Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σε ολους! δεν ξερω αν ειναι το καταληλο μερος να πω το προβλημα μου, αλλα ειστε οι ειδικοι για το πως να βρει γκομενα καποις. Μενω μυτιληνη σε ενα χωριο ομως τουριστικο.
το προβλημα ειναι οτι ειμαι 26 και δεν μπορω να βρω γκομενα. η μονες που ειχα βρε ηταν 4 γκομενες στα 4 χρονια απο τσατ(zoo) το εχω κανει 11 φορες και ειμαι 26.
απο μικρος δεν ειμουνα δημοφηλις γενικα δεν τα πηγενα καλα με τις γυνεκες και ποτε δεν ειχα γυεκοπαρεα μονο εκανα παρεα με αλλα ατομα που και αυτα δεν τα πηγεναν καλα με κοπελες. εβγαλα τεε αλλα δεν εδωσα πανεληνιες(μεγαλο μου λαθος). εχω 3 φιλους ο ενας εχει γκομενα προσφατα και για πρωτη φορα στην ζωη του. ο αλλος τιποτα σαν εμενα.
εχουμε μια μικρη ταβερνα αλλα συνηθος εχουμε πελατεια ηλικιομενους και ανα ερθουν μικρες συνιθος οικογενιακος αν ερθουν κοριτσια μοναχα παλι δεν μπορω γιατι ειμαστε 2 ατομα και εγω σερβιρο και δεν εχω χρονο να μηλισω ειμαι και ντροπαλος πολυ. δεν γυρναω σε κλαπ  σπανια, δεν παει και η παρεα μου. ειμαι 1,72 68 κιλα αδυνατος και φοραω γυαλια επιδη δεν βρισκω κοπελα δεν την εχω πεσει και σε καμια γιατι κομπλαροκαι δεν βλεπω καμια να με γλυκοκοιταει νιωθω οτι δεν ειμαι ωραιος και με εχει επιρεαση. νιωθω οτι δεν εχω ορεξη για τιποτα και με την παρεα που βγενω βαριεμαι να δουλεψω γενικα νιωθω μπερδεμενος βλεπω αλλους με κοπελες και ζηλευω. τι πρεπει να κανω ρε παιδια με εχει παρει απο κατω? καθομαι πολλες ωρες στο τσατ πας και βρω κατι γιατι μονο απο εκει εχω βρει. δεν εχω και αυτο λεγειν και κομπλαρο με γυνεκες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Γεια σε ολους! δεν ξερω αν ειναι το καταληλο μερος να πω το προβλημα μου, αλλα ειστε οι ειδικοι για το πως να βρει γκομενα καποις. Μενω μυτιληνη σε ενα χωριο ομως τουριστικο.
το προβλημα ειναι οτι ειμαι 26 και δεν μπορω να βρω γκομενα. η μονες που ειχα βρε ηταν 4 γκομενες στα 4 χρονια απο τσατ(zoo) το εχω κανει 11 φορες και ειμαι 26.
απο μικρος δεν ειμουνα δημοφηλις γενικα δεν τα πηγενα καλα με τις γυνεκες και ποτε δεν ειχα γυεκοπαρεα μονο εκανα παρεα με αλλα ατομα που και αυτα δεν τα πηγεναν καλα με κοπελες. εβγαλα τεε αλλα δεν εδωσα πανεληνιες(μεγαλο μου λαθος). εχω 3 φιλους ο ενας εχει γκομενα προσφατα και για πρωτη φορα στην ζωη του. ο αλλος τιποτα σαν εμενα.
εχουμε μια μικρη ταβερνα αλλα συνηθος εχουμε πελατεια ηλικιομενους και ανα ερθουν μικρες συνιθος οικογενιακος αν ερθουν κοριτσια μοναχα παλι δεν μπορω γιατι ειμαστε 2 ατομα και εγω σερβιρο και δεν εχω χρονο να μηλισω ειμαι και ντροπαλος πολυ. δεν γυρναω σε κλαπ  σπανια, δεν παει και η παρεα μου. ειμαι 1,72 68 κιλα αδυνατος και φοραω γυαλια επιδη δεν βρισκω κοπελα δεν την εχω πεσει και σε καμια γιατι κομπλαροκαι δεν βλεπω καμια να με γλυκοκοιταει νιωθω οτι δεν ειμαι ωραιος και με εχει επιρεαση. νιωθω οτι δεν εχω ορεξη για τιποτα και με την παρεα που βγενω βαριεμαι να δουλεψω γενικα νιωθω μπερδεμενος βλεπω αλλους με κοπελες και ζηλευω. τι πρεπει να κανω ρε παιδια με εχει παρει απο κατω? καθομαι πολλες ωρες στο τσατ πας και βρω κατι γιατι μονο απο εκει εχω βρει. δεν εχω και αυτο λεγειν και κομπλαρο με γυνεκες.

μηδέν επιλογές.-

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Από εδώ πάντως ασχολούμαστε με πουτάνες. Αν ενδιαφέρεσαι καλώς ήρθες. Αν όχι... δε σου εγγυώμαι ότι θα σε βοηθήσουμε πολύ.

Επισκέπτης
επιλογες παντα θα υπαρχουν(θεωρητικα)...αλλα ντροπαλος....26....γαμας μονο απο τσατ.... καθε 29 φλεβαρη....λιγες οι επιλογες.ειλικρινεις να μαστε.πρεπει να αλλαξεις εσυ ....αρκετα χαρακτηριστικα(να μιλας,οχι ντροπες και ας εισαι και ασχημος)....αλλιως....δε γινεται τπτ.λυση το ρδελο...πολλοι σαν εσενα εκει πανε...και οχι μονο...και ατομα που εχουν γκομενες και δεν ειναι ντροπαλοι.θολο το τοπιο...αλλα πρεπει να αλλαξεις νοοτροπια...να αποτιναξεις το λουσερ του χαρακτηρα σου(που βγαινει απο αυτα που γραψες)....καλη τυχη

Επισκέπτης
αφου μεσα στην απελπισια εισαι και αυτοεκτιμηση μηδεν πως περιμενεις να βρεις γκομενα....μονος σου θα το λυσεις

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μενω και σε χωριο ρε παιδια πιο πολυ αντρες εχει παρα γυνεκες. για την ντροπη την εχω ρε παιδια δεν μπορω να την αποβαλω εχω προσπαθηση. για μπρουρδελα ειμαστε πισω μονο κατι κωλομπαρα εχει με κατι μπαζα και για να της γαμησις 8α πληρωσεις πολλα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.081
Πόντοι
22.785
ειμαι διαθεσιμη .........

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Κανε copy paste το κειμενο σου και δωστο στο κοσμοφορουμ..........Θα γινειs  αναρπαστοs!!!
Aντε.....αλλον εναν σωσαμε απο την κατηφορα που εχουμε πεσει εμειs......!!!!!!!!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Κανε copy paste το κειμενο σου και δωστο στο κοσμοφορουμ..........Θα γινειs  αναρπαστοs!!!
Δλδ πάλι απο τσατ να γαμήσει  :grin:

Aντε.....αλλον εναν σωσαμε απο την κατηφορα που εχουμε πεσει εμειs......!!!!!!!!

Mπά είναι να μην μπλέξει κανείς με τους πορνόγερους που λέει και ο Σκοτεινός  :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δλδ πάλι απο τσατ να γαμήσει  :grin:

Mπά είναι να μην μπλέξει κανείς με τους πορνόγερους που λέει και ο Σκοτεινός  :2funny:
Xaxaxaxaxaxaxaxaxa
Μα ....αφου ετσι κι αλλοιωs ειναι καθωs λεει ντροπαλοs..........αρα μονο μεσα απο τσατ θα πηδηξει....
Οσο για μαs φιλε μου.........."Μαs πηρε το ποτααααμι,  μαs πηρε ο ποταμοοοοοοs"
Μαs αρεσει ομωs,  τι να κανουμε????????????

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
υπάρχει ενα σοφό ρητό που λεει "προσεχε τι ευχεσαι". Το να βρεις γκόμενα δεν ξέρω αν ειναι τόσο δύσκολο, το να βρεις όμως την κατάλληλη και τη σωστή είναι πολύ πολυ δυσκολο. Το να βρεις μια που δε σου ταιριάζει, πίστεψε με θα περνάς πολύ χειρότερα

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
υπάρχει ενα σοφό ρητό που λεει "προσεχε τι ευχεσαι". Το να βρεις γκόμενα δεν ξέρω αν ειναι τόσο δύσκολο, το να βρεις όμως την κατάλληλη και τη σωστή είναι πολύ πολυ δυσκολο. Το να βρεις μια που δε σου ταιριάζει, πίστεψε με θα περνάς πολύ χειρότερα
:rockon:
Σωστός

H1927

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
50
Like
33
Πόντοι
671
Ηρεμία φίλε πάνω απ όλα. Αν είσαι ντροπαλός καλώς και είσαι. Δεν μπορείς να αλλάξεις τον χαρακτήρα σου. Μην προσπαθήσεις να προσποιηθείς και να γίνεις κάτι άλλο. Υπάρχουν και ντροπαλά κορίτσια που θα σου ταιριάζουν και θα σε εκτιμήσουν. Άλλωστε δεν είσαι ο μόνος που αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα. Οι σχέσεις σήμερα μεταξύ των 2 φύλων είναι πολύ δύσκολες και περνούν κρίση. Και γω είχα κατά καιρούς προβλήματα μέχρι που κατέληξα 26-27 χρονών στο παρά τρίχα να με τυλίξουνε(αρραβώνες,γάμος κλπ). Για αυτό χαλάρωσε και βλέπεις

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
κ εμεις που ζουμε στις πολεις το εχουμε ριξει στις πουτανες...μην ανησυχείς ειναι φυσιολογικο αυτο που ζεις..πρεπει να βρεις πουτανες ομως, αυτο ειναι το προβλημα σου.

vadin

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Οταν με το καλό εκπληρώσεις την επιθυμία σου, (με όποιο τρόπο), μετά θα εύχεσαι να γλυτώσεις απο τη φιλενάδα σου και να βρείς καμιά καλή πουτάνα!
Μπορείς να γλυτώσεις χρόνο και χρήμα,  ξεκινώντας και συνεχίζοντας με πουτάνες !

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εισαι και απο τουριστικο μερος και κλαιγεσαι?....
δηλαδη αν εισουν στην αγια παρασκευη τι θα εκανες?

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175

καμια πιθανοτητα ,αλάργα,καντην απο εκει μπας και γλυτωσεις.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom