Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.631
- Πόντοι
- 2.606
ο παπαρας
Το κατάλαβα...
Τα φάγατε τα κρουασάν?
Επειδή θα συνεχίσει όπως φαίνεται, βγάλτου ένα πρόγραμμα με το τι θα σου φέρνει!
ο παπαρας
εισαι μεγαλη καταπιολαμλκ τα καταβροχθισα ...
Ο σωστός ο γκόμενος ακόμη κι αν δεν υπάρχουν πρέπει να τα βρειυπάρχουν ακομα τα γκουντις;
Κανονικό μενού;
Το κατάλαβα...
Τα φάγατε τα κρουασάν?
Επειδή θα συνεχίσει όπως φαίνεται, βγάλτου ένα πρόγραμμα με το τι θα σου φέρνει!
εκανα την αδιαφορη και σκασιλα μου δεν πα να πνιγει εγω ετσι κι αλλιως συντομα φευγω διακοπες και ουτε θα του το πω ας με περιμενει το πρωι με καφεδες
Το κατάλαβα...
Τα φάγατε τα κρουασάν?
Ο άντρας ο τέλειος, ο άντρας ο σωστόςΜην της λες τετοια και μου την παχυνει ο rdvουδακιας, δε θα το αντεξω ΚΑΙ αυτο.
Καλοκαιρι ειναι, κομμενα τα γλυκα.
αααααααααααααααχαχχαχαχαΟ σωστός ο γκόμενος ακόμη κι αν δεν υπάρχουν πρέπει να τα βρει
Έχεις ένα δίκιο πάντως. Κομμένα τα γλυκά, μόνο ΠΑΓΩΤΑΜην της λες τετοια και μου την παχυνει ο rdvουδακιας, δε θα το αντεξω ΚΑΙ αυτο.
ειμαι η πουταναεισαι μεγαλη καταπιολα
εκει ειναι που θα ριξουμε τρελο γιελιο με τις επιτυχιες σουεκανα την αδιαφορη και σκασιλα μου δεν πα να πνιγει εγω ετσι κι αλλιως συντομα φευγω διακοπες και ουτε θα του το πω ας με περιμενει το πρωι με καφεδες
τα καταβροχθισα ...
εισαι μεγαλη καταπιολα
να κοψεις εσυ οτι θες, σε εμενα αυτες οι προσταγες ειναι για γελια..Μην της λες τετοια και μου την παχυνει ο rdvουδακιας, δε θα το αντεξω ΚΑΙ αυτο.
να κοψεις εσυ οτι θες, σε εμενα αυτες οι προσταγες ειναι για γελια..
αυτος αντι να γινει σκληρος εκει που πρεπει καθεται μας λεει αν θα τρωμε και ποσοΟ άντρας ο τέλειος, ο άντρας ο σωστός
όταν αγαπάει γίνεται σκληρός
γιωργο τρωω σαν βοδι ειναι γνωστο αυτοΕγω φταιω που σκεφτομαι τη σιλουετα σου.
Χαχαχαχα...αυτος αντι να γινει σκληρος εκει που πρεπει καθεται μας λεει αν θα τρωμε και ποσο
Οπότε ο άλλος πρέπει να είναι ταύρος στο κρεβάτι;γιωργο τρωω σαν βοδι ειναι γνωστο αυτο
ειμαι η πουτανα
εκανα την αδιαφορη και σκασιλα μου δεν πα να πνιγει εγω ετσι κι αλλιως συντομα φευγω διακοπες και ουτε θα του το πω ας με περιμενει το πρωι με καφεδες