alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
εγω φοραω μονο ασπρο σωβρακο το κλασσικο τησ μινερβα το μεγαλο!
Μπραβο ρε giasou, ολοκληρη φραση χωρις ουτε ενα υψιλον!!!!
εγω φοραω μονο ασπρο σωβρακο το κλασσικο τησ μινερβα το μεγαλο!
Ναι. Αλλά μετά τρέξαμε όλοι να δοκιμάσουμε (ο ένας του άλλου βέβαια, όχι ο καθένας τα δικά του).
ε βέβαια, το να δοκιμάζεις τα δικά σου είναι gay
Υπάρχει
και κάποτε έβριζαν αυτόν που άνοιξε το "έχετε δοκιμάσει τα χύσια σας?" γιατί άνοιξε λέει μαλακία θρεντ...
ε δεν ειναι? ποιος δεν τα εχει δοκιμασει?
ε δεν ειναι? ποιος δεν τα εχει δοκιμασει?
είσαι τρελή? είναι γκέι λέμε
τυπε εισαι ερασιτεχνηςεγω φοραω μπλε η μαυρο σλιπακι, επειδη το ασπρο γενικα το θεωρω καπως ξεπερασμενο...
εδω και 7 χρονια που εχω αρχισει το αθλημα, παντα το φοραω μεχρι να μπει το τεμαχιο μεσα, και μετα το βγαζω...
μου εχει μεινει συνηθεια φαινεται
τυπε κιτρινο μπροστα και καφε πισωΕγω φοραω οτι κατσει...
Αρκει να μην ειναι τρυπιο. Αλλωστε το περιεχομενο εχει σημασια.
Καλες συσκευασιες βαζουν μονο σε φτηνιαρικα πραγματα.
τυπε εισαι ερασιτεχνης
το σωβρακο το βγαζεις απτην αρχη δεν περιμενεις να μπει μεσα η πουτανα
ο σισε τι βαζει;Εσώρουχα. Οι άντρες δεν δίνουν και μεγάλη σημασια. Οι γυναίκες όμως? Άσχετα αν είναι πουτάνες δεν πρέπει να σε βλέπουν με παλιομοδίτικα και ξεπερασμένα εσώρουχα. Ούτε λόγος αν είναι και βρώμικα. Τότε είναι που μπορεί να ξενερώσει και να μην έχει την συμμετοχή που θα θέλατε. Τι συμβαίνει αλήθεια για το αμφιλεγόμενο αυτό θέμα?
Ακριβως! Χασιμο χρονου.τυπε εισαι ερασιτεχνης
τυπε εισαι ερασιτεχνης
Τυπε και εγω το βγαζω οταν ερθει η πουτανα.
Ειναι πιο γουτσου γουτσου ρε απολυτε. Ενωνεσαι με την τυπισσα, αστην να σε δει με το σλιπακι. Αμα σε δει τσιτσιδο θα σε περασει για διεστραμενο ρε τυπε.
τυπε λες να με αγαπησει αν σε δει με καλο σωβρακοΤυπε και εγω το βγαζω οταν ερθει η πουτανα.
Ειναι πιο γουτσου γουτσου ρε απολυτε. Ενωνεσαι με την τυπισσα, αστην να σε δει με το σλιπακι. Αμα σε δει τσιτσιδο θα σε περασει για διεστραμενο ρε τυπε.
ολα τα topic που εχεις ανοιξει ειναι''αμφιλεγομενα θεματα''Εσώρουχα. Οι άντρες δεν δίνουν και μεγάλη σημασια. Οι γυναίκες όμως? Άσχετα αν είναι πουτάνες δεν πρέπει να σε βλέπουν με παλιομοδίτικα και ξεπερασμένα εσώρουχα. Ούτε λόγος αν είναι και βρώμικα. Τότε είναι που μπορεί να ξενερώσει και να μην έχει την συμμετοχή που θα θέλατε. Τι συμβαίνει αλήθεια για το αμφιλεγόμενο αυτό θέμα?