peoplayer41
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2019
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
ποιον απο ολουςαυτον τον εχω σε εκτιμηση
ποιον απο ολουςαυτον τον εχω σε εκτιμηση
τυπε οι χαρτογιακαδες και οι λομπιστες της κυψελης που σκανε μυτη στα χαι κλ(αςς) μαγαζια αυτα πανε να κατουρησουν με χαρη και με αερα εφοπλιστη τι νομιζεις οτι κινουνται σαν εμας τους χλεμπονιαριδες που δεν ξερουμε τι θα πει ντισερτ??Το πολύ πολύ να δει η υποψήφια νύφη κανά μαρούλι κολλημένο στο δόντι και να σωθείς από την μαλακία που ετοιμαζόσουν να κάνεις...
Το κατούρημα δεν το κατάλαβα. Πας με συγκεριμένο τρόπο να κατουρήσεις;
συμφωνα με τον θρυλο 17 γκομενους εχειποιον απο ολους
Μεσσαλινα...εγω μια γκομενα απο την αλλη και με το ζορι την κανω ζαφτισυμφωνα με τον θρυλο 17 γκομενους εχει
τυπε οι χαρτογιακαδες και οι λομπιστες της κυψελης που σκανε μυτη στα χαι κλ(αςς) μαγαζια αυτα πανε να κατουρησουν με χαρη και με αερα εφοπλιστη τι νομιζεις οτι κινουνται σαν εμας τους χλεμπονιαριδες που δεν ξερουμε τι θα πει ντισερτ??
δε ξερω τυπε μπορει απο εκει να βγαινει η εκφραση ''εχει χεστει στο ταληρο''καλά τα λες.
άμα τους πιάσει πριονοκορδέλα, διατηρούν την χάρη τους κινούμενοι προς τηνλύτρωσηχέστρα?
τρουμπ σα πρωτο ραντεβου μετραει και το βραδυ που τη γνωρισες μεθυσμενος και δε θυμασαι πως τη λενε και νομιζεις οτι τη λενε ''insta : liveqeeen1990''αμα στο πρωτο ραντεβου πας για χεσιμο....
ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ ΠΟΤΕ!!!!
δυστυχως μετραει ρε σαουλ....τρουμπ σα πρωτο ραντεβου μετραει και το βραδυ που τη γνωρισες μεθυσμενος και δε θυμασαι πως τη λενε και νομιζεις οτι τη λενε ''insta : liveqeeen1990''
γνωμη σου
βεβαια υπαρχει και το ενδεχομενο να την λενε ετσι....τρουμπ σα πρωτο ραντεβου μετραει και το βραδυ που τη γνωρισες μεθυσμενος και δε θυμασαι πως τη λενε και νομιζεις οτι τη λενε ''insta : liveqeeen1990''
γνωμη σου
οχι ρε...φαντασου να γαμησω και να μη το θυμαμαι?δυστυχως μετραει ρε σαουλ....
συμβουλη
πιες παραπανω να μην το θυμασαι...
οχι ρε...φαντασου να γαμησω και να μη το θυμαμαι?
συμβαινει μια φορα στα 5 χρονια και θα το ξεχασω κιολας?
τοτε ετσι την λενεβεβαια υπαρχει και το ενδεχομενο να την λενε ετσι....
τι?οχι?
σωστο θειο....
δεν αλλάζουμε τον τίτλο του νήματος?
αφού το πρώτο ραντεβού έγινε...
Ρε υπάλληλε .... τώρα με το νέο σύστημα , ο καθένας διαλέγει όποια κατηγορία θέλει. Βλάκα.
Αυτό ήθελε η νέα κυβέρνηση.
Να μπορούν να διαλέξουν την κατηγορία των 250€/μήνα, αυτοί που δηλώνουν 500.000€
το χρόνο ... δεν έβγαιναν οι κακόμοιροι να δίνουν 1900€ το μήνα ....
ΑΥΤΟΙ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.
δεν παει αλλο...Δεν φαντάζεστε τι έγινε πέρασε από το σπίτι μου!! Πως δρν με βρήκε να μιλάω στο μπραμπ ρε μλκα στο μπου. Ήρθε κ μο έφερε πεπόνια από μπαξέ του κ μου είπε επειδή το παίζεις βαρύ πεπόνι. Μλκα αυτός με δουλεύει ψιλό χαζι. Του είπα να μείνει να φάμε μαζί το πεπόνι κ μου είπε άλλη φορά που θα τον καλέσω γιατί τώρα ήρθε μόνος του.. Ρε που έχω μπλέξει
τσιμεντωσε τον τρουμπ το έχει τερματίσειδεν παει αλλο...
ΘΑ ΤΟΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΣΩ!