athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.712
- Πόντοι
- 12.756
εμενα γιατι δεν σκονταφτει κανα μουνι στην πουτσα μου;
Λες να έχουν ραντάρ όπως αυτά για παρκάρισμα?εμενα γιατι δεν σκονταφτει κανα μουνι στην πουτσα μου;
Λες να έχουν ραντάρ όπως αυτά για παρκάρισμα?εμενα γιατι δεν σκονταφτει κανα μουνι στην πουτσα μου;
εμενα γιατι δεν σκονταφτει κανα μουνι στην πουτσα μου;
28 εσυ η αυτος?τι να πω 28 χρονων και τα μυαλα στα καγκελα ...
όχι μάσκα όχι αποστάσεις άτριχος όχι αλλά ξυριζεται τι φρίκη τρώνε δρν ξέρω... για να μην βσσανιζεστε..μασκα φοραγε?
αποστασεις κρατουσε?
ηταν ατριχος?
ερωτηματα που θα μας βασανιζουν
γκολντεν ρεβολουτ εχει?όχι μάσκα όχι αποστάσεις άτριχος όχι αλλά ξυριζεται τι φρίκη τρώνε δρν ξέρω... για να μην βσσανιζεστε..μασκα φοραγε?
αποστασεις κρατουσε?
ηταν ατριχος?
όχι εκεί που πρέπει τριμαρει;Ξυρίζεται παντού?
τι είναι αυτό ρε Σαούλ μου; φτωχούλι είναι αλλά γαμαει καλάγκολντεν ρεβολουτ εχει?όχι μάσκα όχι αποστάσεις άτριχος όχι αλλά ξυριζεται τι φρίκη τρώνε δρν ξέρω... για να μην βσσανιζεστε..μασκα φοραγε?
αποστασεις κρατουσε?
ηταν ατριχος?
θα του στήσω ένα άγαλμα μπαροκ μουΒρεθηκε ο ΗΡΩΑΣ ρε μλκς;;;;;;
μην χασουμε τον λαγο τωρα που σηκωσε τα αυτιακαιρος να του μιλησεις για γαμο...
καταλαβαμε βρηκε τυφλοεγω καθομουν ηρεμη ηρεμη και ηρθε ο θεογκομενος με επεσε με την πουτσα του πανω μου.. τι να κανω ; να αντισταθω;
γκολντεν ρεβολουτ ειναι το αλατοπιπερο της σχεσης...αυτο που θελουν οι γυναικες απο εναν πραγματικο αντρατι είναι αυτό ρε Σαούλ μου; φτωχούλι είναι αλλά γαμαει καλάγκολντεν ρεβολουτ εχει?όχι μάσκα όχι αποστάσεις άτριχος όχι αλλά ξυριζεται τι φρίκη τρώνε δρν ξέρω... για να μην βσσανιζεστε..μασκα φοραγε?
αποστασεις κρατουσε?
ηταν ατριχος?