Νέα

Τί εσώρουχο φοράτε όταν πάτε σε μπουρδέλο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 155
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tι χρώμα εσώρουχο φοράτε?

• Μαύρο για να μην φαίνεται όταν λερώνεται

Ψήφοι: 40 47,6%
  • Άσπρο της αγνότητας μιας και είμαι περιστερακι

Ψήφοι: 11 13,1%
  • Κόκκινο του πάθους

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Ροζ με γατούλες...

Ψήφοι: 13 15,5%
  • Δεν φοράω εσώρουχο γιατι θέλω να μπαινω στη μαχη άμεσα

Ψήφοι: 18 21,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    84

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
....Xρωμα  μερεντι

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Μπα όχι.......... :dancing:

Πάντα χωρίς σώβρακο είμαι..... :cool2:
τι εγινε ρε μαγγες εδω μεσα ποσταρουν και οι πισωγλεντηδες???? καλα το χεσαμε το site !!!!!!
μιλανε και οι συκιες καταχειμωνο ρε παρε τη κιθαρα σου και περιπατει αν ειναι βαρεια και αν χωραει ισως και να εχεις βρει που θα την ακουμπησεις

Επισκέπτης
τι εγινε ρε μαγγες εδω μεσα ποσταρουν και οι πισωγλεντηδες???? καλα το χεσαμε το site !!!!!!
μιλανε και οι συκιες καταχειμωνο ρε παρε τη κιθαρα σου και περιπατει αν ειναι βαρεια και αν χωραει ισως και να εχεις βρει που θα την ακουμπησεις

Άλλε......θα πάρω την κιθάρα μου,και θα σε νανουρίσω για να ηρεμήσεις.... :birdman:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Εσώρουχα. Οι άντρες δεν δίνουν και μεγάλη σημασια. Οι γυναίκες όμως? Άσχετα αν είναι πουτάνες δεν πρέπει να σε βλέπουν με παλιομοδίτικα και ξεπερασμένα εσώρουχα. Ούτε λόγος αν είναι και βρώμικα. Τότε είναι που μπορεί να ξενερώσει και να μην έχει την συμμετοχή που θα θέλατε. Τι συμβαίνει αλήθεια για το αμφιλεγόμενο αυτό θέμα?
αμφιλεγομενο και αυτο το θεμα?
ποσα ''αμφιλεγομενα΄΄εχεις ανοιξει ρε λιγδα σε αυτο το σαιτ?
Για την ηλικια σου καλη κ η μαλακια σου

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.836
Πόντοι
216
Αυτό που είναι καφέ πίσω και κίτρινο μπροστά. :2funny: :2funny:

Lestat21

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
epiteleio_sikias_aftopepoithisi.jpg

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Πηγαίνετε εις τα γυναίκας? Μην Να λησμονείτε το εσώρουχο
Δεν μιλούμε μόνο για μπουρδέλο αλλά οποτεδήποτε πηγαίνουμε να γαμήθσοθμε γενικότερα
Αν δεν τριφτούν τα παπάργια και οι κωλότριχες στο τζιν, να ιδρώσεις καλά, να εκπέμπεις combo ιδρωτίλας+κωλίλας, κάνεις μισές δουλειές και κινδυνεύεις να κατρακυλήσεις στο βούρκο της φλωριάς

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Βρε παπάρα ο ίδιος που άνοιγες τα αλήστου μνήμης θέματα "πως βγαίνετε απ το μπάνιο" είσαι?
Τι άλλη μαλακία θα ξανανοίξεις?Πόσο χρονών είσαι?

υπαρχει τετοιο θρεντ στο μπου;αχαχαχαχαχαχαχαχα

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Εσώρουχα. Οι άντρες δεν δίνουν και μεγάλη σημασια. Οι γυναίκες όμως? Άσχετα αν είναι πουτάνες δεν πρέπει να σε βλέπουν με παλιομοδίτικα και ξεπερασμένα εσώρουχα. Ούτε λόγος αν είναι και βρώμικα. Τότε είναι που μπορεί να ξενερώσει και να μην έχει την συμμετοχή που θα θέλατε. Τι συμβαίνει αλήθεια για το αμφιλεγόμενο αυτό θέμα?
τι αλλη μαλακια θα δουμε :jerking: :jerking: :jerking:

HamenoKormi

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
χαχαχαχα εχω λιωσει με τις μαλακιες που λετε

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
παιδια οταν πατε σε μπουρδελα η studio,πρωτιματε να φωρατε ποιο πολυ μποξερακι η σλιπ,και γιατι? εγω φοραω μβπξερακι οταν πιγαινω..

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
σοβρακοφανελα σαν του χλαπατσα στο επεισοδιο με τον γκλετσο

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Το ερώτημα θα μπορούσε να επεκταθεί περαιτέρω ως:

Γενικώς προτιμάτε μποξεράκι ή σλιπ (γνωστό αμερικανιστί και ως briefs) ως εσώρουχο.

Επ΄΄ αυτού έχω να τοποθετηθώ ως εξής:

Αν και από απόψεως υγείας τα μποξεράκια μπορεί να συνιστώνται (λιγότερη πίεση στα αρχιδάκια μας, άρα μεγαλύτερες πιθανότητες για την δημιουργία μεγάλης ευτυχισμένης οικογένειας) εμένα με χαλάει το οτι όλα μέσα στο μποξεράκι είναι χύμα και η πούτσα πάει όπου νά ναι. Εγώ την θέλω σταθερή προς τα επάνω και εφαπτόμενη στο σώμα ώστε να έχω και τις αντίστοιχες στύσεις.

Επίσης, αν μιλάμε για επίσκεψη σε μπουρδέλο, sex appeal κι έτσι, κάποιος που έχει καλό σώμα και δεν είναι χοντρός το σλιπ το τονίζουν πιο πολύ ενώ τα μποξεράκια για μένα βγάζουν μία γεροντίλα/συντηρητισμό.

Το ίδιο ισχύει και για τα μαγιό όπου όταν βρέχεται το μποξεράκι μαγιό αισθάνεσαι σαν κατουρημένος.

Παρακάτω παραθέτω και δείγμα boxer και σλιπ, εγώ βέβαια φοράω σλιπ πιο στενά στο πλάι και μαύρα όπως ο Roberto Carlos.

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.787
Πόντοι
496
Τπτ, ειδικα το καλοκαιρι, για να αεριζονται η ψωλη και τα @@δια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom