Νέα

Τι έχω ρε παιδια τα φώτα σας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaza_bubu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
(το έβαλα και στο ποστ του μισελ.) Παιδια πριν δυο βδομαδες είχα παρει αριανα. Μου πήρε πίπα ακάποτη και κάτι με κόλησε. την επόμενη μέρα είχα κάτι κόκκινα στίγματα πάνω (στο κεφάλι) αλλά φύγανε. Τώρα όμως με πονάει ιδίως στο κατούρημα τι γίνεται; Κάπου διάβασα για μύκητες πως φεύγουν; :helpplea:
ΔΕΝ εχεις τιποτα απο αυτα που περιγραφεις...τα 'κοκκινα σημαδακια' την επομενη μερα ΞΕΧΑΣΕ τα τελειως,το πιθανοτερο ειναι να ειναι αποφραγμενοι μικροι ποροι σμηγματογονων αδενων της περιοχης χωρις κλινικη σημασια...ΔΕΝ εχουν ΚΑΜΜΙΑ σχεση με τον ακαποτο στοματικο ερωτα...Το αλλο που πειργραφεις-ο πονος απο την ουρηση θα μπορουσε να ειναι μια ηπια ουρηθρητιδα απο γονοκοκκο η απο χλαμυδια...Εχεις καθολου αιμα στην ουρηση?Αλλαγη του χρωματος των ουρων?Μηπως βγαινει και λιγο βλεννα η σταγονα πυου ειδικα το πρωι?Ο γιατρος σου σε εξετασε ενω ειχες τον πονο στην ουρηση η πολυ πιο πριν?Μια ακομη επισκεψη δεν θα σου εκανε κακο...σε αυτην να εκμυστηρευετεις ολους τους φοβους σου και τις αμφιβολιες σου,ο γιτρος να ξερεις ειναι συμμαχος και φιλος σου και δεν πρεπει να τον ντρεπεσαι...Αντιθετα για το δικο σου καλο πρεπει να του τα λες ΟΛΑ...κι αυτα ακομη που θεωρεις ΑΧΡΗΣΤΑ η ΑΝΟΥΣΙΑ...
Σε συμβουλευω τα εξης:1)Προτεραιοτητα να δινεις στις συμβουλες του γιατρου σου και οχι σε αυτα που θα ακουσεις(περιλαμβανομενων κι αυτων που γραφω εγω)στο σαιτ bourdela.com η σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αλλο σαιτ...
2)Ο φιλος που γραφει για μυκητες και προτεινει θεραπεια με παραγωγα κορτικοστεροειδων,ΔΕΝ ειναι γιατρος,οποτε ΜΗΝ κανεις το ΕΓΚΛΗΜΑ να βαλεις κορτιζονη στον πουτσο σου...
3)Ακαποτο σεξ και ακαποτο στοματικο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως ειναι ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ,ειδικα με κολ γκερλς,σιτυ τουρς κτλ...Μπορει να παθεις πολυ σοβαροτερα πραγματα απο μια απλη ουρηθρητιδα απο χλαμυδια(που πιθανον να εχεις,χωρις εξεταση κανεις δεν μπορει να ξερει)...Προσοχη φιλε μου!

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
ΔΕΝ εχεις τιποτα απο αυτα που περιγραφεις...τα 'κοκκινα σημαδακια' την επομενη μερα ΞΕΧΑΣΕ τα τελειως,το πιθανοτερο ειναι να ειναι αποφραγμενοι μικροι ποροι σμηγματογονων αδενων της περιοχης χωρις κλινικη σημασια...ΔΕΝ εχουν ΚΑΜΜΙΑ σχεση με τον ακαποτο στοματικο ερωτα...Το αλλο που πειργραφεις-ο πονος απο την ουρηση θα μπορουσε να ειναι μια ηπια ουρηθρητιδα απο γονοκοκκο η απο χλαμυδια...Εχεις καθολου αιμα στην ουρηση?Αλλαγη του χρωματος των ουρων?Μηπως βγαινει και λιγο βλεννα η σταγονα πυου ειδικα το πρωι?Ο γιατρος σου σε εξετασε ενω ειχες τον πονο στην ουρηση η πολυ πιο πριν?Μια ακομη επισκεψη δεν θα σου εκανε κακο...σε αυτην να εκμυστηρευετεις ολους τους φοβους σου και τις αμφιβολιες σου,ο γιτρος να ξερεις ειναι συμμαχος και φιλος σου και δεν πρεπει να τον ντρεπεσαι...Αντιθετα για το δικο σου καλο πρεπει να του τα λες ΟΛΑ...κι αυτα ακομη που θεωρεις ΑΧΡΗΣΤΑ η ΑΝΟΥΣΙΑ...
Σε συμβουλευω τα εξης:1)Προτεραιοτητα να δινεις στις συμβουλες του γιατρου σου και οχι σε αυτα που θα ακουσεις(περιλαμβανομενων κι αυτων που γραφω εγω)στο σαιτ bourdela.com η σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αλλο σαιτ...
2)Ο φιλος που γραφει για μυκητες και προτεινει θεραπεια με παραγωγα κορτικοστεροειδων,ΔΕΝ ειναι γιατρος,οποτε ΜΗΝ κανεις το ΕΓΚΛΗΜΑ να βαλεις κορτιζονη στον πουτσο σου...
3)Ακαποτο σεξ και ακαποτο στοματικο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως ειναι ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ,ειδικα με κολ γκερλς,σιτυ τουρς κτλ...Μπορει να παθεις πολυ σοβαροτερα πραγματα απο μια απλη ουρηθρητιδα απο χλαμυδια(που πιθανον να εχεις,χωρις εξεταση κανεις δεν μπορει να ξερει)...Προσοχη φιλε μου!

εχει δικιο ο κακος

πηγαινε παιδι μου σε ενα γιατρο... πρεπει να ζησουν κι αυτοι :grin:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
εχει δικιο ο κακος

πηγαινε παιδι μου σε ενα γιατρο... πρεπει να ζησουν κι αυτοι :grin:
Δεν χρειαζονατι οι γιατροι τους ασθενεις κουκλα μου...οι ασθενεις χρειαζονται τους γιατρους...

OP
OP
K

kaza_bubu

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
    *  Φαγούρα, κάψιμο και ερεθισμός κάτω από την πόσθη ή το άκρο του πέους
    * Ερυθρότητα ή κόκκινες κηλίδες κάτω από την πόσθη ή το άκρο του πέους
    * Έκκριση παχύρρευστου υγρού με από την πόσθη
    * Έκκριση υγρού από την ουρήθρα
αυτά έχω.

Επισκέπτης
    *  Φαγούρα, κάψιμο και ερεθισμός κάτω από την πόσθη ή το άκρο του πέους
    * Ερυθρότητα ή κόκκινες κηλίδες κάτω από την πόσθη ή το άκρο του πέους
    * Έκκριση παχύρρευστου υγρού με από την πόσθη
    * Έκκριση υγρού από την ουρήθρα
αυτά έχω.
Μυκητίαση

Επισκέπτης
Σου κόλλησε μυκητίαση ή καντιντίαση λέγεται επειδή αυτή είχε Στοματοφαρυγγική καντιντίαση!
Προκαλείτε λόγω αύξησης του φορτίου της Candida που είναι μιά απο τις ενδείξεις για το aids!
Σε τρόμαξα? :2funny:

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Εμενα μου φυγανε τα τσισα παντος !!!!!!! χε χε χε χε