Νέα

Τι έχω ρε παιδια τα φώτα σας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaza_bubu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Aries45

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε DIMP σορρυ εγραψα την απαντηση στο call girls αθηνα πηγαιεν εκει και θα δεις την απαντηση.
Γιατρος.

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
εκανα κ αιματος για ολα τα αφροδισια...φιλε δεν ωρισκω την απαντηση σου μπορεις να την γραψεις εδω??

Aries45

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα, απο τα συμπωματα που περιγραφεις δεν ειναι ερπης αλλα μυκητες. Ο ερπης πονα ασε τη λεει ο αλλος παρουσιαζεται συνηθως στο δερμα κοντα στη βαση του πεους με μικρες φυσαλιδες γεματες με υγρο και εχει εντονη φαγουρα, οι φυσαλιδες σπανε μετα απο 7-10 ημερες και αμα τον κολησεις θα εμφανιζεται δυο με τεσσερεις φορες το χρονο σε κριση οταν ο οργανισμος σου ειναι αδυνατος απο ιωση η κατι αλλο, με τη συχνοτητα αυτη συνηθως δεν χορηγηται αγωγη αντε καμμια αλοιφη και μονο για ανακουφιση απο τα συμπτωματα. Αν ειναι ποιο συχνη η εμφανιση του τοτε ο γιατρος θα χορηγησει καταλληλη φαρμακευτικη αγωγη, προσοχη πρεπει να το δει σε κριση. Ενοηται οτι κατα την περιοδο εξαρσης δεν πηδαμε γιατι τον μεταδιδουμε.
Τωρα για τους μυκητες αν εχεις περιτομη τα πραγματα ειναι καπως ποιο ευκολα καθως η καθαριοτητα ειναι ποιο ευκολη απο μονη της. Αν οχι τοτε πλυσημο με σαπουνι αν θες και με betadin surgical scrub,  και αλοιφη travocort, για να μην ανυσηχης ιδιαιτερα σου λεω οτι εμεις οι ανδρες δεν εχουμε ιδιαιτερο προβλημα με τους μυκητες καθως το ανοσοποιητικο μας ξερει να τους αντιμετωπιζει.
Ο κυκλος ειναι συνηθως 21 ημερες και φυσικα αποχη.
Χρησιμοποιητε προφυλακτικο ρε παιδια εχω βαρεθη να βλεπω τετοια περιστατικα. The Birdman

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.898
Πόντοι
12.056
Και Sporonox χαπακια για να χτυπαμε την μολυνση εκ των εσω... ;)

Τα λεω σωστα γιατρε???  :grin: :grin:

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
εμενα κ ο αφροδισιολογοσ κ ο μικροβιολογοσ μου τα βρηκαν ολα καλα...για να δω αν εχω καποιο αλλο αφροδισιο νοσημα πρεπει να κανω κ αλλεσ εξετασεισ να παω σε αλλησ ειδικοτητασ γιατρο αυτο ρωταω φιλε ευχαριστω

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
φιλε εδώ δεν ειναι ιατρικό φόρουμ.
Μην ψάχνεις εδώ ιατρικές συμβουλές.
Πηγαινε να δείς ενα δερματολόγο-αφροδισιολόγο να σου πεί τι θα κάνεις.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.898
Πόντοι
12.056
εμενα κ ο αφροδισιολογοσ κ ο μικροβιολογοσ μου τα βρηκαν ολα καλα...για να δω αν εχω καποιο αλλο αφροδισιο νοσημα πρεπει να κανω κ αλλεσ εξετασεισ να παω σε αλλησ ειδικοτητασ γιατρο αυτο ρωταω φιλε ευχαριστω

Αφου σου ειπαν οτι εισαι μια χαρα γιατι το ψαχνεις παραπανω???? :think: :think:

Aries45

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τελικα υπαρχουν πολλοι με παρασημα και γνωσεις πρωτων βοηθειων, σωστα τα λες, αλλα χωρις γελια τωρα βαλτε καποτες ρε παιδια αμαρτια ειναι και την πληρωνουμε μετα τα 40 ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ με προστατη και αφηστε τι ειναι για τον αντρα αυτο, γαματα που λενε. ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ.
Φιλε εσυ dimp μαλλον δεν εχεις τιποτα τη γλυτωσες, αν ηταν κατι θα το ηξερες ηδη,  δεν διωχνουμε ασθενη ετσι, αλωστε καθε περιστατικο καταγραφεται και ενημερωνεται η βαση δεδομενων του υπουργειου.

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
ρωταω επειδη δεν ξερω απο αυτα μηπως χρειαζονται κ εξετασεισ ουρων η κατι αλλο δεν ξερω απο αυτα φιλε

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
Τελικα υπαρχουν πολλοι με παρασημα και γνωσεις πρωτων βοηθειων, σωστα τα λες, αλλα χωρις γελια τωρα βαλτε καποτες ρε παιδια αμαρτια ειναι και την πληρωνουμε μετα τα 40 ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ με προστατη και αφηστε τι ειναι για τον αντρα αυτο, γαματα που λενε. ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ.
Φιλε εσυ dimp μαλλον δεν εχεις τιποτα τη γλυτωσες, αν ηταν κατι θα το ηξερες ηδη,  δεν διωχνουμε ασθενη ετσι, αλωστε καθε περιστατικο καταγραφεται και ενημερωνεται η βαση δεδομενων του υπουργειου.

φιλε εγω πηγα σε γιατρο που δουλευει στο συγγρου αλλα πηγα στο ιατρειο του κ σε ενα αλλο μικροβιολογο εξω...ειμαι καλημενοσ δηλαδη???δεν χρειαζεται να παω σε αλλο γιατρο??

Aries45

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αν ερχοσουν στην κλινικη μας θα σου ελεγα ναι γιατι θα σε ειχα δει εγω, αλλα νομιζω απο οσα γραφτηκαν οτι εισαι οκ, η αιματος θα το ειχε δειξει οτι και αν ηταν, οποτε φαινεσε καλημενος, αλλα αξιζει ολο αυτο το αγχος που περασες για ενα πηδημα, η καποτα θελει μονο 40 δευτερα για να μπει. :headbang:

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Δεχομαστε οτι ο ασθενης πασχει και απο παρκινσον οποτε 40 δευτερα για να σαι μεσα...

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Για όλους μας που έχουμε επαφές με cg, ct, σε μπουρδέλα κλπ, νομίζω πως πρέπει και εμείς να επισκεπτόμαστε τον κατάλληλο γιατρό τακτικά και να κάνουμε τις εξετάσεις που μας δίνει. Όπως κάνουν και οι που@@.
Και κυρίως ψυχραιμία και όχι παραπληροφόρηση.

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Και πολύ σπουδαίο να ερημερώσουμε και την κοπέλα, νομίζω καλύτερα την ίδια παρά τον νταβατζή.

OP
OP
K

kaza_bubu

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
όποτε τελειώνω ηρεμεί περναει εντελώς για μερικές μέρες... ούτε στο κατούρημα πονάει... πρεπει να χύνω συνέχεια???  :jerking:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Μαλον ουρολιμοξη οποτε χρειαζεται καλιεργια ουρων

efoula!!!

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
(το έβαλα και στο ποστ του μισελ.) Παιδια πριν δυο βδομαδες είχα παρει αριανα. Μου πήρε πίπα ακάποτη και κάτι με κόλησε. την επόμενη μέρα είχα κάτι κόκκινα στίγματα πάνω (στο κεφάλι) αλλά φύγανε. Τώρα όμως με πονάει ιδίως στο κατούρημα τι γίνεται; Κάπου διάβασα για μύκητες πως φεύγουν; :helpplea:
κοιτα αν ηταν μυκητες τα κοκκινα σημαδακια δεν θα ειχαν φυγει ισα ισα π θα γινοντουσαν πιο εντονα επησις θα ειχες φαγουρα..επειτα μπορει να ειναι κ ουρολοιμωξη αφου ηταν ακαποτη οπως λες να προχωρησε το μικροβιο στην ουροδοχο κυστη κ να εγινε η ζημια..το καλυτερο ειναι να πας σε ουρολογο..κ οχι αλλες ακαποτες... ;) :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom