρανσφορμερ . Δεν ειμαι και κανενας αβγαλτος , δοξα τον θεο απο εμπειριες να φανε και οι κοτες (και οι λογκρες), μεχρι και το Τογκο το προλαβα και εγω οπος αναφερει και ενας συναδελφος ποιο πανω.

Η γκομενα ναι ειναι ξηγιμενη και το παιζει και μαγκακι , οταν τον φαει απτο γκολο θα στρωσει ,
Η ατακα που μου εριξε με προβληματισε , μπορει οντος να εχει κανενα γυναικολογικο προβλημα και να ειναι σε καμια αναρωση , ποιος ξερει , το θεμα ειναι οτι σημερα το απογευμα μεχρι το βραδι ,παλι με πιπες την εβγαλε.
εγω εβλεπα τον βαζελο στην νοβα επινα μπυρες, ετρωγα πιτσα και αυτη το κλαρινο της ,  ειναι μουρλεγκο η γκομενα.
φανταστειτε οτι ξεκινησε το κλαρινο απο μονη της χωρις καποια υποδηξη ,οταν ηρθαν οι πιτσες και οι μπυρες !!!!!! Μουρλεγκο εντελος !!!!

Μπορει να της εχει αφησει κανενα ψυχολογικο ο πρωιν και να την βρισκει με τα τσιμπουκια . Δεν θα την ψαξω την φαση παντς , χεστικα με τα ψυχολογικα της.
Εαν ειναι γυναικολογικο , ειτε θα την στειλω , ειτε θα παιξει διπλοκαποτο , ετσι και δεν βαρεθω να περιμενω και δεν βρω τιποτα αλλο ποιο fuckable.

την ταίσες και πίτσα με το λουκάνικο σου????  :2funny: :2funny: :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266

Λοιπον

γαμω την βαζελα σου γαμω...

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16

Άστα να πάνε. Εγώ είχα παίξει ότι θα πιάσει αυτός ο μαλάκας το πέναλτυ.

Kapoios_

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλο φθηνοπορο ρε μαγκες.

Ρε μαγκες νταλαβεριζα ενα μουνακι 29ρικο εδω και καμια εβδομαδα , προχτες βγηκαμε και τα αναψα

το εφερα σπιτι το μεθυσα , και αρχισε τις πιπες η μανδαμ
κυριλατες , ωραιες και χαλαρωτικες ,οπως επρεπε

καλες πιπες δεν λεω μου τον εχυσε 3 φορες σερι αλλα δεν με αφηνε να το γαμησω
μου πεταξε ατακα " δεν γαμιεμαι εαν δεν κλεισουμε μηνα , σε τσιμπουκονω για να μην εχεις προβλημα μετα αρχιδια σου "
μετα την ατακα με αφησε σχεδων αναπηρο :uglystupid: πρωτη φορα ακουγα τετοια μαλακεια

εχει τυχει σε κανεναν τιποτα τετοιο ??

Έπρεπε να της πεις "ΟΚ, θα βγούμε σε ένα μήνα πάλι!!!"

Belisarius

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0

Αν έχει αφροδίσιο δεν σε σώζουν ούτε 5 καπότες, σακούλα σκουπιδιών να φορέσεις!

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Αν έχει αφροδίσιο δεν σε σώζουν ούτε 5 καπότες, σακούλα σκουπιδιών να φορέσεις!

Την γλυτωσαμε κυριοι

θεμα λυξαν την "εστειλα" με κουριερ πισω στην μανα της , να παει να γαμηθει

βεβαια με εχει ζαλισει στα τηλεφωνα αλλα ουτε που το σηκωνω , μουχαχαχα :badair: την κλανωωωωωωω :dancing: :dancing: :dancing:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Την γλυτωσαμε κυριοι

θεμα λυξαν την "εστειλα" με κουριερ πισω στην μανα της , να παει να γαμηθει

βεβαια με εχει ζαλισει στα τηλεφωνα αλλα ουτε που το σηκωνω , μουχαχαχα :badair: την κλανωωωωωωω :dancing: :dancing: :dancing:

σίγουρα???? να κλειδωθεί το θρεντ??????

μπορεί να αλλαξε γνώμη τωρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
στείλτη σε μένα... είμαι busy αυτη τη περίοδο θα είναι και αυτή busy κάτω από το γραφείο  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
στείλτη σε μένα... είμαι busy αυτη τη περίοδο θα είναι και αυτή busy κάτω από το γραφείο  :2funny: :2funny: :2funny:

Να σν στειλω ρε φιλαρακι , να σου δωσω το κινητο της ? αλλα σε πρωηδοποιω ειναι ψυχακι η γκομενα

σε εσενα δεν ξερω τι θα βγαλει ?

μπορει να της την δωσει και να κρεμετε απο τα πολυφωτα σαν την μαιμου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom