erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
δεν μπορώ να αλλάξω ψηφοφορία τώρα άσε με έχω σοβαρά πρόβληματα χαχαχαΡε Ερη...
Που το κονόμησες αυτό το ταλέντο;
δεν μπορώ να αλλάξω ψηφοφορία τώρα άσε με έχω σοβαρά πρόβληματα χαχαχαΡε Ερη...
Που το κονόμησες αυτό το ταλέντο;
δεν μπορώ να αλλάξω ψηφοφορία τώρα άσε με έχω σοβαρά πρόβληματα χαχαχα
δεν τρελάθηκαΤον θέλεις; Η να τον ιεροεξετάσω.
ρε σεις αυτό μόνο για δόλωμα κάνει...Δεν Μ αρε...Συμιακό??
δεν τρελάθηκα
Είσαι πάντως και εσύ δύσκολη περίπτωση...σου αρέσει,αναρωτιόσουν γιατί δεν στην πέφτει,σου την έπεσε και έκανες την ζόρικη,βγαίνετε ακόμα αλλά ίσως να μην προχωρήσει αλλά συνεχίζει να σου αρέσει,θα πάτε για μπάνιο και ο ένας θα κοιτάει το σώμα του άλλου και όμορφες σκέψεις θα ταξιδεύουν στο μυαλό σας ενώ θα μείνετε και στο εξοχικό του.Τι κάνει νιαου νιαου?τελικά δεν είμαι σε μουνδ για σχέση καλοκαιριατικο νομίζω οπότε ίσως να μην κάνω τίποτα μαζί του μην περιμένει ο τύπος κιόλας κ κάνω μλκια ξέρω γω
εσύ ρε μπιβισι τι ανακατεύεσαι; ας έχεις κ κότεροΠοιος σου είπε ότι εγώ ΔΕΝ έχω εξοχικό χαχαχα
να μην πάω λες ε; θα το σκεφτώ δεν του είπα κ στα σίγουρα ίσως πάω πευκοχωρι τότε σε φίλουςΕίσαι πάντως και εσύ δύσκολη περίπτωση...σου αρέσει,αναρωτιόσουν γιατί δεν στην πέφτει,σου την έπεσε και έκανες την ζόρικη,βγαίνετε ακόμα αλλά ίσως να μην προχωρήσει αλλά συνεχίζει να σου αρέσει,θα πάτε για μπάνιο και ο ένας θα κοιτάει το σώμα του άλλου και όμορφες σκέψεις θα ταξιδεύουν στο μυαλό σας ενώ θα μείνετε και στο εξοχικό του.Τι κάνει νιαου νιαου?
δεν μιλάω για εσένα προφανώς εσένα δεν σε ξέρω καν. Τι φάση που νομίζεις ότι ο κόσμος περιστρεφεται γύρω από εσέναΓια να το αλλάξεις σε «βλάκα όμορφο με εξοχικό»
να μην πάω λες ε; θα το σκεφτώ δεν του είπα κ στα σίγουρα ίσως πάω πευκοχωρι τότε σε φίλους
κούκλος ο άτιμος κ έχει λυσσάξει να μου τον δώσει. Άστα Λάκη μεγάλος πειρασμόςνέος όμορφος ασχολείται με μετριάτζες σιτεμένες ;;
ζαβός είναι ;;
ζωάδι ;;;
αυνάνας ;;
Εσύ θα κάνεις αυτό που νομίζεις ΕΣΥ ότι είναι το σωστό erinal,αλλά με τα νεότερα που διάβασα στις προηγούμενες σελίδες,ο νους μου πάει ότι στοχεύει σε hot συνεύρεση στην τελική.Θα στην πέσει για 2η φορά στανταρνα μην πάω λες ε; θα το σκεφτώ δεν του είπα κ στα σίγουρα ίσως πάω πευκοχωρι τότε σε φίλους
χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα κλαίω. Σαν την Χαλκιδική δεν έχει και μερικά μέρη της είναι χάρμαΩραίο το πευκοχώρι!!!!
Την πρώτη φορά που το επισκέφτηκα, αμέσως μετά που έφυγα πήρε φωτιά!!
Το 2006 νομίζω.
Ε γιαυτό θέλει να γυρίσουμε Δευτέρα πρωί. Και θα έχει κίνηση.. Και θα ζοριστουμε στην επιστροφή και είναι δροσιά και θα κοιμηθούμε στη φύση και θα ξυπνήσουμε πρωί θα έρθουμε χαλαροί και πάρε καλού κακού εσύ αυτά που θες μην γκρινιάζεις μετά πως ήθελες να μείνεις.. Κατάλαβες.. Ολοταχώς με πάειΕσύ θα κάνεις αυτό που νομίζεις ΕΣΥ ότι είναι το σωστό erinal,αλλά με τα νεότερα που διάβασα στις προηγούμενες σελίδες,ο νους μου πάει ότι στοχεύει σε hot συνεύρεση στην τελική.Θα στην πέσει για 2η φορά στανταρ
Προφανώς και μιλάς για εμένα. Το δηλώσεις σε προηγούμενες σελίδες προσπαθώντας να αντισταθείς στον πειρασμό. Το εξοχικό μου είναι Χαλκιδική (ένα απ’ αυτά).
α καλά.. εσύ του δώσες..Προφανώς και μιλάς για εμένα. Το δηλώσεις σε προηγούμενες σελίδες προσπαθώντας να αντισταθείς στον πειρασμό. Το εξοχικό μου είναι Χαλκιδική (ένα απ’ αυτά).
α καλά.. εσύ του δώσες..
κούκλος ο άτιμος κ έχει λυσσάξει να μου τον δώσει. Άστα Λάκη μεγάλος πειρασμός