erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ε καντε εγω ειπαμε κουραζομαι με κοσμο κτλεγω λεω να κανουμε καμμια γιγαντιαια παρτουζα γιατι μπορει να γινει πολεμος και δεν θα εχουμε καιρο μετα...
γνωμη σας
ε καντε εγω ειπαμε κουραζομαι με κοσμο κτλεγω λεω να κανουμε καμμια γιγαντιαια παρτουζα γιατι μπορει να γινει πολεμος και δεν θα εχουμε καιρο μετα...
γνωμη σας
εγω ενα ιεραποστολικο και αν μην περιμενεις απο εμενα ακροβατικα βαριεμαι
εσυ χανεις....ε καντε εγω ειπαμε κουραζομαι με κοσμο κτλ
παντως το χει ρε παιδι μου ο ανθρωπος φαινεταιαμ δεν με βρηκε αν με εβρισκε μαλλον δεν θα μιλουσαμε..εδω
εμ ζω εγω τον πονο μου εχω και εσας να μαλωνετε. και αντε ο λακης ειναι οξυθυμος εσυ τι του κολλας λες και ειστε μωρα
Μα αυτο ειναι το ωραιο, οτι ειναι σπιρτο αναμενο.
αχαχαχχαχαχαχχααχχαχαχαχαχχ εισαι μλκαςπαντως το χει ρε παιδι μου ο ανθρωπος φαινεται![]()
μπα ετσι θα μεινω παλι αγαμητη . η μονη μου εξαψη το θερμο επεισόδιο στο αιγαιοΜα αυτο ειναι το ωραιο, οτι ειναι σπιρτο αναμενο.
Σημερα πως το βλεπεις, θα φας κανεναν κρυο;
πως και δεν τον εβαλε ο τσιφορος στα παιδια της πιατσαςαχαχαχχαχαχαχχααχχαχαχαχαχχ εισαι μλκας
αν γινει πολεμος θα πεθανουμε και δεν θα με νοιαζει ρε τρουμπ μην με σκαςεσυ χανεις....
θα γινει πολεμος και θα μας στελνεις καλτσες στο μετωπο και θα μετανοιωνεις για την αποφαση σου
ελα πειραια ρε πουλακι μου ....καθεσε με τους τζιτζιφιογκους εκειμπα ετσι θα μεινω παλι αγαμητη . η μονη μου εξαψη το θερμο επεισόδιο στο αιγαιο
ποσο δικιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοελα πειραια ρε πουλακι μου ....καθεσε με τους τζιτζιφιογκους εκει
ισχυει ειναι η ελπιδα μας :-*ο Τρουμπακης οπως παντα θα ελεγα ειναι η φωνη της λογικης της ευαισθησιας του ρομαντισμου και της καυλαντας![]()
κατεβα μωρη πειραια να βρεις κανα σωστο ρσενικο να κανουμε και μεγαλο γαμηλιο γλεντι κι αν ταιριαξουν οι μερες κοντα να γιορτασουμε και το πεντηκοστο πεμπτο πρωταθλημα της αρρωστιαςποσο δικιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
ευχαριστω ρε αθηναιο...δεν εχω λογια για την τιμηο Τρουμπακης οπως παντα θα ελεγα ειναι η φωνη της λογικης της ευαισθησιας του ρομαντισμου και της καυλαντας![]()
ευχαριστω εριναλ μου....ισχυει ειναι η ελπιδα μας :-*
ετσι αγαπητη Εριισχυει ειναι η ελπιδα μας :-*
ευχαριστω ρε αθηναιο...δεν εχω λογια για την τιμη
μην εισαι πεζος ρε χαμενε ..κατεβα μωρη πειραια να βρεις κανα σωστο ρσενικο να κανουμε και μεγαλο γαμηλιο γλεντι κι αν ταιριαξουν οι μερες κοντα να γιορτασουμε και το πεντηκοστο πεμπτο πρωταθλημα της αρρωστιας![]()
μπα ετσι θα μεινω παλι αγαμητη . η μονη μου εξαψη το θερμο επεισόδιο στο αιγαιο