troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.169
- Πόντοι
- 5.506
την πετσοκοψεςτο παναμερα δε μαρεσει αλλα θα της πω οτι αν δε μου φερει κατω απο το σπιτι το λιγοτερο μια alfa 4c θα της κοψω τα γλυφομουνια
την πετσοκοψεςτο παναμερα δε μαρεσει αλλα θα της πω οτι αν δε μου φερει κατω απο το σπιτι το λιγοτερο μια alfa 4c θα της κοψω τα γλυφομουνια
οταν λεμε παιρνω καινουργια γυναικα ειναι αυτο που λεμε παρθενα που σου κανει τα σεντονια μουνι και τα βγαζεις στο μπαλκονι να πανηγυρισει το χωριο?
καλα σε ειπα ξανθοπουλο ρε λακη με λιγο απο χατζηχρηστο
ε ναι ρε φιλε εσυ τι θες μεταχειριμενη καμια απο δευτερο χερι ; ελεοςοταν λεμε παιρνω καινουργια γυναικα ειναι αυτο που λεμε παρθενα που σου κανει τα σεντονια μουνι και τα βγαζεις στο μπαλκονι να πανηγυρισει το χωριο?
καλα σε ειπα ξανθοπουλο ρε λακη με λιγο απο χατζηχρηστο
το παναμερα δε μαρεσει αλλα θα της πω οτι αν δε μου φερει κατω απο το σπιτι το λιγοτερο μια alfa 4c θα της κοψω τα γλυφομουνια
η 4c ειναι πιο ακριβη απο τη φιλαρμονικηθα σου εφερνα και την φιλαρμονικη της πραγας με τετοια απειλη..
οχι στην τζιλφ της λεω οτι το καναμε ενω το εχει ξεψασει οτι δεν το καναμεΣτην γκιλφ αυτή η απειλή??
ε ναι τι να την κανεις εχει την συζυγο που την εχεις γραμμενη πηδας αλλες και το παιζεις γαμιας στο μπουρδελα. επιτυχια ζωηςΌχι ρε τύπε ... αλλά δεν παίρνουμε 40αρα ....
Τι να την κάνεις ;;;
Ρώτα το μήτσο , τι λένε οι ρώσοι για τους έλληνες που πάνε και παίρνουν 40ρες .....
Όχι ρε τύπε ... αλλά δεν παίρνουμε 40αρα ....
Τι να την κάνεις ;;;
Ρώτα το μήτσο , τι λένε οι ρώσοι για τους έλληνες που πάνε και παίρνουν 40ρες .....
παρατζιλφ υα ειναι αυτη ρε σαουλ....οχι στην τζιλφ της λεω οτι το καναμε ενω το εχει ξεψασει οτι δεν το καναμε
και γουφερ απο το βλαδιβοστοκ με τετοια απειλη..η 4c ειναι πιο ακριβη απο τη φιλαρμονικη
οχι στην τζιλφ της λεω οτι το καναμε ενω το εχει ξεψασει οτι δεν το καναμε
οτι μας παρακαλανε αυτο λενε..Τι λένε δλδ, μια και το λέμε εδώ?
θα φτασει και εκει δεν θα την απειλήσω κατα αυτον τον τροπο μονο μια φορακαι γουφερ απο το βλαδιβοστοκ με τετοια απειλη..
οτι μας παρακαλανε αυτο λενε..
ε ναι τι να την κανεις εχει την συζυγο που την εχεις γραμμενη πηδας αλλες και το παιζεις γαμιας στο μπουρδελα. επιτυχια ζωης
παντος αν δεν υπηρχαν οι μπαρμπαδες να παραμελουν τις γυναικες τους εμεις οι τιμιοι εκμεταλευτες πως θα βγαζαμε το ψωμι μας
παντος αν δεν υπηρχαν οι μπαρμπαδες να παραμελουν τις γυναικες τους εμεις οι τιμιοι εκμεταλευτες πως θα βγαζαμε το ψωμι μας
ερειζερ .. κουμπαρακι μου με ξερεις τοσα χρονια..
Ο κολυμβητής με τα πεπόνια ησύχασε?
σκασιλα μας λακη πανε σε ψυχολογοΜε τις ευλογίες όλων γαμάω και άλλες.
Καμία δεν αντέχει να με ... έχει αποκλειστικότητα !
Τσεκαρισμένο .
Η πρώτη γκόμενα που πήγε ταξίδι με εμένα (οι 2 μας, χωρίς άλλη παρέα) , το είχε στείλει με sms από nokia 2110
σε κολλητή της . Το είχα ψάξει και το είχα δει !!!!
Έγραφε
"με ξεκώλιασε το άτομο , δεν παλεύεται , μετά από 2 μέρες δεν τον αντέχεις, κάθε μέρα 3-4 φορές, χωρίς φρένο και πάντα θέλει και κώλο"