Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
όχι είμαι κυριος εγω την πηγα εγω θα την φερωΏτο στοπ δε παίζει??
όχι είμαι κυριος εγω την πηγα εγω θα την φερωΏτο στοπ δε παίζει??
μπα πολύ 50's συμπεριφορά.αυτό που περιγράφεις θα ήταν ιδανικό τώρα που το σκέφτομαι.
χαχαχα χαχαχα χαχαχαγια να μη φαει το μπαλακι που ερχεται απο τις ρακετες που παιζουν διπλα
παλαιάς κοπής σερνικοόχι είμαι κυριος εγω την πηγα εγω θα την φερω
για να μη φαει το μπαλακι που ερχεται απο τις ρακετες που παιζουν διπλα
ε παίζουν οι γείτονες χαχαχαΜα υποτίθεται πως είναι σπίτι του και της έχει μαγειρέψει.
Οι ρακέτες πως βρέθηκαν εκεί??
τύπε αν θες να φχαριστηθεί η συγχρωνη γυναικα να την πας σε κανενα μερος να βγαλει φωτογραφιες για το insta και να φροντισεις να εισαι καλυτερος απο αυτους που ανεβαζουν οι φιλες τηςμπα πολύ 50's συμπεριφορά.
Οι σύγχρονες γυναικες νομίζω πως κακοχαρακτηρίζουν τέτοιες συμπεριφορε΄ς ως ανασφαλεια ,ανωριμότητα κτλ
Εντελώς Passé
ο μέσος χρηστης του μπου διαθετει παραλια μπροστα στο σπιτι τουΜα υποτίθεται πως είναι σπίτι του και της έχει μαγειρέψει.
Οι ρακέτες πως βρέθηκαν εκεί??
πόσο δίκιο...τύπε αν θες να φχαριστηθεί η συγχρωνη γυναικα να την πας σε κανενα μερος να βγαλει φωτογραφιες για το insta και να φροντισεις να εισαι καλυτερος απο αυτους που ανεβαζουν οι φιλες της
κ πισίνα μέσαο μέσος χρηστης του μπου διαθετει παραλια μπροστα στο σπιτι του
καλά είσαι!τύπε αν θες να φχαριστηθεί η συγχρωνη γυναικα να την πας σε κανενα μερος να βγαλει φωτογραφιες για το insta και να φροντισεις να εισαι καλυτερος απο αυτους που ανεβαζουν οι φιλες της
τυπε ολες στην αρχη ειναι της μιας βραδυας μετα γινονται της μιας χρονιαςκαλά είσαι!
αλλά βλέπεις και αυτό είναι ένα δείγμα συνπεριφοράς.
Δειχνει ανωριμότητα, βλακεια.
Γυναικα μιας βραδιάς, ρίχνεις έναν και φεύγεις τζεντλεμαν.
και μη ξεχάσετε τα γυαλισμένα παπούτσια, κάτι σημαινει στο γυναικειο κεφάλι, ανάθεμα και ξέρω γιατί.
σωστός εγκρινωΕγω συνηθως προτιμαω καπου ησυχα για φαγητό και να μιλήσω για να γνωρίσω καλύτερα τη κοπέλα. Ειδικά αν τη γνώρισα σε τίποτα μπαρ κλαμπ κτλ
δε συμφωνώ.τυπε ολες στην αρχη ειναι της μιας βραδυας μετα γινονται της μιας χρονιας
νταξει τι πειραζει αν ανεβαζουν σε 10Κ ατομα καθε μερα τι τρωνε τι πινουν και που βγαινουν :S
μα δεν ανεβάζουν... όλους μισούς τους δείχνουν στα στόρυ και στις φωτό ποτέτύπε αν θες να φχαριστηθεί η συγχρωνη γυναικα να την πας σε κανενα μερος να βγαλει φωτογραφιες για το insta και να φροντισεις να εισαι καλυτερος απο αυτους που ανεβαζουν οι φιλες της
Πολύ ωραία το τοποθέτησες.γιατι πιστευεις οτι ενας ανθρωπος ειναι η ετσι η αλλιως?
εσυ παντα εισαι σωστος η παντα εισαι λαθος? και καθε μερα θελεις μακαρονια?
δεν ειναι θεμα μιας βραδυας απλα δεν ειναι ολοι για ολλους
ναι ρε μαν οταν ειπα να φαινεσαι καλυτερος απο τους αλλους εννοουσα να εχεις στο τραπεζι περισσοτερα τελειωμενα cocktails, τα κλειδια της mercedes και τα ρουχα σου να φαινονται ανταξια της γκομενας σουμα δεν ανεβάζουν... όλους μισούς τους δείχνουν στα στόρυ και στις φωτό ποτέ
μα ποτέ δεν ανεβάζουν τη φάτσα του γκόμενού τους... μόνο αχνοφαίνονται κάτι χέρια ή από το λαιμό και κάτω λες και τους έχουν για αξεσουάρ