Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.633
- Πόντοι
- 2.606
τι λες καλέ αύριο έχω κόσμο σπίτι θα τα κόψω να τα φάμε
Έστω αυτό...
τι λες καλέ αύριο έχω κόσμο σπίτι θα τα κόψω να τα φάμε
καλα που μας γραφεις και γελαμε και λιγο..
αυτός δεν ήταν αλήτης. Πεπονομαλακας ήταν χαχαχα χαχαχα χαχαχα
Μη στεναχωριέσαι Έρη όλοι οι άνδρες αλήτες είναι
μου μείναν τα πεπόνια
Δώστα σε μας γιατί κλείνει το νήμα πολλες σελίδες και ο τσιγκούνης θα μας κεράσει σουσαμια από κουλουρια
Θα μας δώσει τα σπόρια, είναι εξαιρετικά.
άσε μας ρε Γιώργο. Και εμένα ομορφη με είπε κ να πω ότι του την έπεσα μόνος του ξεκίνησε τη κουβέντα και μου πε ότι μου πε. Αρχικά στεναχωρηθηκα αλλά μετά φέραν κάτι τι μπον και άλλαξε η διάθεση μου. Άρχισα να τρώω και αυτός έλεγε. Η αλήθεια είναι τα μισά τα έχασα. Ούτε ξέρω τι μου είπε μου έμεινε το ρεζουμένα'σαι καλα ρε φιλε
μα μου τα δώσε με την καρδιά του ήρθε έως το σπίτι κ εγώ να τα δώσω; κρίμα είναι ο άνθρωποςΔώστα σε μας γιατί κλείνει το νήμα πολλες σελίδες και ο τσιγκούνης θα μας κεράσει σουσαμια από κουλουρια
Έπρεπε να τον μυριστεις πιο νωρις ρε Έρη
Κριμα την εμπειρία σου στους άνδρες χαχαχαχαχχχχχαααααα
εσύ γιατί γελάς; ξέρεις την εμπειρία μου;Έπρεπε να τον μυριστεις πιο νωρις ρε Έρη
Κριμα την εμπειρία σου στους άνδρες χαχαχαχαχχχχχαααααα
άσε μας ρε Γιώργο. Και εμένα ομορφη με είπε κ να πω ότι του την έπεσα μόνος του ξεκίνησε τη κουβέντα και μου πε ότι μου πε. Αρχικά στεναχωρηθηκα αλλά μετά φέραν κάτι τι μπον και άλλαξε η διάθεση μου. Άρχισα να τρώω και αυτός έλεγε. Η αλήθεια είναι τα μισά τα έχασα. Ούτε ξέρω τι μου είπε μου έμεινε το ρεζουμέ
μα μου τα δώσε με την καρδιά του ήρθε έως το σπίτι κ εγώ να τα δώσω; κρίμα είναι ο άνθρωπος
Είναι μέλι, τα καρπούζια του Βαγγέλη...
εσύ γιατί γελάς; ξέρεις την εμπειρία μου;
ελα παραδεξου το...
δεν ησουν ετοιμη για τετοιο βημα αφου την επεσες στα κρεατικα με τα μουτρα και τον εγραψες τον rdvαδακια.
και δε με λενε γιωργο ξαναλεω...
είχα μια πείνα ρε Γιώργο δεν έβλεπα μπροστά μου. Ευτυχώς πλήρωσε αυτός κ για να εξιλεωθείελα παραδεξου το...
δεν ησουν ετοιμη για τετοιο βημα αφου την επεσες στα κρεατικα με τα μουτρα και τον εγραψες τον rdvαδακια.
και δε με λενε γιωργο ξαναλεω...
ο χαδοδικης νομίζω πρέπει να γίνει το αποκουμπι σουΦάγαμε ήπιαμε μιλήσαμε και τότε... Ήρθε η χυλόπιτα ααα. Είμαι λέει ωραίο κορίτσι αλλά προσπαθεί πάλι με την πρώην του και δεν θέλει να με δεσμεύσει ούτε να κάνει κάτι επιφανειακό μαζί μου. Επομένως να μείνουμε φίλοι. Πιο χυλόπιτα πεθαίνεις.
Καλά της τα λες γιώργο.