gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.424
- Πόντοι
- 7.095
Απολαύστε τα μικρά ματζουνια του καμπαναριού λοιπόν και αφήστε εμάς τους Μπραντ ΠιτΆπω Ανατολή.Στις ανερχόμενες δυνάμεις!
Απολαύστε τα μικρά ματζουνια του καμπαναριού λοιπόν και αφήστε εμάς τους Μπραντ ΠιτΆπω Ανατολή.Στις ανερχόμενες δυνάμεις!
Εγω φταιω π βγαζω τη χωρα μας ασπροσωπηΑπολαύστε τα μικρά ματζουνια του καμπαναριού λοιπόν και αφήστε εμάς τους Μπραντ Πιτ
Εσύ και ο τεντογλουΕγω φταιω π βγαζω τη χωρα μας ασπροσωπη
Κάνε μας περίφανους κοριτσάρα μουΕγω φταιω π βγαζω τη χωρα μας ασπροσωπη
Εσύ και ο τεντογλου
Κάνε μας περίφανους κοριτσάρα μου
Αφιερωμενο σε οσους λενε πως στη θεσσαλονικη ειμαστε θλιβερες παρουσιες ..
Άρα καλά λέει ο Gagarin στο πήδημα πάμε καλά
Εγώ λέω να κάνουμε κάτι σαν το Erasmus ανταλλαγή … !Το νου σας ρεμάλια
Το νου σας ρεμάλια
Μη μας φάνε το κορίτσι οι σχιστομάτηδες και θα μείνουμε με τα παρηκμασμένα μπουρδέλα.
Γαμώ την Χιουντάι μου , γαμώ.
Μακάρι να έρθουν σχιστομάτικα με βυζάρες αλλά το πιο πιθανό είναι να μείνουμε με το πουλί στο χέριΕγώ λέω να κάνουμε κάτι σαν το Erasmus ανταλλαγή … !
Κάνεις ντουο με Καμίλα?? Να βγάλω αεροπορικά?Αφιερωμενο σε οσους λενε πως στη θεσσαλονικη ειμαστε θλιβερες παρουσιες ..
Μιχαλη εδω δ ερχεσαι ν με κατουρησεις θελεις κ αεροπορικα .. ηρεμησε σ πρκλ πολυΚάνεις ντουο με Καμίλα?? Να βγάλω αεροπορικά?
Όταν γυρίσεις φέρε κ την ΚαμίλαΜιχαλη εδω δ ερχεσαι ν με κατουρησεις θελεις κ αεροπορικα .. ηρεμησε σ πρκλ πολυ
Ναι ηρεμησε lil pumpΌταν γυρίσεις φέρε κ την Καμίλα
Με μια τυροπιτα γαμας φοιτητρια της φιλοσοφικης. Οι γιατρινες καθονται μονο με γευμα στο ΕδεσσαικοΕπιπλέον, πολλοί βολεύονται με φοιτήτριες, είναι τεράστια δεξαμενή το Αριστοτέλειο".
Τώρα αυτό θα είναι κάτι που λέτε εσείς οι νέοιΝαι ηρεμησε lil pump
Αυτό με τις φοιτήτριες το ακούμε χρόνια από τα 2010 τουλάχιστον. Κατά πάσα πιθανότητα είναι αστικός θρύλος.Απο φίλο Μύστη Σαλονικιό, που δεν έχει λογαριασμό αλλά μας διαβάζει: "Οτι κοστίζει στη Φυλής 20 Ευρώ στην Πέτρου Ερημίτη κοστίζει 50. Τα σπίτια στην πέτρου Ερημίτη όλα στην πένα. Προσφέρουν το προϊόν πιο προσεγμένο και σε αναλογία με τον διαθέσιμο πληθυσμό, που είναι το 1/4 της Αθήνας. Επιπλέον, πολλοί βολεύονται με φοιτήτριες, είναι τεράστια δεξαμενή το Αριστοτέλειο".
Φοιτητές ψάχνεις;Πηγα ν παρω τυροπιτα σμρ κ ηταν sold out
Αυτό με τις φοιτήτριες το ακούμε χρόνια από τα 2010 τουλάχιστον. Κατά πάσα πιθανότητα είναι αστικός θρύλος.