papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 136
- Like
- 52.472
- Πόντοι
- 27.261
εγώ Γιώργο σε συμπαθώ να ξες
το ξερω οτι σου λειπω πλεον και δε μπορεις μακρυα μου.
ασε τους rdvουδακηδες, δεν ειναι για σενα.
εγώ Γιώργο σε συμπαθώ να ξες
το παίζει δύσκολη τυπε πιες 3-4 ποτά και χωσου Γιώργο
εσύ ρε μπραμπ τι ανακατευεσαι στη σκεση μου με το Γιώργο;το παίζει δύσκολη τυπε πιες 3-4 ποτά και χωσου Γιώργο
τα πεπόνια τα φαγες όμως ;)Σε άλλα νέα ο πεπόνις χτύπησε πάλι στελνωντας αυτή τη φορά λουλούδια αν έχεις τον Θεό σου.. Τα πήρα όπως ήταν κ του τα έστειλα πίσω με κάρτα αυτά προφανώς τα έστειλες κατά λάθος σε εμένα ενώ πήγαιναν στη πρώην. Στα στέλνω πίσω για να μην την βρω κ της τα στείλω εγώ.
Ναι. Αλλά δεν του κάθεσαι.
Βάζεις τον Γιώργο στην φρέντλι ζόουν, όπως έκανε και με εσένα ο Γιωργάκης.
καλά στα τέσσερα ποτά θα με βλέπεις σαρλιν θεροντο ξερω οτι σου λειπω πλεον και δε μπορεις μακρυα μου.
ασε τους rdvουδακηδες, δεν ειναι για σενα.
άσε με άγιε με τα φριεντ ζοουν να σκάσω είμαι κ με τους Γιώργη δες μαζίΝαι. Αλλά δεν του κάθεσαι.
Βάζεις τον Γιώργο στην φρέντλι ζόουν, όπως έκανε και με εσένα ο Γιωργάκης.
Σε άλλα νέα ο πεπόνις χτύπησε πάλι στελνωντας αυτή τη φορά λουλούδια αν έχεις τον Θεό σου.. Τα πήρα όπως ήταν κ του τα έστειλα πίσω με κάρτα αυτά προφανώς τα έστειλες κατά λάθος σε εμένα ενώ πήγαιναν στη πρώην. Στα στέλνω πίσω για να μην την βρω κ της τα στείλω εγώ.
Σε άλλα νέα ο πεπόνις χτύπησε πάλι στελνωντας αυτή τη φορά λουλούδια αν έχεις τον Θεό σου.. Τα πήρα όπως ήταν κ του τα έστειλα πίσω με κάρτα αυτά προφανώς τα έστειλες κατά λάθος σε εμένα ενώ πήγαιναν στη πρώην. Στα στέλνω πίσω για να μην την βρω κ της τα στείλω εγώ.
καλά στα τέσσερα ποτά θα με βλέπεις σαρλιν θερον
κάτσε γιατί φορτώνω όμως άγιε και θα του γνωρίσω την ΈριναλΧαμένος κόπος η κάρτα.
Εδώ τον παλεύατε μέρες να πιάσει το άλλο υπονοούμενο... Λέτε τώρα να καταφέρει να πιάσει το παραπάνω που είναι και πιο πιστολίδικο;
για βόλτες είμαστε μάνα μου; κ για να έχουμε καλό ρώτημα τι πίνειςε γι'αυτο σου λεω... παμε,
και μη ρωτας που παμε.
ο τύπος είναι μεγάλο περιστατικό. Απορώ που ασχολήθηκα. Όσο περνάει ο καιρός τόσο καταλαβαίνω ότι συχνά η αγαμία τυφλώνει
Βλέπω να ξανάρχεται με πεπόνια γονατιστός... :S :S
για βόλτες είμαστε μάνα μου; κ για να έχουμε καλό ρώτημα τι πίνεις
γκαβλαΓια να επιμένει τόσο να σας γνωρίσει... Τι άλλο;
Ληγμένα ορυκτέλαια
ζητά συγνώμη απ' το χαδοδικη τότε που πήγε να σε προστατεύσειο τύπος είναι μεγάλο περιστατικό. Απορώ που ασχολήθηκα. Όσο περνάει ο καιρός τόσο καταλαβαίνω ότι συχνά η αγαμία τυφλώνει
για βόλτες είμαστε μάνα μου; κ για να έχουμε καλό ρώτημα τι πίνεις
παιδί μου είναι ηλιθιος. Θα τον πάω τρένο τώρα κάτσε να δεις. Είδε τη καλή μου πλευρά κ νόμιζε μιλάει με χαπατο. Πείτε του χαιρετισμούς από τη κόλασηλουλουδια ο "κατι επιφανειακο" γαμω τη πυρφοριαση?
λακη ελα
ελα λακη