brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.679
- Πόντοι
- 2.606
ακούω ζοζεφιν σνικ ταμτα και τερλεγκα.
Γιώργο από μούσια τατουάζ πως πάμε;παω για 4ο, στειλε photo να τη μπαιξω.
Γιώργο από μούσια τατουάζ πως πάμε;παω για 4ο, στειλε photo να τη μπαιξω.
Γιώργο εισαι βιαστικός ο Άγιος για να δει φώτο μου πέρασε τέσσερα χρόνια καψώνια κ εσύ θες με τέσσερα ποτά εν μια νυχτι. Έλεος κανένας σεβασμός η νεολαία
ρε άγιε εκείνη την μπάντα που είχες την διελυσες. Πως την έλεγαν ρε πουστρικ μουΠγιότητα.
ακριβώς επειδή δεν είστε ίδιοι κ όμοιοι μαζέψουδεν ειμαστε ιδιοι και ομοιοι.
εγω σου μιλαω σταρατα και στα εξηγω ωραια.
Γιώργο εισαι βιαστικός ο Άγιος για να δει φώτο μου πέρασε τέσσερα χρόνια καψώνια κ εσύ θες με τέσσερα ποτά εν μια νυχτι. Έλεος κανένας σεβασμός η νεολαία
ακούω κ fyΠγιότητα.
δεν τον λέω τίποτα είναι μικρός αυθάδης ξερόλας κ όλο έπαρσηΠείτε του κι ότι μέχρι να μου δώσετε κώλο, πέρασα άλλα τέσσερα μόνο με φωτό του μουνιού σας και χειρογλύκανο.
δεν τον λέω τίποτα είναι μικρός αυθάδης ξερόλας κ όλο έπαρση
ο ένας σου ξινιζει ο άλλος σου βρώμα ο Γιώργος είπε να προβεί στο απονενοημενο διάβημα και τον αποπερνειςδεν τον λέω τίποτα είναι μικρός αυθάδης ξερόλας κ όλο έπαρση
θες μαζί με το Ε9 η προτιμάς μια έξτρα φώτο να οδηγώ αγροτικό;αμα ντρεπεσαι, δε χρειαζεται να στειλεις ολοκληρη.
στειλε απο τα βυζγια και κατω.
ικανοποιημενος θα'μαι και θα καταλαβω αρκετα.
τυπε άμα στείλει από τα βυζιά και κάτω σε βλέπω να τον παίζεις με το πάτωμααμα ντρεπεσαι, δε χρειαζεται να στειλεις ολοκληρη.
στειλε απο τα βυζγια και κατω.
ικανοποιημενος θα'μαι και θα καταλαβω αρκετα.
ο Γιώργος δεν θέλει να με δει να πνίξει τον παπά που τον βάπτισε Γιώργο θέλειο ένας σου ξινιζει ο άλλος σου βρώμα ο Γιώργος είπε να προβεί στο απονενοημενο διάβημα και τον αποπερνεις
θες μαζί με το Ε9 η προτιμάς μια έξτρα φώτο να οδηγώ αγροτικό;
τυπε άμα στείλει από τα βυζιά και κάτω σε βλέπω να τον παίζεις με το πάτωμα
θες μαζί με το Ε9 η προτιμάς μια έξτρα φώτο να οδηγώ αγροτικό;
γερό δεν τα βάζεις σε καμία τράπεζα σπέρματος να της τα στείλεις με έμβασμα ;Ξανάχυσα μωράκλα μου. Θα στα στείλω με τάπερ.
γερό δεν τα βάζεις σε καμία τράπεζα σπέρματος να της τα στείλεις με έμβασμα ;