erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
τι κινηση ρε ερειζερ.. Προς εμένατι κίνηση?
τι κινηση ρε ερειζερ.. Προς εμένατι κίνηση?
τι κινηση ρε ερειζερ.. Προς εμένα
τι να σου κανω που νταλαβεριζεσαι πυρφορους που μαγειρευουν και σερνονται στα γονατα τα ηλιοβασιλεματα..τι κινηση ρε ερειζερ.. Προς εμένα
μπα δεν έκανα ινστα γιατί μετά πρέπει να εξηγήσω που ήμουν κ με ποιον και δεν τα μπορώ αυτάμετά το 3ο ραντεβού...
εκτός από αυτό όλα τα υπόλοιπα πως πήγαν?
υπήρχε επικοινωνία?
και τα κρίσιμα ερωτήματα... έκανες ίνστα στορυ να δείξεις κοκταιλ-άρες, σούσι, κότερο κλπ
μπα δεν έκανα ινστα γιατί μετά πρέπει να εξηγήσω που ήμουν κ με ποιον και δεν τα μπορώ αυτά
τι να μου κάνεις καλέ να κάνεις καμιά προσευχή να μην βαρεθώ στο β ραντεβού γιατί είμαι ικανή να τα τιναξω στον αγέρα όλατι να σου κανω που νταλαβεριζεσαι πυρφορους που μαγειρευουν και σερνονται στα γονατα τα ηλιοβασιλεματα..
![]()
ακομα καλυτερα,τραβας μια μαλακια στο σπιτι σου και δεν ασχολεισαι καν!Λοιπον μαγκες ...
Για να βγαλεις γυναικα για καφε στο πρωτο ραντεβου πρεπει να εισαι
Η αφραγγος ... η γκει ...
Οποτε κοβεις αν η κατασταση αξιζει το χρονο και το χρημα σου και την βγαζεις για γαγητο ...
Αν κοβεις εξαρχης οτι δεν θα πηδηχτει ...
πηγενε σε ενα studio και αστη να ξεροσταλιαζει
ακομα καλυτερα,τραβας μια μαλακια στο σπιτι σου και δεν ασχολεισαι καν!
στο δεύτερο ραντεβού μου είπε να τον πάω εγώ όπου θέλω. Για πες τώρα που να τον πάωΛοιπον μαγκες ...
Για να βγαλεις γυναικα για καφε στο πρωτο ραντεβου πρεπει να εισαι
Η αφραγγος ... η γκει ...
Οποτε κοβεις αν η κατασταση αξιζει το χρονο και το χρημα σου και την βγαζεις για γαγητο ...
Αν κοβεις εξαρχης οτι δεν θα πηδηχτει ...
πηγενε σε ενα studio και αστη να ξεροσταλιαζει
να τον πάω κάπου με καναπέ;θα καταλάβει λες το υπονοούμενο;Για ποτάκι κάπου χαλαρά και όχι υπερβολικά ρομαντικά. Σε ένα εμφανίσιμο μέρος με ωραία μουσική. κάπου που να έχει καναπέ για να ύπαρξη και παιχνίδι.
στο δεύτερο ραντεβού μου είπε να τον πάω εγώ όπου θέλω. Για πες τώρα που να τον πάω
τι ειναι ρε τυπε 17 χρονων?Για ποτάκι κάπου χαλαρά και όχι υπερβολικά ρομαντικά. Σε ένα εμφανίσιμο μέρος με ωραία μουσική. κάπου που να έχει καναπέ για να ύπαρξη και παιχνίδι.
αυτο το ποστ σηκωνει κουβενταΑ επίσης στο β ραντεβού λέτε να πληρώσω εγώ;
έχω λίγο τη μέση μου και δύσκολα βολεύομαι σε καναπέ πειράζει να είναι καρέκλες; ας βρει άλλο τρόπο να έρθει κοντάθα γίνει δεν θα γίνει παιχνιδάκι όταν θα είστε κοντά;
θα παρεξηγηθεί ; εγώ λεω να το κάνωαυτο το ποστ σηκωνει κουβεντα![]()
αυτο το ποστ σηκωνει κουβεντα![]()