Νέα

Τί γνώμη έχετε για τον επαγγελματισμό των ιερόδουλων από Ρουμανία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Womanaholic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστές ανοίγω ένα καινούριο θεματάκι σχετικά με τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν οι κοπέλες από Ρουμανία. Προσωπικά θεωρώ ότι η συγκεκριμένη φυλή έχει τρελά κομμάτια & είμαι λάτρης της, πλην όμως σπάνια έχω ευχαριστηθεί γαμήσι με Ρουμάνα είτε λέμε για μπουρδέλο, studio, ξενοδοχείο ή ο,τιδήποτε άλλο. Θεωρώ ότι στερούνται επαγγελματισμού, δεν ξέρω τί φταίει... Ειδικά οι τσιγγανορουμάνες είναι για κλάματα... Για πείτε τη γνώμη σας. Τυχαίο είναι ή είστε κι εσείς δυσαρεστημένοι;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρουμανες =στραβα γαμησια κατα 99 τοις εκατο...... :2funny: :2funny: :2funny:

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Ωραιο θεμα! Προσωπικα οσες εχω παρει στην Ρουμανια ηταν πολυ καλυτερες απο ευτες εδω στην Ελλαδα! Ομως το καλυτερο μ..σι που εχω κανει ηταν με καποια Χριστινα σε στουντιο παλια τελοιο απο παντου με μεγαλη ευχαριστηση! Τελευταια φερνουν μαλλον μουφες

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Ωραιο θεμα! Προσωπικα οσες εχω παρει στην Ρουμανια ηταν πολυ καλυτερες απο ευτες εδω στην Ελλαδα! Ομως το καλυτερο μ..σι που εχω κανει ηταν με καποια Χριστινα σε στουντιο παλια τελοιο απο παντου με μεγαλη ευχαριστηση! Τελευταια φερνουν μαλλον μουφες

Συναγωνιστή μούφα Ρουμάνα από πλευράς εμφάνισης δε βρίσκεις εύκολα, είναι μουνάρες οι περισσότερες... Από πλευράς επαγγελματισμού ναι. Αλλά όπως τα λες μάλλον αυτές που είναι Ελλάδα τον έχουν πάρει ψηλά τον αμανέ... Είμαι βέβαιος πως αυτό που λες ότι όσες έχεις πάρει στη Ρουμανία είναι Ο.Κ. ισχύει.

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Προσωπικη μου αποψη οι Βουλγαρες στο κρεβατι ειναι καλυτερες.Αλλα σαν γκομενες οι Ρουμανες ειναι ανωτερες

Επισκέπτης
Συναγωνιστές ανοίγω ένα καινούριο θεματάκι σχετικά με τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν οι κοπέλες από Ρουμανία.
Να συμπληρωσω:Επαγγελματικο γαμησι ισον μη γαμησι,ειτε με Ρουμανα ειτε με οποιαδηποτε.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Οσες φορες πηρα Ρουμανα
η συμπεριφορα της ηταν καπως ξυληνη
αλλα οχι και απομακρη.

Δεν ηταν θερμη
αλλα σου εβγαζε μια ηρεμια
και πως θα περασεις καλα.

Αυτα!

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Συναγωνιστές ανοίγω ένα καινούριο θεματάκι σχετικά με τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν οι κοπέλες από Ρουμανία. Προσωπικά θεωρώ ότι η συγκεκριμένη φυλή έχει τρελά κομμάτια & είμαι λάτρης της, πλην όμως σπάνια έχω ευχαριστηθεί γαμήσι με Ρουμάνα είτε λέμε για μπουρδέλο, studio, ξενοδοχείο ή ο,τιδήποτε άλλο. Θεωρώ ότι στερούνται επαγγελματισμού, δεν ξέρω τί φταίει... Ειδικά οι τσιγγανορουμάνες είναι για κλάματα... Για πείτε τη γνώμη σας. Τυχαίο είναι ή είστε κι εσείς δυσαρεστημένοι;

Πραγματι,ειναι κομοδινα σχεδον ολες.Μπορει να ειναι δεκτικες σε ολα αλλα ειναι σαν να γαμας επιπλο.Δεν θα ελεγα οτι εχουν ελλειψη επαγγελματισμου,απλα τους λειπει η θερμοτητα.
Δεν ειναι σαν τις ρωσιδες,Ουκρανες κλπ που ειναι τρελλιαρες στο κρεβατι!!!!!

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Οι Ρουμάνες είναι τρελές με όλη την έννοια της λέξεως. Με όσες κοπέλες από τη Ρουμανία έχω πάει (δεν λέμε για ρομ καταστάσεις) έχουν αποδειχθεί μέσα στη καύλα.

Για να τους βγάλεις αυτή τη τρέλα και τη λύσσα (ναι βγάζουν λύσσα στο κρεβάτι) πρέπει με τη σειρά σου να τους τραβήξεις με κάποιο τρόπο την προσοχή. 

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
η πολυ καλες  η πολυ χαλια  δεν υπαρχει μεσο

colunas48

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
0
Πηρα μια Ρουμανα στην πλατεια Λαυριου πολυ αγριο μουνι κολαρα βυζαρες σουπερ! Η γυναικα ειναι τρλλη στο γαμησ! Στο 69 με εχυσε 4 φορες!!
Απο τα καλυτερα γαμησια που εχω κανει..., :fuck1:

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Εχω την εμπειρια και της ρουμανας επαγγελματια και της ρουμανας γκομενας. Κακη αποψη και για τις δυο κατηγοριες, αλλα τι συμπερασμα να βγαλεις με ενα δειγμα 7-8 γυναικων?
Ισως μεγαλυτερη σημασια εχει μαρτυρια φιλου μου που λεει οτι σε ολα τα χρονια σπουδων του στη Ρουμανια δεν βρηκε γκομενα που να το λεγε το ποιμα! Η μοναδικη μου εμπειρια συνηγορει!
Απο την αλλη, οποτε εχω συνεβρεθει με επαγγελματια, μενω με τη γευση της κλοπης! ειτε ξεκαθαρα κι απο την αρχη, ειτε με τεχνη και επιμερους η απο ενα σημειο και μετα, αντιλαμβανομαι κλοπη σε διεισδυση, σε στασεις, σε χρονο, σε προκαταρκτικα, σε ψευτικα βογγητα κι επιφωνηματα. Δεν με πειθουν κι αυτο δρα αντιστροφως αναλογα της απολαυσης. Φανταζομαι οτι ο ιδανικος πελατης τους θα ερχοταν ερεθισμενος, δεν θα αντεχε πολλα πολλα, θα τον καβαλαγαν 1-2 και θα τον τελειωναν σε 5 λεπτα.
Σαν ομορφια, οι περισσοτερες μου αρεσουν, ακομα κι οι τσιγγανορουμανες εχουν κατι.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Επαγγελματικο γαμησι ειναι σα να λεμε ηλεκτρονικο τσιγαρο.

Υπαρχουν ηλεκτρονικα τσιγαρα?
Φυσικα.

Ειναι τσιγαρα ομως?
ΟΧΙ!

Με νογας?

Απολυτα, Αλλα το θεμα ειναι πως αν δεν μπορεις
ή αν δεν υπαρχει τροπος να βρεις ενα κανονικο τσιγαρο

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ

θα στραφεις στα ηλεκτρονικα τσιγαρα τα οποια ειναι κι αυτα τσιγαρα
και κανουν την δουλεια τους μια χαρα!

Οχι τελεια αλλα κατι καταφερνουν........

Ετσι δεν ειναι???  ;)

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Προσωπικη μου αποψη οι Βουλγαρες στο κρεβατι ειναι καλυτερες.Αλλα σαν γκομενες οι Ρουμανες ειναι ανωτερες

Και πού τις βρήκες τις Βουλγάρες ρε συναγωνιστή;;; Στην Αθήνα δεν έχουμε & πολλές από δαύτες...

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Να συμπληρωσω:Επαγγελματικο γαμησι ισον μη γαμησι,ειτε με Ρουμανα ειτε με οποιαδηποτε.

Κοίτα, εξαρτάται με ποια οπτική θα το δεις... Εσύ λέγοντας επαγγελματίας εννοείς την ιερόδουλη που θα δείξει ψυχρό επαγγελματισμό του στυλ "ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε". Στην ουσία όμως στο επάγγελμα της ιερόδουλης αυτό δεν είναι επαγγελματισμός... Επαγγελματίας είναι η ιερόδουλη που γαμιέται σαν να το ευχαριστιέται, αυτή είναι που ξέρει τη δουλειά της & αυτή στην τελική θα έχει & πελάτες ουρά... Γιατί αν νομίζεις φίλε μου πως όσες γαμιούνται σαν να το ευχαριστιούνται το κάνουν επειδή γουστάρουν κάνεις λάθος. Απλά είναι λίγο πιο έξυπνες, έμπειρες & εργάτριες απ' τις άλλες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom