Νέα

Τί είναι για εσάς σέξυ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Άκουσα σήμερα μια άποψη για το τι ειναι σεξυ με την οποία θα συμφωνήσω:
Σεξύ ειναι ένα σώμα που είναι εύχρηστο..και εύχρηστο είναι ένα σώμα που έχει μυαλό ανοιχτό..
Εσείς τι λέτε;

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
χμμμμμμμμμμμμμ..........κάτσε να το σκεφτώ και θα σου πω....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Σεξύ ειναι ένα σώμα που είναι εύχρηστο..και εύχρηστο είναι ένα σώμα που έχει μυαλό ανοιχτό..
Εσείς τι λέτε;
ποιος την εκφερε τοιουτη την αποψη ??

θα ερθεις επιτελους να σε παω σε κανα σκυλαδικο ?

γαβ γαβ

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
πιστευω οτι τα παντα μπορουν να γινουν σεξυ, αναλογα με την περισταση.
κατι σαν τη μουσικη.
η μουσικη εχει πολλα ειδη.
καποιο απο αυτα μπορει να μας αρεσει οταν ειμαστε χαρουμενοι,
καποιο αλλο οταν ειμαστε λυπημενοι,
καποιο τριτο οταν θελουμε να χαλαρωσουμε κ.ο.κ.
ετσι , υπο διαφορετικη κλιμακα , οτιδηποτε μπορει
να μας φαινεται σεξυ, να μας δινει σεξουαλικο ερεθισμα .
:thumbsup:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ποιος την [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]εκφερε[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] τοιουτη την αποψη ??

ο αόριστος νομίζω ότι παίρνει αύξηση. ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κ. Τάκης Γκώνιας βάζει αύξηση και στα παράγωγα από ρήματα ουσιαστικά. αντί για ''απόκρουση'', λέει ''απέκρουση''.

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Γλυκιά μου @erinal_w...
Τι ακριβώς εννοείς ? Δηλαδή...? να ορίσουμε λεξιλογικά το σέξυ ?
Όσο παραπάνω αληθινή και αυθόρμητη γίνεις ( απέκλεισε τις Β' σκέψεις, έτσι ως "άσκηση" ως πείραμα ρε διάολε...), σου εγγυώμαι ότι όχι μόνο θα γίνεις απίστευτα ποθητή...αλλά και θα διεκδικήσεις τον "απρόσμενο" σεβασμό !

ΥΓ 1 Και επι της ουσίας ....Το σώμα σου... ή το μυαλό σου... είναι εύχρηστο ή ανοιχτό ?
    Επειδή τουλάχιστον  κανένα απο τα 2, δεν εξασφαλίζει το "οτιδήποτε" σέξι.
ΥΓ 2 Και επίτρεψε μου να θεωρήσω χαριτωμένο το ερώτημα σου μεν, αλλά ανόητο δε ! Ή τουλάχιστον, βιαστικό και "πρόχειρο".

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
το τοιουτη θεωρειται σωστον ?:rolleyes:
ο αόριστος νομίζω ότι παίρνει αύξηση. ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κ. Τάκης Γκώνιας βάζει αύξηση και στα παράγωγα από ρήματα ουσιαστικά. αντί για ''απόκρουση'', λέει ''απέκρουση''.

Επισκέπτης
Γλυκιά μου @erinal_w...
Τι ακριβώς εννοείς ? Δηλαδή...? να ορίσουμε λεξιλογικά το σέξυ ?
Όσο παραπάνω αληθινή και αυθόρμητη γίνεις ( απέκλεισε τις Β' σκέψεις, έτσι ως "άσκηση" ως πείραμα ρε διάολε...), σου εγγυώμαι ότι όχι μόνο θα γίνεις απίστευτα ποθητή...αλλά και θα διεκδικήσεις τον "απρόσμενο" σεβασμό !

ΥΓ 1 Και επι της ουσίας ....Το σώμα σου... ή το μυαλό σου... είναι εύχρηστο ή ανοιχτό ?
     Επειδή τουλάχιστον  κανένα απο τα 2, δεν εξασφαλίζει το "οτιδήποτε" σέξι.
ΥΓ 2 Και επίτρεψε μου να θεωρήσω χαριτωμένο το ερώτημα σου μεν, αλλά ανόητο δε ! Ή τουλάχιστον, βιαστικό και "πρόχειρο".

βρε πες τι θεωρεις σεξυ και ασε τις φιλοσοφίες... :2funny:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Εσείς τι λέτε;
Σωστη αποψη,σεξυ ειναι το ποθητο που μας διεγειρει σε χρονο DT

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
.............
Όσο παραπάνω αληθινή και αυθόρμητη γίνεις ( [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]απέκλεισε[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] τις Β' σκέψεις, ...............

ΥΓ 2 Και [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]επίτρεψε[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] μου να θεωρήσω χαριτωμένο το ερώτημα σου μεν, αλλά ανόητο δε ! Ή τουλάχιστον, βιαστικό και "πρόχειρο".

εδώ, φίλε Βούδα, έχουμε μια περίπτωση γλωσσικού διχασμού. ο Provios άλλοτε βάζει αύξηση στην προστακτική (που είναι λάθος) και άλλοτε όχι. αυτό μπορεί να προκαλεί και διχασμό απόψεων (στο ίδιο άτομο εννοείται). κακώς, λοιπόν, κατά τη γνώμη μου, η erinal τού ζητάει την άποψή του, διότι απλά αύριο μπορεί να είναι διαφορετική!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
"ταύτην" ειναι το σωστο .
το "τοιουτη" παραπεμπει www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,28994.0]αλλου[/url].
ωρα ειναι τωρα να αρχισουμε μαθημα ελληνικων.
κατι ελεγες για το ποδοσφαιρο.. ;)

το ''τοιούτη'' μπορεί να παραπέμπει αλλού στο μυαλό του πονηρού και χυδαίου νεοέλληνα, αλλά η έννοια της λέξης δεν είναι βέβαια αυτή. τώρα, όπως το έγραψε ο παπαγιώργος, νοηματικά μπορεί να είναι σωστό, αλλά αν το δεχτούμε, σίγουρα είναι λάθος η σύνταξη. μάλλον γι' αυτό σε ξένισε κι εσένα.

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
βρε πες τι θεωρεις σεξυ και ασε τις φιλοσοφίες... :2funny:
LOLlolololololoL ...
Mε το καλό λοιπόν δεν καταλαβαίνεις, έτσι ? Θέλεις.... το που είσαι και τι κάνεις ΤΏΡΑ ?!
ΥΓ Αν σου μιλήσω για το τι "θέλω¨" να σου κάνω - κάνεις,  ώστε να μου μείνεις αξέχαστη και σέξι ...θα πας για    εξομολόγηση...
ΥΓ 2 Να κρατήσουμε τα προσχήματα ? Γλυκία μου @erinal_W ...?

Επισκέπτης
εδώ, φίλε Βούδα, έχουμε μια περίπτωση γλωσσικού διχασμού. ο Provios άλλοτε βάζει αύξηση στην προστακτική (που είναι λάθος) και άλλοτε όχι. αυτό μπορεί να προκαλεί και διχασμό απόψεων (στο ίδιο άτομο εννοείται). κακώς, λοιπόν, κατά τη γνώμη μου, η erinal τού ζητάει την άποψή του, διότι απλά αύριο μπορεί να είναι διαφορετική!

πιστεύω οτι η σύνταξη με παρατατικό διαρκείας και απαρεμφατικο ενεστώτα με έκανε να ενεργησω έτσι αλλά ίσως έχει και ένα δίκιο...χαχαχ

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Αγαπητέ εδώ ακριβώς παρέδωσα....Άσε με να έχω τους λόγους μου  :think:
Σ' ευχαριστώ για την "εγκεφαλική" σου συμμετοχή....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
καλά, άργησα αλλά το κατάλαβα. ο provios κάνει μεταμεσονύχτιο ιντερνετικό καμάκι στην erinal κι εγώ κάθομαι και γράφω μαλακίες στο thread τους. παιδιά, σόρυ... συνεχίστε.

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
¨Οχι ότι το post σου με εκθείασε....αλλά παραμένει σεβαστό εκ μέρους μου . For sure, safe !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom