You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί εσώρουχο φοράτε όταν πάτε σε μπουρδέλο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 155
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
nimertis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
δεν ξέρω ποιο λεςγεια σου κουκλα....ε μα πηγαν και σβησαν το θρεντ που ειχε ανοιξει ο τρισμεγιστος προκοπης.....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ειχε θεμα τι φουστα να βαλουμε οταν παμε στα μπουρδελα,πλισε ή μινι;δεν ξέρω ποιο λες
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Για καμουφλαζ?ΠΑΝΤΑ ΜΑΥΡΟ
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
σπιντιους εισαι τιποτα γιος του σπιντ;Ναι, τα εκατομύρια παιδιά μου που χάνονται σε κάθε εκσπερμάτιση... κλαψ....
Επισκέπτης
τυπε δεν φορας τιγρε?http://[URL unfurl="true"]www.cheap-edhardy-us.com/images/Ed%20Hardy%20Mens%20Tiger%20Sword%20Trunk%20Underwear%20in%20Charcoal.jpg[/img[/URL]]
να ειναι ασορτι με την κιθαρα σου :2funny:
[/quote]
Μπα όχι.......... :dancing:
Πάντα χωρίς σώβρακο είμαι..... :cool2:
x_other
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
τι εγινε ρε μαγγες εδω μεσα ποσταρουν και οι πισωγλεντηδες???? καλα το χεσαμε το site !!!!!!Μπα όχι..........
Πάντα χωρίς σώβρακο είμαι.....
μιλανε και οι συκιες καταχειμωνο ρε παρε τη κιθαρα σου και περιπατει αν ειναι βαρεια και αν χωραει ισως και να εχεις βρει που θα την ακουμπησεις
Επισκέπτης
τι εγινε ρε μαγγες εδω μεσα ποσταρουν και οι πισωγλεντηδες???? καλα το χεσαμε το site !!!!!!
μιλανε και οι συκιες καταχειμωνο ρε παρε τη κιθαρα σου και περιπατει αν ειναι βαρεια και αν χωραει ισως και να εχεις βρει που θα την ακουμπησεις
Άλλε......θα πάρω την κιθάρα μου,και θα σε νανουρίσω για να ηρεμήσεις....
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
αμφιλεγομενο και αυτο το θεμα?Εσώρουχα. Οι άντρες δεν δίνουν και μεγάλη σημασια. Οι γυναίκες όμως? Άσχετα αν είναι πουτάνες δεν πρέπει να σε βλέπουν με παλιομοδίτικα και ξεπερασμένα εσώρουχα. Ούτε λόγος αν είναι και βρώμικα. Τότε είναι που μπορεί να ξενερώσει και να μην έχει την συμμετοχή που θα θέλατε. Τι συμβαίνει αλήθεια για το αμφιλεγόμενο αυτό θέμα?
ποσα ''αμφιλεγομενα΄΄εχεις ανοιξει ρε λιγδα σε αυτο το σαιτ?
Για την ηλικια σου καλη κ η μαλακια σου
Laser Dildo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2012
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
Πηγαίνετε εις τα γυναίκας? Μην Να λησμονείτε το εσώρουχο
Δεν μιλούμε μόνο για μπουρδέλο αλλά οποτεδήποτε πηγαίνουμε να γαμήθσοθμε γενικότερα
Αν δεν τριφτούν τα παπάργια και οι κωλότριχες στο τζιν, να ιδρώσεις καλά, να εκπέμπεις combo ιδρωτίλας+κωλίλας, κάνεις μισές δουλειές και κινδυνεύεις να κατρακυλήσεις στο βούρκο της φλωριάς
Δεν μιλούμε μόνο για μπουρδέλο αλλά οποτεδήποτε πηγαίνουμε να γαμήθσοθμε γενικότερα
Αν δεν τριφτούν τα παπάργια και οι κωλότριχες στο τζιν, να ιδρώσεις καλά, να εκπέμπεις combo ιδρωτίλας+κωλίλας, κάνεις μισές δουλειές και κινδυνεύεις να κατρακυλήσεις στο βούρκο της φλωριάς
Gamidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Βρε παπάρα ο ίδιος που άνοιγες τα αλήστου μνήμης θέματα "πως βγαίνετε απ το μπάνιο" είσαι?
Τι άλλη μαλακία θα ξανανοίξεις?Πόσο χρονών είσαι?
υπαρχει τετοιο θρεντ στο μπου;αχαχαχαχαχαχαχαχα
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
τι αλλη μαλακια θα δουμεΕσώρουχα. Οι άντρες δεν δίνουν και μεγάλη σημασια. Οι γυναίκες όμως? Άσχετα αν είναι πουτάνες δεν πρέπει να σε βλέπουν με παλιομοδίτικα και ξεπερασμένα εσώρουχα. Ούτε λόγος αν είναι και βρώμικα. Τότε είναι που μπορεί να ξενερώσει και να μην έχει την συμμετοχή που θα θέλατε. Τι συμβαίνει αλήθεια για το αμφιλεγόμενο αυτό θέμα?
HamenoKormi
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
χαχαχαχα εχω λιωσει με τις μαλακιες που λετε
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
σοβρακοφανελα σαν του χλαπατσα στο επεισοδιο με τον γκλετσο
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Το ερώτημα θα μπορούσε να επεκταθεί περαιτέρω ως:
Γενικώς προτιμάτε μποξεράκι ή σλιπ (γνωστό αμερικανιστί και ως briefs) ως εσώρουχο.
Επ΄΄ αυτού έχω να τοποθετηθώ ως εξής:
Αν και από απόψεως υγείας τα μποξεράκια μπορεί να συνιστώνται (λιγότερη πίεση στα αρχιδάκια μας, άρα μεγαλύτερες πιθανότητες για την δημιουργία μεγάλης ευτυχισμένης οικογένειας) εμένα με χαλάει το οτι όλα μέσα στο μποξεράκι είναι χύμα και η πούτσα πάει όπου νά ναι. Εγώ την θέλω σταθερή προς τα επάνω και εφαπτόμενη στο σώμα ώστε να έχω και τις αντίστοιχες στύσεις.
Επίσης, αν μιλάμε για επίσκεψη σε μπουρδέλο, sex appeal κι έτσι, κάποιος που έχει καλό σώμα και δεν είναι χοντρός το σλιπ το τονίζουν πιο πολύ ενώ τα μποξεράκια για μένα βγάζουν μία γεροντίλα/συντηρητισμό.
Το ίδιο ισχύει και για τα μαγιό όπου όταν βρέχεται το μποξεράκι μαγιό αισθάνεσαι σαν κατουρημένος.
Παρακάτω παραθέτω και δείγμα boxer και σλιπ, εγώ βέβαια φοράω σλιπ πιο στενά στο πλάι και μαύρα όπως ο Roberto Carlos.
Γενικώς προτιμάτε μποξεράκι ή σλιπ (γνωστό αμερικανιστί και ως briefs) ως εσώρουχο.
Επ΄΄ αυτού έχω να τοποθετηθώ ως εξής:
Αν και από απόψεως υγείας τα μποξεράκια μπορεί να συνιστώνται (λιγότερη πίεση στα αρχιδάκια μας, άρα μεγαλύτερες πιθανότητες για την δημιουργία μεγάλης ευτυχισμένης οικογένειας) εμένα με χαλάει το οτι όλα μέσα στο μποξεράκι είναι χύμα και η πούτσα πάει όπου νά ναι. Εγώ την θέλω σταθερή προς τα επάνω και εφαπτόμενη στο σώμα ώστε να έχω και τις αντίστοιχες στύσεις.
Επίσης, αν μιλάμε για επίσκεψη σε μπουρδέλο, sex appeal κι έτσι, κάποιος που έχει καλό σώμα και δεν είναι χοντρός το σλιπ το τονίζουν πιο πολύ ενώ τα μποξεράκια για μένα βγάζουν μία γεροντίλα/συντηρητισμό.
Το ίδιο ισχύει και για τα μαγιό όπου όταν βρέχεται το μποξεράκι μαγιό αισθάνεσαι σαν κατουρημένος.
Παρακάτω παραθέτω και δείγμα boxer και σλιπ, εγώ βέβαια φοράω σλιπ πιο στενά στο πλάι και μαύρα όπως ο Roberto Carlos.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις