Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 17.149
- Πόντοι
- 3.656
και εμείς που έχουμε τι καταλάβαμε αφου ποτέ δε πηδάμεΛακη ναι έχω πουτσο ευχαριστώ
και εμείς που έχουμε τι καταλάβαμε αφου ποτέ δε πηδάμεΛακη ναι έχω πουτσο ευχαριστώ
τωρα με τον κορονοιο για καποιο λογο που φοραω τη μασκα και κρυβει τα παντα εχω μεγαλυτερη επιτυχια γνωμη σουΆλλο αυτό Σαούλ μου
εμενα σαουλ αυτο με εσωσε ...τωρα με τον κορονοιο για καποιο λογο που φοραω τη μασκα και κρυβει τα παντα εχω μεγαλυτερη επιτυχια γνωμη σουΆλλο αυτό Σαούλ μου
γαμαμε περιεργεςτι μου καμετε; πως μου ειστε ; πως την εχετε;![]()
αχ μπραμπ μου μην του τα λες ετσι αναστατωνομαι. παιζει δηλαδη να με γαμησεις; θεε μου τι ευχαριστα νεα ειναι αυταγαμαμε περιεργεςτι μου καμετε; πως μου ειστε ; πως την εχετε;![]()
![]()
εγω δεν ειμαι σαν τον κομπρεσερη που γνωρισες να ξερεις θα φας ενα γρηγορο απαξιωματικο γαμησι με φλοκαζ στα μουτρακια αν περιμενεις να βαραω κανα δυωρο ξεχασε τοαχ μπραμπ μου μην του τα λες ετσι αναστατωνομαι. παιζει δηλαδη να με γαμησεις; θεε μου τι ευχαριστα νεα ειναι αυταγαμαμε περιεργεςτι μου καμετε; πως μου ειστε ; πως την εχετε;![]()
![]()
τι μου καμετε; πως μου ειστε ; πως την εχετε;![]()
Έρι, μην αυτοκτονήσεις άμα μάθεις οτι οι άλλες που δίνουν κωλο, τους παίρνουν δώρο Λουμπουτεν.αχ μπραμπ μου μην του τα λες ετσι αναστατωνομαι. παιζει δηλαδη να με γαμησεις; θεε μου τι ευχαριστα νεα ειναι αυταγαμαμε περιεργεςτι μου καμετε; πως μου ειστε ; πως την εχετε;![]()
![]()
αχ μπραμπ μου μην μου δινεις υποσχεσεις...εγω δεν ειμαι σαν τον κομπρεσερη που γνωρισες να ξερεις θα φας ενα γρηγορο απαξιωματικο γαμησι με φλοκαζ στα μουτρακια αν περιμενεις να βαραω κανα δυωρο ξεχασε τοαχ μπραμπ μου μην του τα λες ετσι αναστατωνομαι. παιζει δηλαδη να με γαμησεις; θεε μου τι ευχαριστα νεα ειναι αυταγαμαμε περιεργεςτι μου καμετε; πως μου ειστε ; πως την εχετε;![]()
![]()
![]()
γλυκιε μου αν ενας αντρας ειναι τοσο μλκας που για να γαμησει τον κωλο της γυναικας του της παιφνει λουμπουτεν τοτε ουτε να τον βλεπω... οχι να μου το δειΈρι, μην αυτοκτονήσεις άμα μάθεις οτι οι άλλες που δίνουν κωλο, τους παίρνουν δώρο Λουμπουτεν.αχ μπραμπ μου μην του τα λες ετσι αναστατωνομαι. παιζει δηλαδη να με γαμησεις; θεε μου τι ευχαριστα νεα ειναι αυταγαμαμε περιεργεςτι μου καμετε; πως μου ειστε ; πως την εχετε;![]()
![]()
![]()
μαλακας δεν ειναι γι αυτο μαλακας ειναι γιατι γαμησε και τον δικο του κωλο η γυναικα του και δεν πηρε οχι λουμπουτεν ουτε κορδονιγλυκιε μου αν ενας αντρας ειναι τοσο μλκας που για να γαμησει τον κωλο της γυναικας του της παιφνει λουμπουτεν τοτε ουτε να τον βλεπω... οχι να μου το δειΈρι, μην αυτοκτονήσεις άμα μάθεις οτι οι άλλες που δίνουν κωλο, τους παίρνουν δώρο Λουμπουτεν.αχ μπραμπ μου μην του τα λες ετσι αναστατωνομαι. παιζει δηλαδη να με γαμησεις; θεε μου τι ευχαριστα νεα ειναι αυταγαμαμε περιεργεςτι μου καμετε; πως μου ειστε ; πως την εχετε;![]()
![]()
![]()
καλα κρασια. ποτε θα μου παρεις λουμπουτεν;μαλακας δεν ειναι γι αυτο μαλακας ειναι γιατι γαμησε και τον δικο του κωλο η γυναικα του και δεν πηρε οχι λουμπουτεν ουτε κορδονιγλυκιε μου αν ενας αντρας ειναι τοσο μλκας που για να γαμησει τον κωλο της γυναικας του της παιφνει λουμπουτεν τοτε ουτε να τον βλεπω... οχι να μου το δειΈρι, μην αυτοκτονήσεις άμα μάθεις οτι οι άλλες που δίνουν κωλο, τους παίρνουν δώρο Λουμπουτεν.αχ μπραμπ μου μην του τα λες ετσι αναστατωνομαι. παιζει δηλαδη να με γαμησεις; θεε μου τι ευχαριστα νεα ειναι αυταγαμαμε περιεργεςτι μου καμετε; πως μου ειστε ; πως την εχετε;![]()
![]()
![]()
![]()
αν το ανταποδοτικο τελος ειναι ο κωλος σου δεν βλεπω να βλεπεις ουτε διχαλωτη σαγιοναρα μιτσουκοκαλα κρασια. ποτε θα μου παρεις λουμπουτεν;μαλακας δεν ειναι γι αυτο μαλακας ειναι γιατι γαμησε και τον δικο του κωλο η γυναικα του και δεν πηρε οχι λουμπουτεν ουτε κορδονιγλυκιε μου αν ενας αντρας ειναι τοσο μλκας που για να γαμησει τον κωλο της γυναικας του της παιφνει λουμπουτεν τοτε ουτε να τον βλεπω... οχι να μου το δειΈρι, μην αυτοκτονήσεις άμα μάθεις οτι οι άλλες που δίνουν κωλο, τους παίρνουν δώρο Λουμπουτεν.αχ μπραμπ μου μην του τα λες ετσι αναστατωνομαι. παιζει δηλαδη να με γαμησεις; θεε μου τι ευχαριστα νεα ειναι αυταγαμαμε περιεργεςτι μου καμετε; πως μου ειστε ; πως την εχετε;![]()
![]()
![]()
![]()
εξαρταται τυπε απαξ η διαπαντοςΠαιδγια ειμαι τοσο απελπισμενος που θα καθομουν στην Ερι. Γνωμη σας.
Λακη ναι έχω πουτσο ευχαριστώ