erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
πως μιλας ετσι ρε μπραμπ γαμω το δια μου μεσαπουτσα εχει πεσει γιατι εχω χασει επεισοδια
πως μιλας ετσι ρε μπραμπ γαμω το δια μου μεσαπουτσα εχει πεσει γιατι εχω χασει επεισοδια
εγω το μοσχαρακι κοκκινιστοΞέσπασε, εγώ εκτιμώ τις βασανισμένες γυναίκες
τυπε αμα το συνεχισεις ετσι βλεπω να κατεβαζει σε λιγο το δαχτυλο στον προστατηΞέσπασε, εγώ εκτιμώ τις βασανισμένες γυναίκες
πες του οτι δεν επεσε πουτσα γιατι λυσσαξεμιληστε κοσμια παρακαλω...
τι σημαινει θα το εκτιμουσα; εννοεις αν ελεγα ρε αυτος ειναι ειλικρινης κατσε να του κατσω του παιδιου;Εριναλ, χτες βράδυ στην κουβέντα μας είπες μέσες άκρες ότι όλοι οι άντρες είναι αφόρητα κλισέ.
Δηλαδή αν σε πλησίαζα και σου έλεγα με ειλικρίνια αυτό που πραγματικά σκέφτομαι θα το εκτιμούσες;
σημερα με πηρε ο αλλος να παμε για ποτο. μην με νευριαζεις γιατι θα ξεσπασω πανω του
καλα δεν τον λυπασαι τον συναγωνιστη;τραβατε με και ας κλαιω εισαι.
ασε το παιδι να κανει δουλεια αφου σου τα ειπε στα ισια.
καλο για σενα θα ειναι, τι το παιρνεις απο τα μουτρα ???
60 εσυ, 25 αυτος, τρελο παιχνιδι... naughty america κι ετσι.
δε νομιζω να σε χαλαει ????
για καλοσκεψου το, πριν λακισει και αυτος και μεινεις μπουκαλα παλι.
αστο μωρη το παιδι να εκφραστει να ακουσουμετι σημαινει θα το εκτιμουσα; εννοεις αν ελεγα ρε αυτος ειναι ειλικρινης κατσε να του κατσω του παιδιου;
εχεις δικιο εχει και παθητικο εισόδημααστο μωρη το παιδι να εκφραστει να ακουσουμε
καλα δεν τον λυπασαι τον συναγωνιστη;
για παμεΩραία. Το πάμε πάλι απ την αρχή;
:smoking: :smoking: :smoking: :smoking: :smoking: :smoking:
μεσαΚαλησπέρα, με λένε Μπιβισι, σ’ έχω μπανισει μια φορά κάπου αλλού, σε βρίσκω πολύ ωραία γκομενα οπότε θα γούσταρα να πιούμε απόψε χαλαρά τα ξύδια μας και μετά να πάμε σπίτι μου και να ξεσκιστουμε όλη νύχτα