gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
[move]λιντα=γουλφακης[/move]νομιζω ηρθε η ωρα να συστηθω
[move]λιντα=γουλφακης[/move]νομιζω ηρθε η ωρα να συστηθω
ο νωνταςειμαι περιπου αυτο που φαινομαι
εισαι μαλακας ο γουλφακης θα ειχε φτασει 2000 ποστ σε 3 μερες[move]λιντα=γουλφακης[/move]
ενω ο νωντας ακα μακιςεισαι μαλακας ο γουλφακης θα ειχε φτασει 2000 ποστ σε 3 μερες
ε αντε λεγε τοτε μηπως εισαι ο παιχτουρας διπλο τολουκα 1 μπραντφορντ 1 μποταφογκο; ;)ρε αφηστε τις βλακειες
μηπως εισαι αυτη που πηρε τις 3 πιπεςρε αφηστε τις βλακειες
αλιεν εισαι αυτο μου φερνει το αβαταρ σουααααααααααααααααααααααα!!!!!!μη με πρηζετεεεεεεεεεεεε!!!!!!αν ειμαι ο ενας κι ο αλλος...........
ειπα ειμαι περιπου αυτο που φαινομαι
σιγα σιγα θα με γνωρισετε και καλυτερα αντε
και απο που εισαι αν επιτρεπετε;ααααααααααααααααααααααα!!!!!!μη με πρηζετεεεεεεεεεεεε!!!!!!αν ειμαι ο ενας κι ο αλλος...........
ειπα ειμαι περιπου αυτο που φαινομαι
σιγα σιγα θα με γνωρισετε και καλυτερα αντε
[move]λιντα=γουλφακης[/move]
Qij, Perëndinë tëndνα σαι καλα
αμα συστηθεις θα συστηθω και εγωνα σαι καλα
και απο που εισαι αν επιτρεπετε;
Ρουφιανακι κανε το ρεντικολο και ψυχαγωγησε μας,το απαιτω.δε μιλαω καθολουυυυυυυυυ
ααα καταλαβαΑλβανίδα ποιήτρια και συγγραφέας είναι ... Το γνωστότερο ποίημα της είναι - Η μαργαρίτα βρωμάει ...
α ρε πουστη τι μου εκανες νυχτιατικα βγηκα στους δρομους για μιλκο.δε βρηκα αλλα χτυπησα φλεβα χρυσου.το γνωστο απο τα παιδικα μας χρονια ΤΟΝΓΚΟ παγωτο μπανανα χτυπησα 2 και στανιαρα ;) ;)εφαγα μπουγατσα με μιλκο και εχω στομαχικες εκρηξεις
τυπε η καλυτερη φαση σου ετυχεΚαλο φθηνοπορο ρε μαγκες.
Μια συμβουλη διοτι εκατσε κομπλα παλι γαμοτο μου .
Ρε μαγκες νταλαβεριζα ενα μουνακι 29ρικο εδω και καμια εβδομαδα , προχτες βγηκαμε και τα αναψα
το εφερα σπιτι το μεθυσα , και αρχισε τις πιπες η μανδαμ
κυριλατες , ωραιες και χαλαρωτικες ,οπως επρεπε
καλες πιπες δεν λεω μου τον εχυσε 3 φορες σερι αλλα δεν με αφηνε να το γαμησω
μου πεταξε ατακα " δεν γαμιεμαι εαν δεν κλεισουμε μηνα , σε τσιμπουκονω για να μην εχεις προβλημα μετα αρχιδια σου "
μετα την ατακα με αφησε σχεδων αναπηρο πρωτη φορα ακουγα τετοια μαλακεια
εχει τυχει σε κανεναν τιποτα τετοιο ??
Ειναι τραβεστι και πριν κλεισετε μηνα ,δεν θελει να σου δειξει την ψωλαρα της ,γιατι ειναι μεγαλυτερη απο τη δικη σου και φοβαται μην παθεις καταθλιψη !τυπε η καλυτερη φαση σου ετυχε