Νέα

Τί φετίχ έχετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HeIISex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Like
621
Πόντοι
81

Δεν ξέρεις πόσο χαρούμενος δείχνει κάθε σκλαβάκος. Άλλο ωραίο είναι να έχεις αφήσει νύχια στα πόδια και να στα τρώει. Φυσικά και να τα καταπίνει. Στη συνέχεια να σου κάνει μασαζάκι στα πόδια με τη γλώσσα και φυσικά εσύ να γαμάς κανονικά τη γυναίκα και αυτός να κοιτάζει πότε θα χύσεις στο στοματάκι της για να του τα δώσει στο δικό του.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.106
Πόντοι
456
Δεν ξέρεις πόσο χαρούμενος δείχνει κάθε σκλαβάκος. Άλλο ωραίο είναι να έχεις αφήσει νύχια στα πόδια και να στα τρώει. Φυσικά και να τα καταπίνει. Στη συνέχεια να σου κάνει μασαζάκι στα πόδια με τη γλώσσα και φυσικά εσύ να γαμάς κανονικά τη γυναίκα και αυτός να κοιτάζει πότε θα χύσεις στο στοματάκι της για να του τα δώσει στο δικό του.
Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά... υπάρχει και ένα πράμα που λέγεται "υγιεινή" ρε τύπε...
Καλά και άγια τα βίτσια, αλλά μην αρρωστήσουμε (κυριολεκτκά) κιόλας

Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Like
621
Πόντοι
81
Α, ένα άλλο φανταστικό που είχαμε κάνει με τον σκλάβο μας ήταν η κυρία να κάνει κλυσμα με γάλα και ζαχαρη και στη συνέχεια να το πιει ολο. Μετα του βαλαμε μια τρομπα στον κωλο και του τη φουσκωσαμε και την αφησαμε εκει ενω το καναμε με την κυρια. Πριν χυσουμε τον απελευθερωσαμε τον καημενο που ειχε ανοιξει σαν πορτα η κωλαρα του και παιδια μολις του τη βγαλαμε εφυγε ποταμι το χυσι. Φυσικα και το σκουπισε με τη γλωσσα του απο το πατωμα. Ομως εμενε να χυσω εγω. Επειδη και ο ιδιος ειχε βαρεθει να τα πινει απο το στομα της δικια μου ειπαμε να κανουμε κατι πιο περιεργο. Τα εχυσα κανονικα στο στομα της, αυτη πηγε στο πιγκαλ τα εφτυσε, του το εδωσε για γλειφιτζουριού και οταν τελειωσε την απολαυση παιδια ο τυπος τι εκανε. ΤΟ ΕΧΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ!!!!

Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Like
621
Πόντοι
81
Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά... υπάρχει και ένα πράμα που λέγεται "υγιεινή" ρε τύπε...
Καλά και άγια τα βίτσια, αλλά μην αρρωστήσουμε (κυριολεκτκά) κιόλας

Τυπε ειμασταν μονογαμικο ζευγαρι και πεντακαθαροι. Ο τυπος δεν ξερω τι εκανε περα απο το να τα τρωει. Η μονη επαφη που ειχε με εμας ηταν η οπτικη και η γευστικη. Ουτε να μας ακουμπησει

Sissy_Ath

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Like
10
Πόντοι
1
Θέλω η γκόμενα να στέκεται ψυχρά περήφανη,να φοράει γυαλιά σαν τις γιαπωνέζες δασκάλες ή εργαζόμενες σε γραφείο με ταγέρ κτλ στις ανάλογες τσόντες και εγώ να κάνω πάνω της ότι θέλω και αυτή να μην αντιδρά.Σαν φάση σε λεωφορείο ή ταπεινή χαμηλοβλεπούσα νοικοκυρά που την γαμάει ξεδιάντροπα φίλος του άντρα της-κατά προτίμηση γέροντας ή σιχαμένος κλοσάρ με ξεδιάντροπο πρόσωπο.Θέλω όταν χύσω να τα δεχτει στη μάπα της με ψυχρότητα σαν χυσοδοχείο.
κι αν δεν ειναι γκομενα αλλα μια cd? θα σου εκανε?

lakiskiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
462
Πόντοι
301
φετιχ μας σαν ζευγαρι ειναι να περνουμε μαζι oμορφα, γλυκα cd!

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
εγω ειμαι αρκετα αρρωστος για να θελω μια γυναικα να με πλακωνει στους μπατσους και να με βασανιζει στα γενν οργανα. να με κοποιδευει για το ψευδισμα μου το μεγεθος του πουλιου μου και τετοια

Εγγρ.
18 Νοε 2018
Like
2
Πόντοι
0
Πόδια, CFNM, γενικά να τον παίζω μπροστά σε γυναίκες γαι την πάρτη τους, επίδειξη, μάτι, παρτούζες

totipota

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Α, ένα άλλο φανταστικό που είχαμε κάνει με τον σκλάβο μας ήταν η κυρία να κάνει κλυσμα με γάλα και ζαχαρη και στη συνέχεια να το πιει ολο. Μετα του βαλαμε μια τρομπα στον κωλο και του τη φουσκωσαμε και την αφησαμε εκει ενω το καναμε με την κυρια. Πριν χυσουμε τον απελευθερωσαμε τον καημενο που ειχε ανοιξει σαν πορτα η κωλαρα του και παιδια μολις του τη βγαλαμε εφυγε ποταμι το χυσι. Φυσικα και το σκουπισε με τη γλωσσα του απο το πατωμα. Ομως εμενε να χυσω εγω. Επειδη και ο ιδιος ειχε βαρεθει να τα πινει απο το στομα της δικια μου ειπαμε να κανουμε κατι πιο περιεργο. Τα εχυσα κανονικα στο στομα της, αυτη πηγε στο πιγκαλ τα εφτυσε, του το εδωσε για γλειφιτζουριού και οταν τελειωσε την απολαυση παιδια ο τυπος τι εκανε. ΤΟ ΕΧΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ!!!!

πραγματικα τυχερός ο σκλάβος σας.Μακάρι να το ζούσα κι εγώ.

arpagas

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
66
Πόντοι
0
Ομορφα περιποιημενα πατουσακια!

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
543
Πόντοι
36
πολλα και διαφορα φετιχ, 
οπως να γαμαω μια γκομενα και να μας κοιταει ο αντρας της.

marko_kolo

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Like
26
Πόντοι
6
πολυ γελιο εχουνε κατι μπινεδες που αντι να πουνε γουσταρω να μου βαζουνε δαχτυλο η να μου χωνουνε πραγματα στη σουφρα αντρικια και παντελονατα σαν ωραιοι αρχοντοπουστες λενε μαρεσει να μου κανουνε μασαζ τον προστατη  :effemine: :effemine: :gay:

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Όμορφα πόδια να γλύφω πάνω από το καλσόν η χωρίς αυτό..

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
μου αρεσουν πολυ οι χοντρουλες

Skylar Snow (Puerto Rican) born 30 May 1995 in Puerto Rico
(1.70/65kg) Boobs Natural 34D
82a31c3ed3a09058ec6facc94f09160d.jpg